Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
4. sayfa BirinciBirinci ... 23456 SonuncuSonuncu

adaletten bir beklentim kalmadığı için davamdan vazgeçeceğim..

REKLAM ALANI
    Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

Motosikleti
    yamaha süper tenere 1200cc ZE
    Alıntı Nemrut adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    tuyra,
    bakın ben şeriatı felan savunmuyorum. herkese adil davranılmalı. isteyen istedigini başkasına zarar vermeden (başkasının haklarına, özgürlügüne tecavüz etmeden) yapabilmeli.

ama şeriat ile ilgili örnek ister gibi yazmışsınız. şeriatın neredeyse tam anlamıyla uygulandıgı yer komşumuz Iran değil mi? (Arabistan'ı felan karıştırmayın oralarda keyfe keder bir şeyler yapıyorlar)
    Iran ile Turkiye'nin durumunu karşılaştırın. hangi ülke daha çok gelişmiş. hangisi geri kalmış.
    tekrar söylüyorum ben şeriatı felan savunmuyorum.
    hayır ikisindede tam uygulanmıyor şeriat en düzgün uygulayan bir ülke yok diye bilirim herkez kendine göre bir kural uyguluyor öyle gidiyor birtek malezyayı bilmiyorum nasıl yonetildigini ama en adil uygulayan millet osmanlı imiş ama şimdi bana hemen son 200 yılı ötnek göstermeyin sakın
    Ben dostlarımı ne kalbimle nede aklımla severim
    Olurya kalp durur..Akıl unutur...Ben dostlarımı ruhumla severim O ne durur ne de unutur....(MEVLANA)

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    arslanfb - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ktm 390 düke-kmcyo 250 xciting
    Böyle giderse bu topiğe Ergenekon damgası vurulur dikkat edin heee generaller bile içerde
    özel yetkili savcı gelir alır allah muhafaza hukuk devletiyiz yaa

OGLUMVE BEN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    var bi yeşil fıstık
    Biri demis ki, 'Ben Mevlana degilim, kusursuz olda gel'
    amaa iste, bunu soyleyebilmek icinde kusursuz olmak gerekmez mi?
    Ben kendimde bir takim kusurlar bulabiliyorsam, ki (buluyorum ve kimse kusursuz degildir) ve bu kusurlarimi, dostlarimin
    arkadaslarimin bagislamasini ya da beni seviyorlarsa, ama gercekten seviyorlarsa, var olan kusurlarimi
    duzeltmem icin beni uyarmalarini isterim.... Devamını Gör
    Simdi sevildiginden emin olan birine (kelek yapmis olsa bile) kuyuya inmesi icin ip uzatsam ve o ipi kessem, ya da
    dedigin gibi alip onu uzattigim merdivenle (sevgimle) bulutlara cikarsam, sonra da yok ya bu bana kelek yapti
    deyip poposuna indirdigim bi tekmeyle dogru asagiya atsam ne farkim kalir ondan?
    Kibarca merdiveni bir asagidaki buluta uzatir, 'buyur, burasi sana biraz yuksek geldi' derim, ve onun orda durup dusunmesini saglarim ki,
    benden sonra ona deger verenlere ayni kelekligi yapmasin.
    Sevgi varsa eger, ne olursa olsun, ne yaparlarsa yapsinlar var olan sevgi bitmez sadece boyut degistirir, (bir alttaki buluta inmek gibi)
    Sonrasi zaten kanatsiz melek olsa da, gonlundeki eski yerini alamaz.
    Cunku artik o sevgi bir asagi boyuta gecmistir, sende merdiveni zaten cekmissindir.
    Biliyorsun ben balik burcuyum, bir tarafim kendini akintiya birakirken bir tarafimda tam ters yone yuzmeye cabalar.
    O nedenle tamamen kaybetmek yerine gonlumde bir baska boyutta da olsa var olmalarini isterim.
    Hem bilirsin Sems asigiyim ben;) kisaca mevlana gibi, 'Gel, ne olursan ol, yine gel' felsefem degil, yasam tarzim olmus.

paylaşmak istedim dostlar
    cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın:

arslanfb - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ktm 390 düke-kmcyo 250 xciting
    Alıntı halis adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    onden buyur
    Halis abi önden buyııııır derken Erhanı önden kestirecen heee

CERRAHI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı OGLUMVE BEN adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Biri demis ki, 'Ben Mevlana degilim, kusursuz olda gel'
    amaa iste, bunu soyleyebilmek icinde kusursuz olmak gerekmez mi?
    Ben kendimde bir takim kusurlar bulabiliyorsam, ki (buluyorum ve kimse kusursuz degildir) ve bu kusurlarimi, dostlarimin
    arkadaslarimin bagislamasini ya da beni seviyorlarsa, ama gercekten seviyorlarsa, var olan kusurlarimi
    duzeltmem icin beni uyarmalarini isterim.... Devamını Gör
    Simdi sevildiginden emin olan birine (kelek yapmis olsa bile) kuyuya inmesi icin ip uzatsam ve o ipi kessem, ya da
    dedigin gibi alip onu uzattigim merdivenle (sevgimle) bulutlara cikarsam, sonra da yok ya bu bana kelek yapti
    deyip poposuna indirdigim bi tekmeyle dogru asagiya atsam ne farkim kalir ondan?
    Kibarca merdiveni bir asagidaki buluta uzatir, 'buyur, burasi sana biraz yuksek geldi' derim, ve onun orda durup dusunmesini saglarim ki,
    benden sonra ona deger verenlere ayni kelekligi yapmasin.
    Sevgi varsa eger, ne olursa olsun, ne yaparlarsa yapsinlar var olan sevgi bitmez sadece boyut degistirir, (bir alttaki buluta inmek gibi)
    Sonrasi zaten kanatsiz melek olsa da, gonlundeki eski yerini alamaz.
    Cunku artik o sevgi bir asagi boyuta gecmistir, sende merdiveni zaten cekmissindir.
    Biliyorsun ben balik burcuyum, bir tarafim kendini akintiya birakirken bir tarafimda tam ters yone yuzmeye cabalar.
    O nedenle tamamen kaybetmek yerine gonlumde bir baska boyutta da olsa var olmalarini isterim.
    Hem bilirsin Sems asigiyim ben;) kisaca mevlana gibi, 'Gel, ne olursan ol, yine gel' felsefem degil, yasam tarzim olmus.

paylaşmak istedim dostlar
    Hayırdır

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:42 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:42 ----------

Alıntı arslanfb adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Halis abi önden buyııııır derken Erhanı önden kestirecen heee
    Onun tek yapabilecegi birşey varda benim soylemeye dilim varmıyor

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:44 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:42 ----------

CERRAHI, avkan65, forrap, darkeagle+, arslanfb, draggy, hanedan12+, chopperrider, xph, Eyong, Ante, Nemrut+, tuyra, Sergeant, ELINT, dagulapeyi, m.şanveren, euro79, pampi

3 mod birden toplandı olaya bak
    Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?

OGLUMVE BEN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    var bi yeşil fıstık
    Alıntı CERRAHI adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hayırdır

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:42 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:42 ----------

Onun tek yapabilecegi birşey varda benim soylemeye dilim varmıyor

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:44 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:42 ----------

CERRAHI, avkan65, forrap, darkeagle+, arslanfb, draggy, hanedan12+, chopperrider, xph, Eyong, Ante, Nemrut+, tuyra, Sergeant, ELINT, dagulapeyi, m.şanveren, euro79, pampi

3 mod birden toplandı olaya bak
    hayır hayır merak etme her şey yolunda canım benim
    cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın:

hanedan12 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Şeriat Şeriat diyorsunuz da ...

Şeriatın kelime anlamı bugünün türkçesi ile nedir. ?
    Kangren olmuş tüm kollara adanmıştır.
    Eğer bir yıl sonrasını düşünüyorsan, bir tohum ek. Eğer on yıl sonrasını düşünüyorsan, bir ağaç ek. Eğer yüz yıl sonrasını düşünüyorsan, insanları eğit.

Hakki - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    var
    halis
    abi bilhassa altını çizdim "neredeyse tam anlamıyla" diyerek. neredeyse dedim bak. tamı tamına tam anlamıyla demedim ki, güzel abim

draggy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Dragstar 650
    Daha öncede yazdım bir mod, kendi siyasi görüşünü empoze etmeye kalkarsa orada kıyamet kopar... Yeni osmanlıcılardan, komünistlerden, kemalistlerden, radikal dincilerden, liberallerden yorumlar alırsınız; hatta biri abartıp anti semitizim gibi direkt ırksal olaylara girmiş... Sayın mod bu sizin ilk hatanız değil, bilerek yazmadım diyorsunuz ama direkt olarak yazıyorsanız, bu sizin düşünmeden yazdığınızı veya kasıtlı davrandığınızı gösterir; imza konusunda bile sizinle takıştık, hiç aklıma gelmediği halde size inat alttaki imzamı, siyasi görüşlü imza yaptım... Biraz dikkat, hassasiyetlere özellikle daha da dikkat, burası bir motosiklet sitesi, siyaseti ne kadar sokarsanız ortalık karışır, Türk toplumunun hepsi aynı görüşte değil, olmakta zorunda değil...
    İkinci el Dragstar alacaksanız bknz: http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-modelleri/44545-yamaha-dragstar-xvs-650-kullanicilari-bilgi-paylasim-basligi-12.html#post2100035

Alıntı draggy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    .... imza konusunda bile sizinle takıştık, hiç aklıma gelmediği halde size inat alttaki imzamı, siyasi görüşlü imza yaptım...
    Eyong'un imzaya biraz bende takığım ne anlama geliyor diye
    Eğer bir yıl sonrasını düşünüyorsan, bir tohum ek. Eğer on yıl sonrasını düşünüyorsan, bir ağaç ek. Eğer yüz yıl sonrasını düşünüyorsan, insanları eğit.

Alıntı hanedan12 adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Kur'an'daki ayetlere, Hz. Muhammed'in sözlerine dayanan İslam kanunu, İslam hukuku.

TURK DIL KURUMU
    Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

Motosikleti
    Kur'an'daki ayetlere, Hz. Muhammed'in sözlerine dayanan İslam kanunu, İslam hukuku.

TURK DIL KURUMU
    bu durumda rus hatunlar için lastik yakmanın cezası nedir
    Olurya kalp durur..Akıl unutur...Ben dostlarımı ruhumla severim O ne durur ne de unutur....(MEVLANA)

Motosikleti
    2 teker olsun da tahtadan olsun
    seçimde sadece iktidar partisi değişir,bu kafaları değiştirmek lazım asıl,mağdurken savcıdan hakimden fırça yemek çok acı verici doğrusu,resmen mağduru suçluyorlar,,Nasreddin Hoca hesabı hırsızın hiç mi suçu yok bre kardeşim

Alıntı halis adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bu durumda rus hatunlar için lastik yakmanın cezası nedir

Direk o hatunu lastik yakana vermek
    Kasınma bak alırsam elime seni gorursun ne oldugunu

KUVVETMİRA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    xt 600

kelime anlamı "şartlar"dır.
    islam hukukundada "islami şartlara uygunluk" anlamında kullanılır.
    "laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."

TURK DIL KURUMU
    kanun veya yasa kelimesinin eş anlamlısı değilmi ?

kanun kelimesinin eş anlamlısı değilmi ?
    Evet kanun ama oyle insanların belirledigi keyfe keder, seyinin keyfine gore koydugu kurallar butunu degil..

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

Motosikleti
    Direk o hatunu lastik yakana vermek
    Kasınma bak alırsam elime seni gorursun ne oldugunu
    senden korkan senin gibi olsun

askon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    pıoneer 200cc 2007
    Alıntı Eyong adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Tamam yahu kızmayın, kominizme görede cezalandırabiliriz.

Onada kabulüm, Çin'in cezalandırma şekli mesela. (Şu anda kominizmle yönetilen başka ülke gelmedi aklıma)

Ha birde bir not, budizme göre cezalandırak deseydim kimse tepki vermezdi. Amma tuhaf milletiz yahu

GKN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    R1
    Hakan abi hayırlısı olsun ne diyelim, öteki dünyada alırsın hakkını.. Kimsenin hakkı kimsede kalmaz..
    GKN MOTORS

4. sayfa BirinciBirinci ... 23456 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler