kanguru-deri montu izlenimlerim
Reklamlar
-
coq adlı üyeden alıntı
Demek Ferrari'den Lamborghini'ye trafsfer oldun.
Hayirli olsun.
Aslında ferrarisi var ama ebayda ne bulsa alıyor, demek en son lombarginiyi görmüş
Korkarak yaşıyorsan eğer sende hayatı seyredenlerdensin..
Reklamlar
-
aYe adlı üyeden alıntı
Abi bu monttu satacak 4 tane özentiyi bulacak senin kadar yetenekli başka birini daha önce görmedimde.
mrb arkadaş,
işin özünde ben de özentiyim, montu da özentiden aldım
hatta özentiden sofuoğlu nun kullandığı kasktan da almak isterdim, global bir marka üzerinde ay-yıldız, ama plakası bana uymadı
doğrusunu istersen motosiklet de özenti ile başladı-ben küçüktüm abiler yazın sıcağında bir eli gazlı beze sakatlamış sarmış, sırtında deri içinde atlet bile yok ( o da o zamanlar "james dean" özentisii(hatta meşhur replik "hızlı yaşa genç öl")) altında JAWA motor
hiç gözümün önünden gitmezler o abiler canım kardeşim
gerçekten çok özenirdim
neye kime ama neticede cümle mukayet olmakta fayda var
saygılarımla
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:57 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:44 ----------
Lamborghini adlı üyeden alıntı
o monttan halada isteyen var ama bulamıyorum artık ebaya hergün bakıyorum cıks yok..
azönce two brothers carbon egzos aldım dünde aliminyum olanını almıştım baktım bu ilan yeni girilmiş bu dahada ucuz bunuda aldım yaw bu ebay hastalık oldu bende ne bulsam alıyorum.
arkadaşım sana da mrb,
bu sohbetin manasını anlamadım, anafikir nedir? iyiniyetle benim durumumda olanlara bilgi paylaşımı yaparken ne maksatla inceden alaycı ifadeler kullanıyorsun? allah daha da versin çifterli al-alıyorsun da!
ben 25 sene bekledim, görevlerimi yerine getirdim, maalesef kendimi mutlu etmek-motosiklet sahibi olmak için de geç kaldım, gönül isterdi 25 yaşında altımda 1000 lik olsun, arkamda yetim bırakma kaygısı olmadan özgürlüğe köküne kadar gaz vermeyi...
bugun ve çok şükür bu kadar oldu ve benim gibi olanlarla iyiniyetle paylaşımda bulunup bilgilendirmek istiyorum.
Ama bu tavır rahatsız ediyor, varsa açıkça söylemekte fayda var. Böylece benden öte benim gibilere de saygısızlık olmaz kanaatindeyim.
Ben öyle yapıyorum.
Saygılarımla
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
WOLKANWOLKAN adlı üyeden alıntı
mrb arkadaş,
işin özünde ben de özentiyim, montu da özentiden aldım
hatta özentiden sofuoğlu nun kullandığı kasktan da almak isterdim, global bir marka üzerinde ay-yıldız, ama plakası bana uymadı
doğrusunu istersen motosiklet de özenti ile başladı-ben küçüktüm abiler yazın sıcağında bir eli gazlı beze sakatlamış sarmış, sırtında deri içinde atlet bile yok ( o da o zamanlar "james dean" özentisii(hatta meşhur replik "hızlı yaşa genç öl")) altında JAWA motor
hiç gözümün önünden gitmezler o abiler canım kardeşim
gerçekten çok özenirdim
neye kime ama neticede cümle mukayet olmakta fayda var
Dostum kusura bakma seninde montun bunun aynısındanmıydı, valla bilmiyodum, ferrariyeydi benim yazım, üzrerine alınma lütfen.
ekinler baş vermeden kör buzağı topallamazmış.::tartis::
-
yaw bi dainese,agv,italyan,rossi ve cirtlak yesil ne noktalara getirmis konuyu ozenti kelimesi yanlis cagrisim yapmis,
Lamborghini yaw o kadar gumruk vergisi odemek hic dokunmuyor mu
-
aYe adlı üyeden alıntı
Dostum kusura bakma seninde montun bunun aynısındanmıydı, valla bilmiyodum, ferrariyeydi benim yazım, üzrerine alınma lütfen.
arkadaşım sen böyle diyorsan ben senden özür dilerim yanlış anlaşılma olmuş, kusura bakma
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
WOLKANWOLKAN adlı üyeden alıntı
arkadaşım sen böyle diyorsan ben senden özür dilerim yanlış anlaşılma olmuş, kusura bakma
Estafurullah, benim dikkatsizliğim kim olsa yanlış anlardı, tekrar özür dilerim, kazasız belasız iyi günlerde kullan inşallah.
-
WOLKANWOLKAN bi yanlış anlaşılma olmuş aye beni tanıyınca ona bişeyden bahsettim ama neyse yanlış anlaşılma düzeltildi sanırım.
bu arada montun bi resmini çekipte koyarsan bakalım yakından resimlere mont hastasıyımda accık
coq adlı üyeden alıntı
Demek Ferrari'den Lamborghini'ye trafsfer oldun.
Hayirli olsun.
saol coq
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
WOLKANWOLKAN bi yanlış anlaşılma olmuş aye beni tanıyınca ona bişeyden bahsettim ama neyse yanlış anlaşılma düzeltildi sanırım.
bu arada montun bi resmini çekipte koyarsan bakalım yakından resimlere mont hastasıyımda accık
Tayfur 56inc beden hayabusa montu var, mavi deri, satabilecek kadar iri birini bulabilirmisin.
-
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
neeyy
56 mı
yani etrafımda öyle iri bir arkadaş yok ama seninde dediğin gibi her malın bi alıcısı çıkar
Avrupa bedeninde 56 değil ama, amerikan bedeninde 56 ben bu yaşıma geldim daha öyle bir hayvan görmedim.
-
-
Motosiklet Eğitmeni
Aye daha yazma istersen, gittikçe batmaktasin.
Simdi bi de gozluk muhabbeti açarsin,arkadas kör çikar valla gerisine ben karismam.
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
coq adlı üyeden alıntı
Aye daha yazma istersen, gittikçe batmaktasin.
Simdi bi de gozluk muhabbeti açarsin,arkadas kör çikar valla gerisine ben karismam.
Abi amerikan bedenine göre 56 numara hayabusa montu giyen biri çıksın karşıma, zaten bişey yazmasamda adamı görünce 50 metreden özür dilemeye başlarım.
-
aYe 56 beden montu satcak birini buldum ben
bu arada montunuz hayırlı olsun.gule gule kullanın.allah saglamlıgını denemek zorunda bırakmasın
([B]TEKEL[/B])inle Tut Beni ([B]ALKOL[/B])larına Sar Beni N([B]EFES[/B])ine Muhtacım......::bira01::
-
Korkarak yaşıyorsan eğer sende hayatı seyredenlerdensin..
-
([B]TEKEL[/B])inle Tut Beni ([B]ALKOL[/B])larına Sar Beni N([B]EFES[/B])ine Muhtacım......::bira01::
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler