Başakşehirde motosiklet kazası..
Reklamlar
-
Reklamlar
-
dostum iyilik yapmak istiyosan git o hamburger ciye müdüre söyle ikaz etsin.haaa baktın olmuyo kendini düşünmeyeni sen hiç düşünme rahat ol yani.....
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
-
ozrace adlı üyeden alıntı
dostum iyilik yapmak istiyosan git o hamburger ciye müdüre söyle ikaz etsin.haaa baktın olmuyo kendini düşünmeyeni sen hiç düşünme rahat ol yani.....
Oraya gidip elemanların yanında konuşursam pek hoş karşılamazlarAma yarın telefonla şikayet etmeyi düşünüyorum müdürlerine.. Karıştıkları kazadan sağ çıkamazlar çünkü böyle ters yoldan giderlerse.. Ders alıcak bi hayatları kalmaz
-
Selamlar arkadaşlar,vicdanının sesini dinle ve mutlaka şikayet et onları uyar kardeşim.En azından sen üzerine düşeni yapmış olursun.
-
bnde başakşehirde oturyorum motoru gordum siyah g.o arkadasa ne diyim ama kötü olmus ekmek parası icin degermi????
-
Allah'tan birşey olmamış arkadaşa.
Şu 30 dakikada pizza yetiştirme muhabbeti de pizzacıları zorluyor.
Sanıyorum bu pizza dağıtıcılığında iş zamanla rutine döndüğü için motor kullanan arkadaşlarda bir ülfet oluyor ve motoru kullanma şeklini de pek önemsemiyorlar.
Şehir içinde gazlayan,hızla arabaların arasına giren epey Activa görüyorum.
Kebapçıların YBR'li dağıtıcıları var ki onlar da ayrı bir olay.
Sözüm meclisten dışarı,4 tekerde dolmuşçular ne ise 2 tekerde de kebap dağıtıcısı motorcular o. (Ankara'da gördüğüm kadarıyla)
Atın iyisi alayda,kabın iyisi kalayda belli olur.
-
asm adlı üyeden alıntı
Allah'tan birşey olmamış arkadaşa.
Şu 30 dakikada pizza yetiştirme muhabbeti de pizzacıları zorluyor.
Sanıyorum bu pizza dağıtıcılığında iş zamanla rutine döndüğü için motor kullanan arkadaşlarda bir ülfet oluyor ve motoru kullanma şeklini de pek önemsemiyorlar.
Şehir içinde gazlayan,hızla arabaların arasına giren epey Activa görüyorum.
Kebapçıların YBR'li dağıtıcıları var ki onlar da ayrı bir olay.
Sözüm meclisten dışarı,4 tekerde dolmuşçular ne ise 2 tekerde de kebap dağıtıcısı motorcular o. (Ankara'da gördüğüm kadarıyla)
Kesinlikle haklısın.. İnsan acıkınca siparişin gecikmesine tahammulu olmuyor ama firmaların bunun için çalışanlarının canları pahasına 30 dk gibi bi limit belirlemesi çok acımasız çok insanlık dışı
-
Kaza yapan arkadaşa çok büyük geçmiş olsun, ailem 4. etapta oturuyor, kaza riskini azaltmak için yana sapak yapıp ışık koydular, olunca oluyor demek ki.. büyük geçmiş olsun.
-
Geçmiş olsun daha kötü bir haber duymadığıma sevindim..
Milli mücadelelere şahsî hırs değil, milli ideal, milli onur sebep olmuştur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
-
Gecmiş olsum umarım birdaha tekrarını yasamaz..Ama bu moto servis olayında adamlar Allah muhafaza trafik'te cirit atıyolar inş daha fazla insan zarar görmeden bu olayıın bir cözümü bulunur...
Biz de keyfine düşkün sosyal çocuklar olabilirdik lakin HAYATLA erken seviştik herşey üstümüze kaldı..!
-
kaza yapan arkadaşa geçmiş olsun..............
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
arkadaslar bende bir pizzacıda kuryelik yaptım.o 30 dk lık olay belli bir bölge içinde her yeri kapsamıyo yani en yavaş şekilde gitseniz bile 10 dk lık yol.ama motorcular arkadaslar nedense geç kalacakmış gibi çok hızlı bir şekilde araçların arasından geçerek,kırmızı ışıktan geçerek canlarını tehlikeye atıyorlar.
yani anlatmak istediğim herşey motorcunun elinde.herkes düzgün bir şekilde yavaş yavaş kullansa hiçbir sorun olmayacak.
-
geçmiş olsun :( motosiklet kazaları boş yollarda daha tehlikeli oluyor nedense.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler