kanguru-deri montu izlenimlerim
Reklamlar
-
kanguru-deri montu aldım izlenimlerim aşağıda;
1-kalite-işçilik ve şekil harika, test edildi, bakan kişi oldukça fazla, neticede deri, ama yol veren sayısı azaldı, hatta 2 hatun üzerime sürdü trafikte-serseri muamelesi artıyor, trafikte ürküp yol veren de arttı "Allah'ından bulsun" psikolojisi
2-tekstil karakterli monta göre hava iletkenliği daha fazla, dolayısıyla serin tutma açısından faydalı
3-kısa kol, t-shirt kesinlikle olmaz, kola yapışıyor ve sıcakta devam edilirse kesin kokar, güneşin altında olmaz ama sabah erken ve akşam güneş batışında yazın da olsa deri gider kanaatindeyim, fermuarı araladığınız anda ısı anında düşüyor ama bu sefer de fermuarı pert etme kaygısı oluyor (mal-can-yonga)
4-dışarıdan sipariş vereceklere tüyo; aynı markanın tekstiline göre 1 beden büyük sipariş verin-ben aynı beden olur diyordum 1 beden büyükte bile kendi kışlığı çıkınca tam oldu
5-boyunluk kesinlikle olmalı, teri emecek zaten yaka yok-ince yaka hemen leş olur
6-serin havada kalın kumaş boyunluk lazım, benim aldığım üründe boyun kemeri de yok (diğerlerinde var mı onu da bilmiyorum)
7-arkada kopça yok, pantolona fermuar diktirmek gerekiyor, yoksa bel de açılıyor, en azından daha uzun beli,gövdesi olan içlik giyilmeli(veya sweat shirt vs.)
8-tekstilden hatıra olmaz 2 kere yıkadım şimdiden iplikler havalanmaya başladı (ki makinada değil elde bebek yıkar gibi ve bebek küvetinde! yıkıyorum)-daha ne kadar gider bilmiyorum
9-deri kesinlikle çok güzel bir hatıra olarak kalacak çocuklarıma (ben bakıp aaahhh gençlik demeyeceğim(zaten 40'lık olduk)-çünki ölene kadar mokoko)
10-deri mont olmadan motorcu olunur ama korumalı mont olmadan motorcu olunmaz. motora o zaman da binilir ama gitmek için değil varmak için...
sürç-ü lisan affola-herkese iyi haftalar
saygılar
Reklamlar
-
Helal olsun! Azmedip aldın mı kangurunu? Yalınız, marka bilgisi ve resim isteriz. Dışarıdan sipariş etmişsin diye anladım. Peki nereden?
Sekiz numarayı anlamadım. Deriyi yıkamıyorsun, değil mi?
Güle güle kullan.
-
ürkütücü mü nasıl bir mont görmek isterim. fotoğraf var mı acaba?
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
-
Jagadam adlı üyeden alıntı
Helal olsun! Azmedip aldın mı kangurunu? Yalınız, marka bilgisi ve resim isteriz. Dışarıdan sipariş etmişsin diye anladım. Peki nereden?
Sekiz numarayı anlamadım. Deriyi yıkamıyorsun, değil mi?
Güle güle kullan.
mrb, furygan aldım, dışarıdan sipariş etmedim, tekstilin yıkanmasından bahsetmek istemiştim, resime gelince google link koyalım ama istersen google görseller den "motocycle kangarou" veya "motocycle kangaroo" yazarsan muhtelif göreceksindir.
http://www.access-moto.com/produits/m/F/FU6792542.jpg
teşekkür ederim, daha iyisi sizlerin olsun
-
WOLKANWOLKAN adlı üyeden alıntı
mrb, furygan aldım, dışarıdan sipariş etmedim, tekstilin yıkanmasından bahsetmek istemiştim, resime gelince google link koyalım ama istersen google görseller den "motocycle kangarou" veya "motocycle kangaroo" yazarsan muhtelif göreceksindir.
http://www.access-moto.com/produits/m/F/FU6792542.jpg
teşekkür ederim, daha iyisi sizlerin olsun
resmi gördüm de, kanguru derisi diyince ben önden cepli bişey bekliyodum
bende tekstilden hiç hazetmiyorum.
güle güle kullanın.
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
-
yanında bir de gözlük almıştım eşim sorunca gözlüğün yanına promosyon diyerek fırtınayı atlatmaya çalıştım, ama bu hafta bayağı bir lodos yapar - çoluk çocuğun rızkını elalemin kangurusuna döküyoruz diye
-
güle güle giy, güzel mont gerçekten, fuarda baktım ben de alacaktım ama beden büyük geldi bi küçüğü de ellerinde yoktu kaldı. ben de motomaxtan deri aldım. dün ilk kez 450 km kadar yol yaptım. derinin rüzgar direnci tekstile göre kat be kat fazla. bundan sonra deri mont olmadan motor olmaz benim için de. tabi ağustos ayında ne derim bu konuda bilmiyorum
.....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç
orta sehpalı supersport gördün mü.....
-
Sonunda aldın abi hayırlı olsun
Milli mücadelelere şahsî hırs değil, milli ideal, milli onur sebep olmuştur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
-
yazık deil mi o hayvanlara
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
-
Tequ adlı üyeden alıntı
yazık deil mi o hayvanlara
tequ arkadaşımız senin oraların hayvanı bunlar,
yollasan da yavrularını çiftliğini kursak,
memleket kanguru yapsa,
hem etin kilosu burada 40 tl(yaklaşık 27 USD) oldu,eti de ayrı para
-
kardeş kaç lira veya euro güle güle kullan.
-
yaw tam da deri takintisini uzerimden atiyordum ki,sezonluk urunler de piyasaya suruldu
WOLKANWOLKAN beden uyasmazligi sanirim markadan markaya farkediyor beden olcutleri
gavur yapiyor yaw demek istiyorum son olarak asagidaki arkadasta sezon icin yeni tasarlanmis olsa gerek fiyati da tahmin ediyorum ulkemiz sinirlarina yaklasinca ortalama 1000 lira olacak olsada ebay ve civar koylerde 400$
-
anlaşılan ucuz mont üretmek için baya bi hayvan deneyecekler
[COLOR="Red"][B]"Ne Günlere Kaldık Eyy Gazi Hünkar. Eşşek Vezir Olmuş Katır Hükümdar... "[/B][/COLOR]
-
kanguru derisi dainese var bendede ama artık dainese kanguru derisinden mont üretmiyormuş diye duydum, avrupada hayvan hakları bile varya ondan dolayıymış.
bu monttan türkiyeye 4 adet getirttim.
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Lamborghini adlı üyeden alıntı
kanguru derisi dainese var bendede ama artık dainese kanguru derisinden mont üretmiyormuş diye duydum, avrupada hayvan hakları bile varya ondan dolayıymış.
bu monttan türkiyeye 4 adet getirttim.
Tanıdım seni, sen bizim Ferrari Tayfur diil misin? Kayboldun diye hayatından şüphe edioduk bir ara...
ekinler baş vermeden kör buzağı topallamazmış.::tartis::
-
aYe adlı üyeden alıntı
Tanıdım seni, sen bizim Ferrari Tayfur diil misin? Kayboldun diye hayatından şüphe edioduk bir ara...
evet nirden tanıdın yaw..
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
evet nirden tanıdın yaw..
Abi bu monttu satacak 4 tane özentiyi bulacak senin kadar yetenekli başka birini daha önce görmedimde.
-
aYe adlı üyeden alıntı
Abi bu monttu satacak 4 tane özentiyi bulacak senin kadar yetenekli başka birini daha önce görmedimde.
o monttan halada isteyen var ama bulamıyorum artık ebaya hergün bakıyorum cıks yok..
azönce two brothers carbon egzos aldım dünde aliminyum olanını almıştım baktım bu ilan yeni girilmiş bu dahada ucuz bunuda aldım yaw bu ebay hastalık oldu bende ne bulsam alıyorum.
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
KUVVETMİRA adlı üyeden alıntı
ürkütücü mü
nasıl bir mont görmek isterim. fotoğraf var mı acaba?
KUVVETMİRA adlı üyeden alıntı
resmi gördüm de, kanguru derisi diyince ben önden cepli bişey bekliyodum
bende tekstilden hiç hazetmiyorum.
güle güle kullanın.
Anca gördüm ha, kim bilir daha ne espirilerini kaçırıyorum.
-
Motosiklet Eğitmeni
o monttan halada isteyen var ama bulamıyorum artık ebaya hergün bakıyorum cıks yok..
azönce two brothers carbon egzos aldım dünde aliminyum olanını almıştım baktım bu ilan yeni girilmiş bu dahada ucuz bunuda aldım yaw bu ebay hastalık oldu bende ne bulsam alıyorum.
Demek Ferrari'den Lamborghini'ye trafsfer oldun.
Hayirli olsun.
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler