motosiklet almak istiyorum??
Reklamlar
-
eftelya adlı üyeden alıntı
gel de anlat işte , benim amacım kimseyi soğutmak değil , gerçeklerden bahsediyorum sadece . istanbul trafiğinde motosiklet kullanmak akıl karı değil ... bir süre motorcuları takip et , neler yaşadıklarını gör sonra kararını ver derim , eğer sağlam bir psikolojin varsa her türlü zorlukla baş ederim , yılmam diyorsan al bin güle güle kullan ... aksi halde canın çok sıkılabilir ...
melis sen git bisiklet kullan al sana hediye ediyim bundan bi tane. saraçhaneden alıcam hemde bu işin merkezinden yani kıymetimi bil..
[B][COLOR="Blue"]Eskiden Piyasa nerde biz orada, Artık biz nerede piyasa orda..[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Yüreklerde ünlem akıllarda soru işaretiyim anlayana çok anlamayana az gelirim..[/COLOR][/B]
Reklamlar
-
Hayat ne kadar uzun olursa olsun, hep beklenmeyen kadar kısadır.
-
KyCd adlı üyeden alıntı
melis sen git bisiklet kullan al sana hediye ediyim bundan bi tane. saraçhaneden alıcam hemde bu işin merkezinden yani kıymetimi bil..
çıngıraklı kornada taktır buna böle boş boş binmem ben olsam ,önüme çocuk felan çıkar
-
cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın
:
-
avkan65 adlı üyeden alıntı
çıngıraklı kornada taktır buna böle boş boş binmem ben olsam ,önüme çocuk felan çıkar
olur abi, o da hediyemiz olur bişey olmaz.. canın sağolsun.. bu uygun mu?
[B][COLOR="Blue"]Eskiden Piyasa nerde biz orada, Artık biz nerede piyasa orda..[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Yüreklerde ünlem akıllarda soru işaretiyim anlayana çok anlamayana az gelirim..[/COLOR][/B]
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
ekinler baş vermeden kör buzağı topallamazmış.::tartis::
-
OGLUMVE BEN adlı üyeden alıntı
sen bi sor kaç gün istan bulda motor kullan dı acaba
e başlangıcı yapsın diye ufak bi hediyemiz olur işte abi, zamanla büyütür.. iki tekerlekliye geçer.. o daha küçük abisi..
-
KyCd adlı üyeden alıntı
e başlangıcı yapsın diye ufak bi hediyemiz olur işte abi, zamanla büyütür.. iki tekerlekliye geçer.. o daha küçük abisi..
ne biliyim kardeşim bazen kendinden büyük laflar edince
bizi abi diye sayarsa bizde abilik yaparız
:
-
KyCd adlı üyeden alıntı
Bunun frenide yok yokuş aşşa ayağımızı yeremi sürtücez
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
-
Ne oldum degil rabim ne olucaz demeli insan.
Bu lafımı da hiç unutmayın lazım olucak çifte kumrular.
allah mutlulugunuzu dayim etsin.
-
KyCd adlı üyeden alıntı
olur abi, o da hediyemiz olur bişey olmaz.. canın sağolsun.. bu uygun mu?
kadir bu lazımmış canım
:
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
peoples adlı üyeden alıntı
Ne oldum degil rabim ne olucaz demeli insan.
Bu lafımı da hiç unutmayın lazım olucak çifte kumrular.
allah mutlulugunuzu dayim etsin.
Tanışmadığın insanlara tanıdığın insanlardan referansla dalmak yerine tanışmayı beklemediğine göre şu yazdığın atasözü senin için bir anlam iafe etmiyor demektir...
Yinede ağzından ilkkez güzel bir şeyler duydum...
Amin, teşekkür ederiz.
(bu arada kumrular 2 değil 3, birde yavru kumrumuz var)
ekinler baş vermeden kör buzağı topallamazmış.::tartis::
-
kadir ben ondan vazgeçtim bundan al
-
kadir bu lazımmış canım
lazımsa takarız abi sorun değil..
avkan65 adlı üyeden alıntı
kadir ben ondan vazgeçtim bundan al
benim için sorun değil hani hangisini arzu ederseniz abi..
-
aYe adlı üyeden alıntı
Tanışmadığın insanlara tanıdığın insanlardan referansla dalmak yerine tanışmayı beklemediğine göre şu yazdığın atasözü senin için bir anlam iafe etmiyor demektir...
Yinede ağzından ilkkez güzel bir şeyler duydum...
Amin, teşekkür ederiz.
(bu arada kumrular 2 değil 3, birde yavru kumrumuz var)
allah bagışlasın
Siz beni tanıdınz mı ki hakımda özelimde ileri geri konuştunuz.
Şu konu nedir allah aşkınıza bi yaptıgınız şeye bakarmısınız canınız sıkılıyor ne yapsak diye düşünüyorsunuz bir tükyancılara saralım diyorsunuz sanki eftalyada dünden razı zaten .
bunu bizimkiler yapsa elli kere nasiyat cidiyete davet falan filan laf anlatmaya çalışırsınız haksızmıyım .
-
-
trgy adlı üyeden alıntı
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:12 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:10 ----------
[/COLOR]
konuyu iyice dağıtmak adına bişey sorucam ;acaba bu pierre cardin'in üretmediği satmadığı bişey var mı ,cep telefonu, hafif makinalı tüfek imalatı falan da yapıyolar mı?çoraptan bisiklete kadar uzanan bu ürün yelpazesinin çeşitliliğine sinir olan başka biri var mı forumda ?varsa selam ederim
niye bu konu seni sarmadımı arkadaşım
:
-
gel tükkana akşamın muhabbetini yapalım muayyen nedenlerden ötürü çenesine vuranlarla uğraşma artık
-
konuya saygımız sonsuz da icabında =) bu ayrıntıya değinmeden geçemedim be abi öfkem büyük
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler