merhaba arkadaşlar venom marka montlardan almayı düşünüyorum bu markayı bilen kullanan arkadaşlar varmı acaba ,internetten sadece resimlerine bakıpta alıcam o yüzden bilgisi olan varsa ltf yazsın.şimdiden tşk.
merhaba arkadaşlar venom marka montlardan almayı düşünüyorum bu markayı bilen kullanan arkadaşlar varmı acaba ,internetten sadece resimlerine bakıpta alıcam o yüzden bilgisi olan varsa ltf yazsın.şimdiden tşk.
bende venom sport modeli var çok memnunum -8 de kullandım banamısın demedi hiçbie üşüme olmadı.125 cc scooter vardı ama altımda.
korumasını deneme fırsatımda olsu çok saglam korumaları var.onuz olmasaydı belki kırılacaktı.
tavsiye ederim 2 3 tane textil modeli var.
bende kaskı var, aynı marka mıdır bilmiyorum. orta halli bir marka diyebiliriz. ece onay belgeli çeneden açılır kasklarını 160 lirara almıştım.
ben geçen gün fuardan takım aldım mont pantolon eldiven (eldivenin markası başka) çok memnunum bende 100cc cub var revit ve nic e göre çok uçuz aynı mala niye dağa çok ödeyim kurye bir arkadaş ben hepsini kullandım farkı yok deyince bunu aldım
arkadaşlar feyizoğlunda yazlık modeli var onu beğendim.fiyatıda makul umarım dediğiniz gibi çıkar.düzcede kaliteli mont çeşitleri bulmak zor o yüzden internetten almak zorunda kalıyorum.
Montun sırt koruması biraz zayıf göğüs koruma yok malesef ama modelini tam hatırlamıyorum. Omuz ve dirsek korumaları süper.Kaskını sorarsan 10 numara V 210 modeli var bende.
[B][COLOR="Red"]Ankara-Akvaryum Motosiklet Grubu[/COLOR][/B]
[COLOR="Black"]::xs26::.....TEHDİT.....::xs26::[/COLOR]
merhaba,
Venom Dynamic Mont almayı düşünüyorum.Venom Mont kullananlar yardımcı olabilir mi?Mont fena değil gibi ama ucuz olması pek güven vermiyor diğer bilinen markalarla karşılaştırınca.Sağlamlık ve güvenlik açısından nasıl Sizce?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)