Ben 72 ile giderken 365 yedim.şok oldum 50 miş hiz siniri.zaten gittiğim yer yokuş aşaği motoru salinca 70 ile gidiyo!!
Ben 72 ile giderken 365 yedim.şok oldum 50 miş hiz siniri.zaten gittiğim yer yokuş aşaği motoru salinca 70 ile gidiyo!!
bunca trafikte denetim radar çevirme vs var. amaç trafik kazalarını önlemek olduğu söyleniyor peki sonuç ne ?
azalma var mı ölümlü kazalarda?
insanları kontrol altında tutup bir de üstüne para kazanmanın bir başka yolu. eğitim ve trafik kültürünün artırılması ile belki daha geç ve zorlu ancak kesin olarak çözülecek sorunlar üzerinden para kazanma çabasıdır bu radar ve edsler.
ulaşımı karayolları ağırlıklı bir politika ile sürdürenler yollarda dökülen kanın vebali altındadır.
kendi yaptıkları tasarım hatası yollarda ölenlerin hesabı ne olacak? abuk sabuk yerlere avm benzinlik izni vererek yola tehlikeli kavşaklar ekleyenleri nedense hiçbir eds veya trafik müfettişi görmüyor.
biz devlet içün varız, büyük patronlar vermeyince halktan almak kolay, 12000 nüfusu olan bir yerde günlük 7 8bin lira ceza kesiliyor, gerisini siz düşünün!
hocam 4 ay önce eşimde radar a girmiş. eve geldi ceza. daha sonra araştırıp öğrendik , radar sadece ön taraftan alıyor görüntü ama içindeki memur bey çıkıp arkadan plakayı okuyarak yazıyormuş. İtiraz edin vs dediler ama ben erken ödeyip indirimden faydalandım. Tavsiyem açılır kapanır plakalık. onun cezası radar dan daha az
100 cc keyf 70'in üstüne çıkana kadar yol bitiyor zaten
radar aracını gorduysenın ve radara gırmışimdir dıyosanız.bir sonrakı kontrol noktasında durmayın :D eger plakanızı tespıt etmışlerse ceza arkadan gelıyo .tespıt etmemişlerse sıkıntı yok ben bi kere oyle yaptım benim plakam camurluktaydı ve okunmaz haldeydı bursadan kocaeliye gıdıyodum mektup atan olmadı ...:D
Şimdi abim ceza kağıdını gönderdi herhangi bir fotoğraf yok. Önce ödeyip sonra itiraz etmeyi planlıyorum.
Birisi kafasına göre ceza kesmiş de olabilir nereden bileyim. 300 km/s ile gidiyordum belki. Ayrıca o yolda sürekli en sağ şeritte gidiyordum buna eminim. arada refüj olan bir yolda karşıdan ceza kesen bir polisin benim plakamı okuması bayaa zor. Yolda hız ölçüm cihazları da yok. 89 değil-91 değil 90 km/s kafasına göre yazılmış bir cezaymış gibi geldi bana
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)