Motosiklet Aksesuarı.... satmaz olaydım..
Reklamlar
-
Bu arada Beyler Para sahibinden.com da değil... AKBANK ın havuzunda bekliyor... ve firma iade istemeden iade etme olanakları bulunmuyormuş...!
dava açacam bu gidişle... değil 75 tl 7 kuruşumu bile bırakmayacağım.. hırsızlığa döndü bu iş
Ante adlı üyeden alıntı
Anlamdığım Bu havale, eft işlemlerinde artık IBAN kullanımı şart değil miydi? IBAN kullanılmışsa böyle bir transfer nasıl yapılabilmiş? Bana tamamen bankanın işgüzarlığı gibi geliyor.
evet burası TÜRKİYE
iban numarası verirken isim diye bir bölüm yok...!
İBAN Numarasını veriyorum ama benim ismime yatıyor...
ee diyorum iban numarasında isme gerek yok.. ama verilmiş diyorlar... bu kadar mantıksız sağlıksız bir düzen olamaz...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:27 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:25 ----------
GuNMember adlı üyeden alıntı
Ben Sahıbınden.com Uzerınden Uzun Zamandır Satıs Yapıyorum İban'a Geçildiğinde İban'ımı Yanlıs Yazmışım Satış Yaptım Gelen Mesajda Hesap Numarasının Ankarada İsmini Duymadıgım Bır Bankaya Aıt Oldugunu Gordum Ve Hemen Hesap No'mu Duzelttım
Sahıbınden.com Uzerınden Gonderılen Mesajlara Bakarsan O Hesabın Kımın Adına Ve Nerede Oldugunu Gorursun (Satışta İlk Mesajda Diye Hatırlıyorum)
Direkt EFT yaptılar...
İBAN da sizdede isim istemiyolar değilmi hesap yaratırken ? gittigidiyor bu konularda çok güvenilir...
Yeni yine yeniden
Reklamlar
-
okan4037 adlı üyeden alıntı
Direkt EFT yaptılar...
İBAN da sizdede isim istemiyolar değilmi hesap yaratırken ? gittigidiyor bu konularda çok güvenilir...
Yok İsim İstemedi
Gittigidiyor.com'u Pek Kullanmadım Ama Ödeme Yapma Konusunda Sahıbınden.com'da Bir Eksiklık Görmedim Ödeme Hesabınıza Yapıldı Dedıgınde Ödeme 1-2 Saat Icınde Hesaba Gecıyor
Sorunu Cozmemelerı Enteresan...
"TayGuN"
"GuNControll"
"Hızlı Gidebilirim Sen Yapma Telaş (; "
-
Daha önce bir kaç kere başıma geldi, sahibinden.com'da değil tabi. Eğer hesap no doğru, isim yanlışsa para geri iade edilir banka tarafından, hiçbir işlem de yapılmasına gerek yok. Ancak 1-2 haftayı bulabiliyor paranın geri iadesi.
-
yoksa o ürünü alan ben miyim
welcome to my world
https://www.youtube.com/channel/UCPUpGYw2EcPIq_hQLSHGctw/
-
berk_cglr adlı üyeden alıntı
berk hayırdır??bu işte parmağım var deme sakın
-
oladabilir
sakın yanlış anlamayın hocam sizle ilgili bir durum değil.. keşke sahibinden.com da satmasaydım demek istedim
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:32 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:31 ----------
tuyra adlı üyeden alıntı
Daha önce bir kaç kere başıma geldi, sahibinden.com'da değil tabi. Eğer hesap no doğru, isim yanlışsa para geri iade edilir banka tarafından, hiçbir işlem de yapılmasına gerek yok. Ancak 1-2 haftayı bulabiliyor paranın geri iadesi.
keşke 1 ay olsada iade gelse.. 20 gün oldu ama bilmiyorum.. gerçekten can sıkıcı ya.. uğraştırmayı seviyorlar insanları
Yeni yine yeniden
-
ya sahibinden de bazen oluyo öle bende ilk ibanı tanımladığımda aynısını yaşamıştım ama benim 26. günde yatmıştı para
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:41 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:37 ----------
by_dengesiz adlı üyeden alıntı
berk hayırdır??bu işte parmağım var deme sakın
kesin benim abi
welcome to my world
-
ya sahibinden de bazen oluyo öle bende ilk ibanı tanımladığımda aynısını yaşamıştım ama benim 26. günde yatmıştı para
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:41 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:37 ----------
kesin benim abi
evet hocam sizsiniz
nasılsınız
bu arada para yatarmı diyorsunuz ? ben umudu kestim.. bankalar dolandırıcı olmuş çıkmış... sizdede banka iade edip tekrardan doğru hesabamı geçmişti ? ben bankanın iade yapacağını sanmıyorum... üstüne yattı gibime geliyor. . muz cumhuriyeti oldu iyice türkiye allah sonumuzu hayır etsin
Yeni yine yeniden
-
para bende yattı ama eğer yatmazsa hesap bilgilerini ver ben senin hesabına yatırıyım parayı tekrardan diğer para da sağlık olsun diyip geçeriz
welcome to my world
-
para bende yattı ama eğer yatmazsa hesap bilgilerini ver ben senin hesabına yatırıyım parayı tekrardan diğer para da sağlık olsun diyip geçeriz
ince nazik düşünceniz için teşekkür ederim.. gerçekten vermiş gibi oldunuz ama öyle bişeyi imkanı yok kabul etmem..!
haftaya çözülür diye tahmin ediyorum... buda artık yanıma tecrübe olarak kalır..
sağlıcakla kalın kazasız belasız sürüşler dilerim hocam kendinize iyi bakın..saygılar
Yeni yine yeniden
-
okan geçmiş olsun dostum ya. işte böyle ADİ lerin yediği para nasıl boğazından geçer anlamıyorum
>>> Gençliğine Güvenip erken Derken ; Belki Elveda Bile diyemezsin GİDERKEN...!!!
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler