motosiklet almak istiyorum??
Reklamlar
-
istanbulda yaşıyorum öğrenciyim ve ortaköyden taksime geçiş için kullanmak istiyorum 21 yaşındayım ve bayanım bu isteğim şu an düşünme aşamasında kalıyor malesef çünkü ailem karşı çıkıyor. benim de hem yaşımın genç oluşu hem de bayan olmamdan dolayı trafikte çekincelerim var. sizce çok büyük sorunlarla karşılaşır mıyım benim gibi bayan olup da motosikleti kullananlar yardımcı olurlarsa sevinirim. nasıl bir motosiklet önerirsiniz ? mesafe kısa sonuçta.
Reklamlar
-
sengalaye adlı üyeden alıntı
istanbulda yaşıyorum öğrenciyim ve ortaköyden taksime geçiş için kullanmak istiyorum 21 yaşındayım ve bayanım bu isteğim şu an düşünme aşamasında kalıyor malesef çünkü ailem karşı çıkıyor. benim de hem yaşımın genç oluşu hem de bayan olmamdan dolayı trafikte çekincelerim var. sizce çok büyük sorunlarla karşılaşır mıyım benim gibi bayan olup da motosikleti kullananlar yardımcı olurlarsa sevinirim. nasıl bir motosiklet önerirsiniz ? mesafe kısa sonuçta.
Vespa LX150 hem yakıt hemde dizayn olarak.....
Oyun bitince Şah da Piyonda aynı kutuya konur...
SW 600
-
Aramıza hoş geldin. Bayanlardan yardım istemişsiniz ama malumunuz bayan değilim. Fakat ailenizin karşı çıkması konusunda söyleceklerim var ; Erkek olduğumuz halde bizlerde motosiklet konusunda yakınlarımızdan özellikle annemizden çok sitem aldık vakti zamanında. Fakat olmasi gereken bu aslinda, yani bunda bi tuhaflik yok bunu kendinize sıkıntı yapmayin. Hangimiz motorlarimizi yakınlarımızın özellikle annemizin gönül rızasıyla aldık ki? ne insanlar taniyorum motor aldiğini yillarca annesinden saklayanmı dersin, Eşinden boşanma aşamasına gelenmi dersin, evlatlıktan reddedilenmi dersin Bence onu sıkıntı yapmayın. Motor olarakta Honda Today öneririm..
İç sesim dışardan duyulsa beni kurşuna dizersiniz..
-
Öncelikle merhaba.İstanbul trafiğinde gördüğüm kadarıyla bayanlar genelde vespa tarzı scooter kullanıyor.Fiyat olarak biraz tuzlu ama şık bir scooter,sizinde kullanabileceğiniz bir scooter.Benim tavsiyem vespadır yine son karar sizin.Ama biraz araştırmanızda fayda var,iyi forumlar...
-
fiyat olarak biraz ekonomik düşünüyorum en fazla 5 olabilir. çünkü aileme yük etmek istemyrum. scooter tarzı bir şey daha mantıklı olur heralde
-
Öncelikle aramıza hoş geldin.
Evet Vespa tipi motosiklet yeterlidir.
Valla Trafikte bayanlara öncelik verilir Centilmen Türk erkeği tarafından !!!!Bunu problem etmeyin.
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
-
İlla vespa olucak değil, çünkü dediğiniz gibi vespanın fiyatı aldı başını gidiyor euro hesabı satılıyor.Bunu göz önünde bulundurarak vespa tarzı bir motor alın derim hem yakıt hemde görünüş olarak ama kesinlikle ve kesinlikle markası vespa olsun demiyorum.O tarzda çok marka motor var biraz araştırarak uygun çözümü bulacağınızı tahmin ediyorum.
-
yerinde olsam istanbulda kesinlikle motosiklet kullanmam ... babana söle araba alsın : )
-
eftelya adlı üyeden alıntı
yerinde olsam istanbulda kesinlikle motosiklet kullanmam ... babana söle araba alsın : )
korku filimi gibisin
"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz" A. Şerif İZGÖREN
-
araba almaya kalksam zaten fiyatlar uçmuş durumda hani motosiklet fiyatına sürünen bir araba alırım anca bir de benm otrdugm yerde park imkanım yok. arabanın çok masrafı olur bana.
-
sengalaye adlı üyeden alıntı
araba almaya kalksam zaten fiyatlar uçmuş durumda hani motosiklet fiyatına sürünen bir araba alırım anca bir de benm otrdugm yerde park imkanım yok. arabanın çok masrafı olur bana.
1.500 ila 2.000 arası güzel Vespa tarzı motosikletler var.Eğer gerçekten almaya niyetliyseniz yardımcı oluruz.
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
-
fiyat olarak biraz ekonomik düşünüyorum en fazla 5 olabilir. çünkü aileme yük etmek istemyrum. scooter tarzı bir şey daha mantıklı olur heralde
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
ekinler baş vermeden kör buzağı topallamazmış.::tartis::
-
bence 2.el bi honda dylan alın ..
alma esnasında forumdaki arkadaşlar yardımcı olacaktır eminim
Uzaklarda bir güneş doğuyor!..
-
dostmusun düşmanmısın.. niye insanları soğutuyorsun motor keyfinden, sen korkuyorsan orası ayrı arkadaşım. İstanbulda araba kullanmak kadar mantıksız birşey yok. Geçen gün taksimden m.köye gidiyordum arabayla 20 dk da 100m yol gidebildim resmen işkence, Motosiklet hem zevk hemde zaman kazandırma konusunda gayet güzel bir araç.. İstanbulda kendinize dikkat ettikçe gayet tasarruflu ve güvenli bir araçtır.. Her daim full koruma binmeyi unutmamanız gereklidir sadece..
aramızda bayan arkadaşlar var motosiklet kullanan ve illaki şikayetleride vardır ama yinede öncelikli oldukları durumlar var. bunları onlar daha iyi bilirler illaki bu topiğe yazarlar merak etmeyin.
motosiklet olarak scooter kullanımı daha kolay bir araçtır, 5 bin liraya ikinci el temiz scooter bulabilirsiniz.. Vespa güzel bir marka bir araştırın bulduğunuz motosikletler konusunda yardımcı olmaya çalışırız..
[B][COLOR="Blue"]Eskiden Piyasa nerde biz orada, Artık biz nerede piyasa orda..[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Yüreklerde ünlem akıllarda soru işaretiyim anlayana çok anlamayana az gelirim..[/COLOR][/B]
-
Direkt Link ==>> http://www.youtube.com/watch?v=LoKgFO4TC00
her nekadar rahatsızlıklar olsada onlar ve onlar gibi bizler varız...
cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın
:
-
laf olsun diye istanbulda yaşamayan hatta motor kullanıp kullanmadıgımdan emin olamadıgım kişilerin yazımış oldukları
yersiz cümleleri üzerinde fazla durmamanı tavsiye ederim öncelikle
Hoş geldin ,
bir bayan olarak istanbulda motor kullanmak araba kullanmaktan daha kolay bence
trafikte nasıl bakarlara gelince bi senedir motor kulanıyorum ve bayan oldugum için kasıtlı yapıldıgını düşündügüm kötü bi muameleye maruz kalmadım en azından şimdilik acemiysen ilk zamanlar sıkça düşecegini düşe kalka bu işin ögrenilecegini öncelikle bilmelisin scooter ile işe başlamak kesinlikle daha dogru trafik tecrubeni seni çok yormuycak bi motor seçerek edinmelisin.
Aileni nasıl ikna edersin o kısmını biz bilemeyiz ancak motorla ilgili ne gerekiyorsa her türlü yardımda seve seve bulunuruz abalalık ederiz yani eger istersen
-
peoples adlı üyeden alıntı
laf olsun diye istanbulda yaşamayan hatta motor kullanıp kullanmadıgımdan emin olamadıgım kişilerin yazımış oldukları
Hoş geldin ,
trafikte nasıl bakarlara gelince bi senedir motor kulanıyorum ve bayan oldugum için kasıtlı yapıldıgını düşündügüm kötü bi muameleye maruz kalmadım en azından şimdilik acemiysen ilk zamanlar sıkça düşecegini düşe kalka bu işin ögrenilecegini öncelikle bilmelisin scooter ile işe başlamak kesinlikle daha dogru trafik tecrubeni seni çok yormuycak bi motor seçerek edinmelisin.
Aileni nasıl ikna edersin o kısmını biz bilemeyiz ancak motorla ilgili ne gerekiyorsa her türlü yardımda seve seve bulunuruz abalalık ederiz yani eger istersen
Evet Selma İsterse yardımcı oluruz. arkadaşa.Bu topic Hit olur demedi demeyin.
-
peoples adlı üyeden alıntı
Hoş geldin ,
akıllı insan ları severim benden akıllı olmucak
cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın
:
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Soğutma insanları eftelya... Güzelliklerinden bahset.. Mesela eşimin bir bacağı komple platin, ondan sonra geçen yaz bir arabayla çarptıktan sonra havada parande atarken keyif almış ama belinin üstüne yere düştükten sonra aynı şeyleri söyleyemiyo, her gün ben dinliyorum off belim belim belim...
ekinler baş vermeden kör buzağı topallamazmış.::tartis::
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler