Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

selamün aleyküm

REKLAM ALANI

arkadaşlar ben bügün aranıza katıldım, sebebide gezerken yolda maondial satış mazasını gördüm; bakıyım derken müşteri oldum.motorum150zc ama biraz tereddütediyorum biraz değil bayağı ,nedeniben alanyada yaşı yorum urda bayağı motor varçini japonu konyası alanya üretimlisi hepiinden benim sorum bu mondialleri yenialanları geçerken bir görüyorum cıncık gibi sesi güzel ama 2 3ay sonra aynı arkadaşı ve aynı moturu bir görüyorm motor sesi başlamış lak lak lak sesler gaz köklemede arı vızıltısın hasta hali eklem yerlerde açılma yani vidalarda salma gibi , bizim motor olmuş çin çin diyecem bu gün kamyon la yenisi geliyor bende yarın sabaha kadar caymassam alacam ne yaptım ne yapacam bilmiyorum.açıkcası honda ve yamahagibi güven yok okuduğunuz için teşekürler.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Skoda Fabia Elegance ; CBF150
    Vazgeç kardeşim.Almak zorunda değilsin.Peşinden gelip zorla satacak halleri yok ya.Vazgeçtim dersin.Bi daha kimse seni rahatsız edemez.Bu arada kaça alıyosun?Sıfır alacaksın galiba anladığım kadarıyla.Biraz daha üzerine para eklesen çok temiz ikinci el yamaha ybr 125 ya da cbf150 alabilirsin.Zaten içine şüphe düşmüş.Vazgeç almaktan.Bu gece rahat uykunu uyu.Yarından itibaren başlarsın ikinci el honda yamaha bakmaya.

Motosikleti
    HYO GT250R SATILDI---UFALTACAZ GİBİ GÖRÜNÜYOR..
    kardeşim hoşgeldin alanya sıcak yerdir orda çok sıkma motoru bakımlarını yap güzel güzel bin hiç bir sorun olmaz dostum gözün gibi bakarsan

Sinan Aksu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Afrika..
    Şakamısın sen?
    İç sesim dışardan duyulsa beni kurşuna dizersiniz..

Motosikleti
    adamın alanyada oturduğunu nerden çıkardım ben ya erdim mi ne

sergiowanni - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki ER-5
    Alma bencede..hatta sakın alma...!!!0 km 2010 model çinli olcağina 90 model japon olsun...

Motosikleti
    iyi len alma zaten yazılanları okuduğunu bile sanmıyorum

Unique693 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 600F4İ
    Alıntı karakoç adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar ben bügün aranıza katıldım, sebebide gezerken yolda maondial satış mazasını gördüm; bakıyım derken müşteri oldum.motorum150zc ama biraz tereddütediyorum biraz değil bayağı ,nedeniben alanyada yaşı yorum urda bayağı motor varçini japonu konyası alanya üretimlisi hepiinden benim sorum bu mondialleri yenialanları geçerken bir görüyorum cıncık gibi sesi güzel ama 2 3ay sonra aynı arkadaşı ve aynı moturu bir görüyorm motor sesi başlamış lak lak lak sesler gaz köklemede arı vızıltısın hasta hali eklem yerlerde açılma yani vidalarda salma gibi , bizim motor olmuş çin çin diyecem bu gün kamyon la yenisi geliyor bende yarın sabaha kadar caymassam alacam ne yaptım ne yapacam bilmiyorum.açıkcası honda ve yamahagibi güven yok okuduğunuz için teşekürler.
    Alıntı GOKHAN42 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    adamın alanyada oturduğunu nerden çıkardım ben ya erdim mi ne
    Arkadaş yazmış zaten sende yanlış yokdu doğruyu yanlış yaptın
    HONDA

Motosikleti
    anah 2kez okudum 2.cisinde yanlış algılamışım gece gece yorgunluk kafama vurmuş bugün 300km yol yaptım hoş görün

vlad1462 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    var bişeyler
    Alıntı SinanAksu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Şakamısın sen?

Omicron - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Gitti Güzelim GSR
    karakoç isimli arkadaştan ses seda yok. anlaşılan yazılanları okumadan uyumuş. ve bu gün de motorunu almış.
    AKILLILAR DÖVÜŞMEDEN KAZANIR, cahiller kazanmak için dövüşür

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Skoda Fabia Elegance ; CBF150
    Selamün laleyküm'ü bilerek yazdığını düşünürsek harbiden şaka gibi.Ama klavyesi sürçmüş sanki.Çok heyecan yapmış yazdıkları birbirine girmiş.

metci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 250R
    Ve Laleyküm Selammm...
    ”Samimi ve meşru olmak şartıyla her fikre hürmet ederiz. Fikirler, şiddetle, top ve tüfekle öldürülemez.” M.Kemal Atatürk...

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler