Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Motosiklet Aksesuarı.... satmaz olaydım..

REKLAM ALANI
    okan4037 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2013 Yamaha WR 125 R
    20-25 gün önce sanırım sitemizden bir üyeydi motosiklet aksesuarı sattım.. sahibinden.com GET ile.. benden banka bilgilerini istedi sistem bende ailemden birinin hesabını verdim... hesap numarası istenen yerde isim yazma koyma yeri bulunmuyor... haliyle benim adıma o hesaba gönderdiler ve para elime geçmedi (75 TL)
    Sahibinden e bildirdim durumu iadenin gelmesi durumunda doğru hesaba yatıracaklarını söylediler... bizim iade isteme gibi bir durumumuz olamaz dediler..
    Bankayı arıyorum sizin hesabınız yok.. zaten hesapta yanlışmış firmanın çekmesi gerekir dediler...
    inanın 25 gündür 250 kontörden fazla telefon param gitti... her gün aynı olay birbirine top gibi atıyolar...
    sahibinden.com biz iade isteyemeyiz öyle bir uygulamamız yok ve olamaz
    akbank ise firmanın çekmesi gerektiğini söylüyor..

böyle firmalar adamı gerçekten çıldırtır... paradan çoktan vazgeçtim yeterki bu adamlara haramı zıkkım olsun bi yerlerinden çıkar inş... gerekirse 100-200 lira kaybım olsada tüketici hakları mahkemesine başvurmayı düşünüyorum.. gerçi hangi firmayı başvuracaksınki ikiside birbirine atıyor olayı..!

bu konularda tecrübesi olan anlayan varsa bi zahmet yazarsa çok memnun olurum..saygılae
    Yeni yine yeniden

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    ShowDown - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yok
    Geçmiş olsun öncelikle kardeşim.Bence www.sikayetvar.com a bir şikayet yaz.Reklam yerine geçebileceğinden hemen kuzu kesiliyorlar.Denemeni öneririm firma yetkilisi de senin yazdığın şikayeti okuyor...İnşallah paranı alırsın.
    facebook.com/kaskafa

Motosikleti
    2013 Yamaha WR 125 R
    Alıntı ShowDown adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Geçmiş olsun öncelikle kardeşim.Bence www.sikayetvar.com a bir şikayet yaz.Reklam yerine geçebileceğinden hemen kuzu kesiliyorlar.Denemeni öneririm firma yetkilisi de senin yazdığın şikayeti okuyor...İnşallah paranı alırsın.
    yazdım hocam.. ordada ayrı bir sinir ettiler..
    şikayeti yazdım 1 gün sonra altına akbank yazı yazmış; müşteriyle görüşülerek şikayeti çözüme kavuşturulmuştur vs vs...

içimden dedimki yani bunlar tamamen dolandırıcı olmuş... tamamen yalan.. bırakın sorunu çözmeyi telefon dahi açmadılar..! şikayet var a söylüyorum yalan soyledıler sorun cozulmedı dıye cevap yok..! akbank %100 memnıyetle 1.sırada herkes derde inanmıyoruz.. bu bankalar gerçekten vurguncu.. başa gelince anlıyor insan..
    Yeni yine yeniden

Ante - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Büyüyünce alacağım.
    Yazdıklarınızdan bir şey anlamadım. GET dediğiniz sistemi ya da sahibinden.com'u kullanmadım.

Para nereye yatmış?
    Ainesi iştir insanın, lafına bakılmaz!
    Yine de yaşıyor insan, merak yüzünden. Yeni bir şeyler bekleyip duruyor...

zaferkarizma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    hepsi satıldı :(
    sende aynı konunun devamına yazcaktınız sistem nasıl işliyo bilmiyorum akbank olarak siz çözdüğünüzü söyleyip milleti kandırmayın hiç bi sorunum çözülmedi telefon bile açmadılar vs.vs.vs.
    Zafer hiç düşmemek değil, her düştüğünde yeniden ayağa kalkabilmektir !

akbank'ın iade etmesi lazım,mecburlar ben gecenlerde kuvvet turk bankasında hesabı olan bırıne eft cıkaracaktım,numara yanlıs gırmısım,2 saat sonra hesapta +olarak gozkyordu

Motosikleti
    2013 Yamaha WR 125 R
    Alıntı Ante adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yazdıklarınızdan bir şey anlamadım. GET dediğiniz sistemi ya da sahibinden.com'u kullanmadım.

Para nereye yatmış?
    hocam yanlış yattı.. ve bankanın havuzunda bekletiyorlar parayı.. iade işlemini sadece firma yapabilir diyorlar
    firmada bizim böyle yetkimiz yok iade gelmeden işlem yapamayız diyorlar.. yani tamamen 2 arada 1 derede..
    Yeni yine yeniden

Motosikleti
    Büyüyünce alacağım.
    Alıntı greyhorse adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    akbank'ın iade etmesi lazım,mecburlar ben gecenlerde kuvvet turk bankasında hesabı olan bırıne eft cıkaracaktım,numara yanlıs gırmısım,2 saat sonra hesapta +olarak gozkyordu
    Yanlış düşünüyorsunuz. Ya yazdığınız hesap numarası olmayan bir numaraydı ya da karşı tarafın onayı alınarak iptal edilmiştir. Gerçek bir hesaba yatan parayı ya da EFT'yi banka siz istediniz diye iptal edemez.

Bir otomobil satın aldım diyelim. Notere gittik. İşlemler yapılmadan önce
    "kardeşim ve numaranı eft yapayım" dedim. Sonra internet üzerinden telefonumla eft yaptım. Otomobili üzerime aldım sonrada bankayı arayıp "pardon eft'yi yanlış yapmışım geri alın" diyeceğim ve bankada bunu yapacak öyle mi?

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:21 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:19 ----------

Alıntı okan4037 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hocam yanlış yattı.. ve bankanın havuzunda bekletiyorlar parayı.. iade işlemini sadece firma yapabilir diyorlar
    firmada bizim böyle yetkimiz yok iade gelmeden işlem yapamayız diyorlar.. yani tamamen 2 arada 1 derede..
    Paranın yanlış yattı belli zaten. Sorduğum nereye yattı? Yani farklı bir banka hesabına mı? Yoksa hesap numarası tamamen mi yanlıştı?

Motosikleti
    2013 Yamaha WR 125 R
    Yanlış düşünüyorsunuz. Ya yazdığınız hesap numarası olmayan bir numaraydı ya da karşı tarafın onayı alınarak iptal edilmiştir. Gerçek bir hesaba yatan parayı ya da EFT'yi banka siz istediniz diye iptal edemez.

Bir otomobil satın aldım diyelim. Notere gittik. İşlemler yapılmadan önce
    "kardeşim ve numaranı eft yapayım" dedim. Sonra internet üzerinden telefonumla eft yaptım. Otomobili üzerime aldım sonrada bankayı arayıp "pardon eft'yi yanlış yapmışım geri alın" diyeceğim ve bankada bunu yapacak öyle mi?

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:21 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:19 ----------

Paranın yanlış yattı belli zaten. Sorduğum nereye yattı? Yani farklı bir banka hesabına mı? Yoksa hesap numarası tamamen mi yanlıştı?
    Hesap numarası aileminizin.. yani hesap numarası doğru.. isimde hata var benim ismime gönderilmiş
    Yeni yine yeniden

Motosikleti
    Büyüyünce alacağım.
    Alıntı okan4037 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hesap numarası aileminizin.. yani hesap numarası doğru.. isimde hata var benim ismime gönderilmiş
    Peki siz ve aile hesabı kime aitse o kişi hesabınızın olduğu banka şubesine gidip konuştu mu? Banka ne diyor?

Motosikleti
    2013 Yamaha WR 125 R
    Peki siz ve aile hesabı kime aitse o kişi hesabınızın olduğu banka şubesine gidip konuştu mu? Banka ne diyor?
    hayır olayla sadece ben ilgilendim doğru söylemek gerekirse..
    ama bugün bankaya sordum hesabı olan kişiyle görüştürürsem iade işleminizi gerçekleştirirmisiniz diye, verdikleri cevap hesap ve isim numarası tutmadığı için sadece firma geri çekebilir denildi...
    yani banka parayı hesabında kullanabilmek adına her türlü rezil uygulamaları görüyor.. ve sorduğumda paranın iadesi olmayacağını sadece firmanın başvurması gerekir denildi..
    yani 30 gün alınmassa iade vs yok.. adamlar bekletiyor hesabında
    Yeni yine yeniden

chopperrider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Goldwing GL1800...
    hesap numarası ve hesap sahibinin adı tutmuyorsa havale ya da eft o hesaba geçmez. eğer isim bilgisi girilmeden doğrudan hesaba intikal ettiyse zaten hesap sahibi olan akraban gider alır parayı bankadan sana verir.
    bence o para sahibinde.com un elinde şu an, aksi pek olası gözükmüyor.

ama be arkadaşım senin yaptığında iş değil, satış yapıyosun para alıcaksın adına olmayan hesap numarası veriyosun sisteme. hiç mi aklına gelmedi ???
    .....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç orta sehpalı supersport gördün mü.....

Forumdan Uzaklaştırıldı ozaktasi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HondaCB900F,HondaCBR125,Kymco Süper8,Sym Xs125
    Geçmiş olsun arkadaş..Şikayet var tamamen üç kağıtçı dolandırıcı..Büyük sermayenin,,ensesi kalınların yalakası.. Oraya hiç yazmayın şirketleri haklı çıkartan ,,onların tekziplerini yayınlayan dandik,,dundik bir site..

Motosikleti
    Büyüyünce alacağım.
    Anlamdığım Bu havale, eft işlemlerinde artık IBAN kullanımı şart değil miydi? IBAN kullanılmışsa böyle bir transfer nasıl yapılabilmiş? Bana tamamen bankanın işgüzarlığı gibi geliyor.

mücahit_89 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj Discover 150
    hocam valla benim anladığım para sizin ailenizin hesabınıza yatmış ama sizin adınıza buraya kadar tamam peki paranın yatıığı hesaptan neden çekilmiyor para sitenin havuzunda diyorsunuz o zaman bankayla alakası yok sitenin hesabında para siteden isteyin eğerki sizin banka hesabınıza yatmışsaki hesap numarasını verdiğinizde o hesaba yatar yani isim başka olamaz hesap kımınse onun ismi bahsi gecer diye dusunuyorum burda sizi madur eden bankamı sahibinden.com mu anlamaıdm dogrusu.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:03 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:03 ----------

Alıntı chopperrider adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hesap numarası ve hesap sahibinin adı tutmuyorsa havale ya da eft o hesaba geçmez. eğer isim bilgisi girilmeden doğrudan hesaba intikal ettiyse zaten hesap sahibi olan akraban gider alır parayı bankadan sana verir.

ama be arkadaşım senin yaptığında iş değil, satış yapıyosun para alıcaksın adına olmayan hesap numarası veriyosun sisteme. hiç mi aklına gelmedi ???

benimde anlatmaya calıstıgım sey buydu.

Osbourne - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Var
    Hesap numarası veya isim yanlışsa para bankaya geçmez..
    Olmayan bir hesaba para yatıramaz kimse..
    Bankaların hesaba aktarmadan paraları tuttukları bir havuzları yok zaten..

Şu halde para sahibinden.com dadır büyük ihtimalle..
    Böyle durumlarda işler telefonla çok zor ya da hiç halledilemiyor..

Bankaya şahsen giderek olayı anlamalısın..

draggy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Dragstar 650
    Bu dediğiniz havale değil, Basbaya EFT yapılmış, havale işlemi anlık yapılır ve ad soyad gibi bilgiler otomatik görülür. Havale aynı banka içinde olur, EFT bankalar arasıdır. EFT bilgileri uyuşmuyorsa alıcı banka ortalama 2. işgünü parayı gönderilen bankaya iade eder. Bu durumda size gönderen kişinin hesabına iade olmuş olabilir, burada gönderici direkt şahıssa onlarla, gönderici sahibinden.com şirketi ise sahibinden.com ile irtibata geçmeniz gerekir...
    İkinci el Dragstar alacaksanız bknz: http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-modelleri/44545-yamaha-dragstar-xvs-650-kullanicilari-bilgi-paylasim-basligi-12.html#post2100035

[=quote=].

Motosikleti
    2013 Yamaha WR 125 R
    Alıntı chopperrider adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Benim hiçbir hatam yok..!

Hesap numarası doğru sadece benim adıma değil...
    sistemlerine hesap numarası İBAN girebiliyorsunuz sadece... isim yazma bölümü yok...
    Yeni yine yeniden

GuNMember - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki CharmandER-5 2005
    Ben Sahıbınden.com Uzerınden Uzun Zamandır Satıs Yapıyorum İban'a Geçildiğinde İban'ımı Yanlıs Yazmışım Satış Yaptım Gelen Mesajda Hesap Numarasının Ankarada İsmini Duymadıgım Bır Bankaya Aıt Oldugunu Gordum Ve Hemen Hesap No'mu Duzelttım
    Sahıbınden.com Uzerınden Gonderılen Mesajlara Bakarsan O Hesabın Kımın Adına Ve Nerede Oldugunu Gorursun (Satışta İlk Mesajda Diye Hatırlıyorum)
    "TayGuN"
    "GuNControll"
    "Hızlı Gidebilirim Sen Yapma Telaş (; "

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler