Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Sigorta sorunları

REKLAM ALANI
    Donkişot - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Arkadaşlar merhaba. Bildiğiniz gibi motosikletlerin %10 çalınıyormuş. Ve hırsızlara karşı alınan önlemlerin çok yetersiz olduğunu sitedeki ilanlardan gözlemledim. Ve tabi en iyi çözüm olarak sigorta yaptırmaya karar verdim. Regal marka motorumu kasko yaptırmak istiyorum. Bildiğiniz gibi kasko fiyatları çok yüksek.En uygun fiyatı koç allianz verdi. Ama 250 cc altı motorlarda hırsızlık durumunda kapalı garaj koşulu koyuyor. Regal 250 cc ama ruhsatta 240 küsür görünüyor. Kasko yaptırıdığım taktirde eğer böyle bir süprizle karşılaşırsam nasıl bir tavır sergileyecekler bilen varmı. Yada böyle bir prosedür uygulamayan bir sigorta şirketi var mı...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Guclu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    (KOÇAlyansla çalışıyorum çok memnunum)
    Caffe La Notte / Suadiye Çınarlı Sokak

ss350 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ V-STORM DL 650
    İsviçre sigorta
    [COLOR="Black"]250 cc ve altındaki motorsikletlerdeki hırsızlık hasarlarının tazminata hak kazanması için kapalı alanda bulunması ve kilit altında olması gerekmektedir.Aksi halde hırsızlık hasarları ile ilgili tazminat ödemesi yapılmayacaktır.[/COLOR]
    Arkadaşlar sigorta poliçesinden alınmış bir yazıdır.
    Siz gidip 8000 YTL ye motor alacaksınız ( 250 cc) işiniz gereği caddeye park edeceksiniz, geldiğinizde motorunuz orda olmayacak ,sigorta şirketide size kilit altında ve kapalı yerde olmadığından paranızı ödemiyecek .
    Böyle saçmalık olurmu ya
    Benim bir eşyam var ve onu çalınmaya karşı sigortalamak istiyorum bubun hiç kanuni bir yanı yokmu Tüketiciyi koruma kanunları yokmu bilgisi olan arkadaşlar lütfen paylaşsın

erays - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 250 R
    2012 Cbr 250 motoruma 158,00 TL sigorta çıktı. Geçen sene 298,00 TL ödemiştim.

kurubuz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF1000FA
    250 cc altına kasko yapmazlar, yapsalar da birçok muafiyet uygularlar ve astronomik rakamlar çekerler.
    Dün motorumun ( 2013 cbf 1000 abs) kaskosunu yenilettim. Toplam prim 1054 TL. %65 hasarsızlık indirimim var.
    barodi bunu beğendi.

ectuna - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Versys 650 (İnazuma-YBR125-Honda Ps150i-H.Kinetix)
    hiç bir muafiyet olmaksızın inazuma için (hasarsızlık indirimi yok) sair sigorta 950 TL ye 9 taksit yaptı (bugün) 2000 tl ekipman ve anahtarlı çalınma dahil.
    En önemlisi ferdi kaza sigortası yapıyorlar. Motor kazalarını kapsamaz normalde bunlarda kapsadı. İnşallah ihtiyaç olmaz ama ferdi kaza sigortası özellikle bayağı bir kafamı rahatlattı.
    barodi bunu beğendi.

erays - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 250 R
    Trafik sigortam bitmek üzereydi, Daha önce HDI sigortadan 298,00 TL ye yaptığım motorumun sigortasını bu sene 158,00 TL ye bir arkadaşımın aracı olduğu şekilde bu ayın başlarında yaptırdım. sigorta ihtiyacı olan varsa fiyat almasında yardımcı olabilirim. Sizi aramasını isteyebilirim.arkadaşıma yardımcı olmak adına yazıyorum Hep destek tam destek

Motosikleti
    mash 5000 km/cbr 250 6500 km /xj6 f 49000 km
    3 yada 4 ay once bende sair sigorta aviva ya 2013 xj6 diversion f 1620 tl 9 taksit yaptirmistim full kasko ayni 2000 tl ekipmani yapiyolar.bu onumuzdeki sene gene yaptircam indirimli olucak ins kasko bozulmassa

mephamd - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CRF1000 AfricaTwin
    Crf ye 980 tl istendi. Bilmiyorum kararsızım

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler