Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
3. sayfa BirinciBirinci 12345 ... SonuncuSonuncu

adaletten bir beklentim kalmadığı için davamdan vazgeçeceğim..

REKLAM ALANI
    emrello - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TA '07 (Anya)
    Alıntı Eyong adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hırsızları İslami kurallara göre cezalandıralım, var mısınız?
    Sayın admin'im, sayfanın sol üst köşesine bir bak istersen.

Evet, adalet sistemi kör topal; bu aralar sağır da oldu ama Türkiye Cumhuriyeti bir hukuk devletidir, öyle olmak zorundadır. Hukuka güvenmeyeceksek neye güveneceğiz?

Olmadı bu yorum... Hiç olmadı.
    Ağır metal insanı...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Hakki - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    var
    ne komünizm ne kapitalizm. yeni ideolojiler veya sistemler düşünmek lazım. ya da eskiyi örnek almak lazım.
    var mı Osmanlı'dan başka uzun süreler ayakta kalmış ve dünyanın jandarması olmuş bir devlet (galiba Sümerler ve Mısır var).
    Amerika şu anda dünyanın jandarması fakat yaşam süresi henüz Osmanlı'nın yaşam süresine ulaşmadı.

(Lütfen Osmanlı'nın son dönemlerini örnek vermeyin. ben de biliyorum Osmanlı'nın son dönemlerini. Birçok yanlışlar yapıldı. Benim kastettigim Kanuni dönemleri gibi dönemler.
    zaten Osmanlı'nın son dönemleri Kanuni dönemi gibi olsaydı Osmanlı hala dünyanın jandarması olurdu)

askon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    pıoneer 200cc 2007
    Alıntı avkan65 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Malum eskiler bilir şu an kullanmış olduğum motorsikletim cbr 600 f 2007 yılında çalınmıştı ,aradan geçen 7 aylık süre sonrası bir tesadüf sonucu bulmuştuk ,bulunduktan sonra geçen zaman içersinde motorumu çalan ve çalan kişiden alan şahısların isimleri ,belli olmasına rağmen ,aradan geçen 3 senelik zaman içersinde söz konusu sanıklar hakkında hiç bir kanuni yaptırımda bulununmadı ,üstüne üstelik bana mahkemeden gelen ,ifade vermeye çağrı pusulalarına müteakiben gitmiş olduğum mahkemelerde ilgili savcının ,nerdeyse davacı oldum diye tersler tavırları ,beni bu olaydan yeteri kadar soğutmuştur ..
    Artık işimden gücümden izin alarak gitiiğim bu davalardan herhengi bir sonuç çıkmaması ,çalan ve çalıntı malı alan kişilerin elini kolunu sallayarak dışarıda gezmesi ve yetkili mercilerin ,benim gibi mağdur durumda olan birine karşı olan tavırları neticesinde son gelen pusula ile önümüzdeki günlerde mahkemeye gidip davamdan vazgeçeceğim ,çünkü sonu görünmeyen bir yolda defalarca iş yerinden izin alarak yolcu olmanın gereği yok ,malınıza sahip çıkın ve bu ülkede benim düştüğüm bu durumlara düşmeyin
    Ancak vergisini son kuruuşuna kadar veren bir vatandaş olarak kul hakkımı hiç bir zaman helal etmiyorum çalanlarada ,çalıntı malı alanlarada kanun temsilcilerinede ...
    yzacak çok daha fazla şey var ama ....
    Hakan abı tekrar gecmiş olsun halada gecmiş olsun abı senı tanırım haklısın ama sende vaz gecersen şelepsizlere ve yandaşlarına misket havası oynatacaksın sen yol yordam bılen adamsın vardır bunun bır caresı gıcıklık olsun dıye sen onları uğraştır abı sen işini bılırsın bence yılma abı

emrello - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TA '07 (Anya)
    Alıntı Nemrut adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ne komünizm ne kapitalizm. yeni ideolojiler veya sistemler düşünmek lazım. ya da eskiyi örnek almak lazım.
    var mı Osmanlı'dan başka uzun süreler ayakta kalmış ve dünyanın jandarması olmuş bir devlet (galiba Sümerler ve Mısır var).
    Amerika şu anda dünyanın jandarması fakat yaşam süresi henüz Osmanlı'nın yaşam süresine ulaşmadı.

(Lütfen Osmanlı'nın son dönemlerini örnek vermeyin. ben de biliyorum Osmanlı'nın son dönemlerini. Birçok yanlışlar yapıldı. Benim kastettigim Kanuni dönemleri gibi dönemler.
    zaten Osmanlı'nın son dönemleri Kanuni dönemi gibi olsaydı Osmanlı hala dünyanın jandarması olurdu)
    Of ya... Arkadaşlar gidin biraz tarih okuyun ya da ne bulursanız okuyun ama okuyun.

Ben çıkıyorum bu muhabbetten.

Sizlere iyi günler...
    Ağır metal insanı...

m.şanveren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Shadow vt 750 2006
    Alıntı emrello adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Of ya... Arkadaşlar gidin biraz tarih okuyun ya da ne bulursanız okuyun ama okuyun.

Sizlere iyi günler...

hangi kitapdan bahsediyorsun
    "İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz" A. Şerif İZGÖREN

CERRAHI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı emrello adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Sizlere iyi günler...

Okuyanlarımız da var aramızda neyin ne oldugunu cok iyi bilende...
    Sen degilsin sadece okuyan yani

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:03 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:02 ----------

Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?

Motosikleti
    var
    @ emrello,
    sen çok okudun galiba. senin önerin nedir ?

biz de hukuk devleti olsun istiyoruz ama sistem düzgün çalışmıyor gordugun gibi.

Komik olmayın. Osmanlı'nın adalet sistemi çok mu iyi çalışıyormuş? Osmanlı'nın adalet sistemi (şeriat) diğer dünya ülkelerinde şu an çok mu iyi çalışıyor? Ha doğru, o ülkeler yoldan sapmıştı dimi.

Mazoşist propagandalarınızı bir motosiklet forumunda yapmazsanız daha mutlu bir ortam olur düşünüyorum. Bakın böyle;

Konuyu bu tarafa çeken de bir moderatör ama olsun, ona vebal olmaz. Tüfüğü var

Motosikleti
    var
    erhancım hayırlı günler.
    görüşelim bir ara.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:19 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:15 ----------

Fatih Sultan Mehmet halkın çoğunun bildigi şeriatı uygulamak varken niye Kanunname diye bir şey çıkardı ? (ben Kanunname'nin içeriginden bahsetmiyorum. içerigi şeriat agırlıklı ama tamamen şeriat değil)

erhancım hayırlı günler.
    görüşelim bir ara.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:19 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:15 ----------

Fatih Sultan Mehmet halkın çoğunun bildigi şeriatı uygulamak varken niye Kanunname diye bir şey çıkardı ? (ben Kanunname'nin içeriginden bahsetmiyorum. içerigi şeriat agırlıklı ama tamamen şeriat değil)
    Hakkıcıgım merhaba,
    Nasılsın ?

Cok ozledim sizleri vallahi.
    Bir gun telefonlasıp goruselim.
    Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?

Süper Moderatör Olcay Avşar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda NC 750X
    Tamam yahu kızmayın, kominizme görede cezalandırabiliriz.

Onada kabulüm, Çin'in cezalandırma şekli mesela. (Şu anda kominizmle yönetilen başka ülke gelmedi aklıma)

Ha birde bir not, budizme göre cezalandırak deseydim kimse tepki vermezdi. Amma tuhaf milletiz yahu
    "normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"

hanedan12 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Konuyu siyasal alana çekmeycem de ... başka bir yerden . bir yazı alıntı yapacağım....

Tarihsel süreç ile ilgili....

Alıntı Kuvvai Milliyeci Torunu adlı üyeden alıntı
    Sevgili Kardeşim Gönül,

Malesef herşeyi başlatan Ermeni Çeteleri değildi.

Dilimin döndüğünce öğle arasında yemeğe gitmeden hızlıca ve kısaca özetleyeyim istedim.

1) Her şeyin başı Osmanlıda siyasi islamın saraya ve yönetime sızması ile başlıyor.

2) Siyasi islam ve tarikatlar saraya ve yönetime sızınca özellikle Sokollu öldükten sonra, bu siyasi İslamcı yobaz tayfa, yüzyıllardır bilimde batıdan çok daha ileri seviyede olan Osmanlı ve doğu ülkelerinin kaderini değiştiriyorlar.

3) Ne mi yapıyorlar, matematikte, mekanik saatlerde ve özellikle astronomide Hıristiyan dünyasından kat be kat ileri olan ünlü bilgin Takuiddin inin çalışmalarını yaptığı bugün Tophane sırtlarında yer alan bilim ve gözlem evini Padişah fetfası ile Kılıç Ali Reise denizden topa tutturarak yıktırıyorlar.

4) Osmanlının bilimde yüzyıllarca sürecek gerilemesi tam bu olay ile başlıyor.

5) Batıda bilim gelişiyor, iacatlar artıyor, yeryüzündeki insanlık tarihinde ateşin bulunması gibi, tekerleğin bulunması gibi, barutun bulunması gibi çağ açıp çağ kapayan en önemli icat olan benzinli motor icat ediliyor. Yıl 1890 lar.

6) Benzinli motor o yıllarda havacılıkta da kullanılmaya başlıyor ve ilk uçuş denemeleri yapılmaya başlıyor.

7) Bu icatlar ekonominin ürettiği malları demiryolunun olmadığı dağ başındaki köylere kadar ulaştırabiliyor.Ekonomi çok hızla büyüyor.

Karizmatik Örneğin Tarabyada ki otomobil müzesinde örneğini görebileceğin tarihin en fazla üretilen otomobil modeli olan Ford-T modelinin önünde 15.000.000 adet üretildiğini yazar. ve saatte 60 kilometre hızla gittiğini yazar. Demiryolu her yerde yok, at arabası saatte 60 km hız yapamaz. Mal ve insan taşımasında bu bir insalık devrimidir.

9) Bu icatların yapıldığı batı ülkelerinde her şey iyidir güzeldir hoştur ama, bunca büyüyecek bir otomotiv sektörü için gerekli yakıt Avrupada yoktur.

10) Bir an önce petrole ulaşılması gerekmektedir.

11) Bunun için Avrupaya en yakın petrol yatakları olan bugünkü Libya topraklarına İngilizlerin onayı ile İtalyanlar çıkar. Bildiğimiz Trablusgarp savaşı yaşanır. Dünya tarihinde ilk kez bir savaşta karadaki orduların üzerine uçaklardan bomba atılır. Karadaki ordu Mustafa Kemalin de subay olarak yer aldığı Osmanlı ordusudur, havadaki ordu, İngiliz destekli İtalyan ordusudur.

12) İngiliz gezginler ve misyonerler yer yüzünde en fazla petrolün bulunduğu yerleri hükümetlerine rapor etmişlerdir bile.

13 ) Bunlar ORTADOĞU ve HAZAR DENİZİ çevresidir.

14) Onca yıldır Afrikayı ve Asyayı sömüren, o topraklarda yatırımlar yaparak o toprakların kaynaklarını yağmalayıp kendi ülkelerine zenginlikleri taşıyan emperyalist devletler tabii ki Ortadoğu ve Hazar denizi çevresindeki toprakları da ve yeni ihtiyaç duyulan petrolleri ele geçirmek için planlar kurmaktadır.

15) Yüzyıllardır uyguladıkları DİVİDE and CONCUR yani böl ve Fethet stratejisini uygulamak üzere planlarını geliştirirler.

16) O dönemde yer yüzündeki en büyük emperyalist ülkeler İngiltere, Çarlık Rusyası, Fransa, ABD, İtalya dır.

17) İngiltere Osmanlı ile anlaşır ve Kıbrısı kiralar. yıl 1886. ( Ne gaflet ) Adanın ortadoğuya bakan kısmına askeri üst kurar ve orayı demirlemiş bir uçak gemisi gibi kullanarak orduları için ortadoğuya ulaşabileceği bir kapı edinir.

18) Yüzyıllardır Osmanlı egemenliğinde yaşamış Arap halklarını Arabistanlı Lawrence adlı ingilzi ajanı kışkırtır. Örgütler, silahlandırır. Amaç tektir. Ortadoğudaki toprakları Osmanlı egemenliğinden uzaklaştırmak ve petrolü olduğu kadar petrolün tiaretini de ele geçirmek.

19) Aynı tarihlerde yapılan görev bölümü ile Çarlık Rusyası da aynı stratejiyi doğuda kafkas bölgesinde uygulamaya sokar. Türkler ile kardeş kardeş yaşayan Ermenileri ilk onlar silahlandırır, ilk onlar örgütler, ve ilk onlar ayaklandırır. ( Ref: Rus kafkas orduları kurmay başkanı Bolhovitinovun resmi raporu adlı kitap )

20) Ermeniler gerek İstanbulda, ve gerekse Doğuanadoluda Avrupadan ses ve destek getirecek kanlı eylemler yaparlar. Avrupadaki şirketler ve kamuoyu da destekler bu Ermenileri.

21) Ermenilerin ilk ayaklanıp Van a saldırdıkları aynıgün İngilizler de Çanakkaleye saldırırlar. İki ateş arasında kalır Osmanlı.

22) Ortadoğu kaynamakta ve Türklere isyan eden Araplara yardıma İngiliz ordusu , Fransız ordusu yanı sıra bir çok müstemleke ( sömürü ) ülkesi de katılmaktadır. Anzaklar, Avustralyalılar, İtalyanlar, Cezayirliler, Mısırlılar da Türklere karşı ortadoğuyu almak için savaşır. Amaç petrolü elegeçirmektir.Görüntü ise Wilson prensipleri dahilinde Araplara vatan kurmaktır.

23) Az daha kuzeyde de Yüzbaşı Noel adlı bir ingiliz komutan kuzey ırak petrollerini ele geçirmek için Kürtleri , Kürt ağaları ve derebeylerini kışkırtıp, örgütler. İngiltere savaş bakanının Kuzey Irak bölgesindeki petrol yataklarını işleten şirketin ortağı olması tesadüf değildir.

24) Hedef Ortadoğuda , Bugünkü Kuzey Irak ve Güneydoğu Anadoluda ve bugünkü Doğu Anadolu, Ermenistan ve doğu cephesinde aynıdır. PETROLLERİ ele geçirmek. Bunun için bunca yıl orada kardeş kardeş yaşayan halkları devlet kuracağız vaadi ile birbirine kırdırmaktan çekinmez emperyalsit ülkeler.

25 ) 1917 ye gelindiğinde Çarlık Rusyasında emperyalistlerin hiç beklemedikleri bir şey olur. Çanakkale geçilemediği ve Rus Çarına yardım gönderilemediği için, Çar daha fazla dayanamaz ve çarlık yıkılır. Bolşevik parti önderliğinde bir düzen değişikliği yaşanır. Yenü düzen de amaç emperyalizme ve onun insanları sömürüsüne izin vermemektir.

26) 1919 a gelindiğinde Ortadoğu da yer yüzündeki Müslümanların temsilcisi olan HALİFELERİNE İngiliz kucağına oturarak İSYAN ETMİŞ Araplar Arabistan yarımadasını güya ele geçirmişlerdir. Güya diyorum çünkü Bugünkü Suriye topraklarında Fransızlar sömürü düzeni kurarlar ve 1944 e kadar oradan çıkmazlar. 1945 e kadar da İngilizler bugünkü ırak da bir sömürü hükümeti kurarlar petrolleri yağmalarlar, petrol ticaretini kendi eline geçirler ve daha da zenginleşirler. ( Bu arada bir ara not : Emperyalsitlerin gerçek niyetini, kandırıldıklarını, kullanıldıklarını anlayan Araplar Mustafa Kemale telgraf çekerler henüz büyük taarruz yapılmamış, Türkiye Cumhuriyeti kurulmamıştır. "Gelin bizi fransızlardan ve İngilizlerden kurtarın, kandırıldık biz yine Türklerin yönetimine girmek istiyoruz" derler. Mustafa Kemal, gönlümüz ve dualarımız sizinle der ve yardım vermez. Kendi halkının haklı savaşını verir. )

27) 1919 da emperyalistlerin hiç beklemedikleri bir olay daha gelişir. Mustafa Kemal Anadoluya geçer ve bilimde geri kalmış, savaşlar ile fakirleşmiş, verilen kapütülasyonlar nedeni ile sanayisi oluşmamış, hüküm süren yoğun yobazlık nedeni ile kutsal dinimizin başkalaştığı, bir baskı aracı olarak kullanılarak halkı ezen bir hal aldığı ahval ve şerait içinde Türk halkını uyandırmayı ve ayağa kaldırmayı başarmıştır. Emperyalizm ile savaşa tutuşur Türk halkı.

28) O yıllar da emperyalistler ile savaşan Bolşevikler ile yine emperyalsitler ile savaşan Kemalistler güçbirliği oluşturur. KAfkas cephesinde İngiltere, Fransa, ve ABD nin desteklediği Beyaz ordu ve emperyalist işbirlikçisi Taşnak ermenileri , Kuzeyde Kızıl ordu, Güneyde ise, Azerbaycan Türkleri ve Anadolu Türklerinin kıskacı altında kalır ve yenilir.

29) Sonuç İngilterenin gizli belgelerinde ve Yüzbaşı Selahattinin romanında geçen ve mutlaka ele geçirilmesi amaçlanan 3B şehirinden ( BASRA,BAKÜ, BATUM ) sadece birini ( BASRAYI ) elegeçirmiş olurlar. Batumu da Bakü petrollerinin dış denizlere ulaşması için liman şehri olarak istemektedir İngilizler.

30) İngilzilerin Osmanlıya karşı kışkırttığı Taşnaklar yıkılır, ve Bolşevik bir ermenistan kurulur. Ermenistanın ilk başbakanı Kaçaznuni parti konferasnıdna yaptığı konuşmada, kendilerinin ilk olarak Ruslar tarafından kışkırtılıp silahlandırıldığını, ardından avrupalı emperyalsit devletler tarafından vatan kurma vaadi ile kandırılıp silahlandırıldıklarını, desteklendiklerini, ve terk edildiklerini söyler. yaptıkları katliamlardan bahseder, ve Türklerin tehcir kararında ki haklılığını ifade eder. ( Referans : Taşnak partisinin yapacak hiç bir şeyi yok adlı kitap )

31 ) Anadolu bir İSTİKLAL ( BAĞIMSIZLIK ) savaşı verir. Anadolu halkı için ya ölüm ya bağımsızlık parolası geçerlidir. Ardından Lozan anlaşması yapılır. Daha sonra bu İstiklal sözcüğünün içi boşaltılacak ve genç kuşaklar istiklal marşının ulusal bağımsızlık marşı olduğunu bile bilmeyecek duruma getirilir.

32) İngiltere, zorda kaldığı için Lozanı imzalar, ABD hala o anlaşmayı tanımaz. ve BİR GÜN BU MASADA VERDİKLERİMİZİ BİRER BİRER GERİ ALACAĞIZ DERLER İNÖNÜYE

33 ) Daha sonra genç Cumhuriyet hemen hemen 10 yaşındadır. Dünyada büyük buhran olarak adlandırılan ekonomik kriz çıktığında.Dünya ekonomisi çökmüştür, sadece Türkiye ve S.S.C.B nin ekonomileri o yılları kat kat büyüyerek geçer. Çünkü tüm halk üretmekte, tüm halk eğitilmekte, ve tüm halk birlikte çalışmaktadır. Planlı bir devletçilik ile brilikte özel sektör yatırımları ile karekterli Kemalist ekonomik model, geçmişte sadece devletçilik diyip yıkılan komünist ülkelerin ve de sadece özel sektör diyerek son krizde müthiş devletleştirmeler yaşanan kapitalist dünyanın bugün geldiği noktadır.

34) O yıllar içinde bile İngiliz kışkırtıcıları hiç durmaz. Sürekli doğuda ırk ayrımına dayalı isyanlar organize ederler. Amaçları tektir. Hazar denizi ve Kuzey Irak arasında bulunan Güneydoğu Anadoluda yer alan petrolleri ele geçirmektir. Bu bölgedeki petroller Hazardaki ya da Basradaki gibi deniz seviyesinde olmadıkları için çıkarması daha pahalıdır. Petrol varil fiyatları düşükken rantabl değildir ancak son başkan BUŞH döneminde spekülatif olarak varilin fiyatı 100 doların üzerine çıkarılma denemesi başarıya ulaşmış 140 USD lar seviyesine getirilebilmiştir. Demek ki bu topraklardan çıkarılacak petrol artık rantabl olacaktır. Emperyalsit ülkeler için durulduğu kabahattir. Bir an önce bu petroller de ele geçirilmelidir. Ülkede bunun için gerekli ortam hazırlamak amaçlı politik, siyasi yapı ve borç ekonomisi kurulmalıdır.

35) Genç Türkiye cumhuriyeti dışarıdan çökertilememiştir, içeriden çökertilmelidir. Bunun için ABD destekli hükümetler, ordu darbeleri birbiri ardına uygulanır. Mustafa Kemalin başlattığı eğitim seferberliği durdurulur, bütün kurumlardan Mustafa Kemalin izleri silinmeye çalışılır. İlk olarak Türk Dil ve Tarih Kurumu kapatılır. Sonra birer birer okullar ve eğitimde siyasal islam nüfüzu yüzyıllar sonra yeniden başlar.

36) 1980 de "Bizim çocuklar" denilen paşalar darbe yapar. O gün anasının karnından doğan çocuk bugün yani 2010 da 30 yaşındadır. ve ülke nüfusunun % 55 idir. 12 Eylül 1980 de 10 - 12 yaşında olan kuşağı da eklersek yani bugünkü ( 0 -42 yaş grubu ) toplam rakamın ülke nüfusuna oranının % 66 yı bulduğunu görürüz. Nedir bu %66 nın ortak özelliği. 12 EYLÜL DÖNEMİNİN YARATTIĞI EĞİTİM SİSTEMİ TEZGAHINDAN GEÇMELERİDİR. Apolitik , okumayan, yazmayan, TV ile yönlendirilen, tepkisiz, bireyci, örgütlenmesine izin verilmeyen, korkak, bir kesim % 66 ya ulaşmıştır. Bu yüksek oranda, MİLLİ EĞİTMEME BAKANLIĞININ ve eğitmeme sisteminin katkılarını kimse göz ardı edemez
    .
    37) Yüzyıllardır, Emperyalist ülkeler başka ülkeleri köleleştirir, o ülkenin kaynaklarını, zenginliklerini yağmalar ve kendi ülkesine taşır. Bunun için silahlı ordularını, uluslar arası hukuğu, Televizyonu, hollywood filmlerini, kültürel emperyalizmi, çok uluslu şirketleri, manüple edilmiş bilimsel verileri, teknolojiyi, etnisiteyi, dini, haberleşmeyi, satın alınmış ve de kendi üniversitelerinde yetiştirilmiş ülke başkanları da dahil her türlü ahlaksız yolu kullanır. Her türlü yol mubahtır. Çünkü varlıkları ve refahları hırsızlığa, insanları köleleştirmeye bağımlıdır. Yapamazlarsa iktidarları, zenginlikleri, refahları son bulur.

38) Bugün dünya bilinen tarihi ile en kalabalık nüfusunu yaşamaktadır. Bunca insanın yemek yemesi , su içmesi, bir yerden bir yere ulaşması, sanayi devrimi ile üretilen, kültürel emperyalizm ile pompalanan aslında üç kuruşa üretilen bir çoğu da gerekli olmayan ürünleri, 33 kuruşa satıp tükettirilmesi gerekmektedir. Cola isimli alt tarafı üç kuruşa mal olan boyalı suyu almak için bir işçi bu ülkede kaç saat çalışmaktadır.? Emeği ile ürettiği değerin karşılığı kazandığı ücreti, böylece emperyalist ülkelere 33 kuruşa transfer etmektedir. Cep telefonundan , ayakkabıya, ithal muzdan, arabaya, petrolden, bilgisayara, silahtan, ilaca her şey için bu halk maliyetini kat be kat aşan ederleri karşılamak için o emperyalist ülkeler hesabına çalışan gönüllü modern köleler haline getirilmiştir. Yine de bu durum emperyalist ülkelere yetmemekte, haksız iş kanununları, düşük ücret politikası ile emeği iyice ucuzlatıp, insanları açlık, sefalet, ve hastalık içinde yaşamaya mahkum etmektedirler.

39) Anadoluda çok önemli su kaynakları vardır, Anadoluda çok önemli ve verimli tarım toprakları vardır,Anadolunun iklimi her türlü yaşama en uygun iklimdir ve medeniyetlerin doğduğu bir iklimdir, haritaya baktığniz da Hazar denizi, Irak , ve Basra arasında ki petrol denizlerinin hemen arasında / üzerinde yer aldığı görülmektedir. Hazarda petrol var, k.ırak da var, Basrada var ama arada yani Anadolunun altında yok demek mantıken bile saçmalıktır. kaldı ki bilimsel veriler de bu varlığı her geçen gün doğrulamaktadır.

40) Emperyalist ülkelerin gerek bizim toprağımızda, gerekse de henüz tam anlamı ile ele geçiremedikleri Kafkaslarda gözleri ve hayati ticari çıkarları vardır. Bu amaçla tarihi ahlaksızca manüple edip soykırım iddiaları ile Hazar ve Bakü petrolerini Ermenistan aracılığı ile kontrol etmek istemektedirler. Büyüyen Rusya ve Çin e karşı set örmek istemektedirler.

41) Sadece Basra, K. Irak, ve Güney Amerika, petrollerinin ticareti ile Tüm ticari şirketler arasında dünyanın en büyük şirketleri olan SHELL, BP, TOTAL, gibi şirketler en önde yer almakta ve kendi ülkelerine refahı getirmekte olduğu düşünüldüğünde, Hazar denizi petrollerini ve enerji kaynaklarını zamanında sömüren Sovyetler birliğinin nasıl bir süper güç olmayı başardığı düşünüldüğünde, emperyalist ülkelerin Hazar denizi petrolleri için yapmayacakları aşağılık oyunun olmayacağını kabul etmek ve hazırlıklı olmak gerekir.

Kısaca Sevgili Kardeşim Gönül,
    Hayatta en gerçek yol gösterici bilimdir.

Bilim sorgulayıcı beyinlerin ürünüdür.
    Siyasal islam ise sorgulamayı engeller, kitleleri kolay yönetmek için kullanılır.
    İşte o yüzden tehlikelidir ve taa Sokullu öldükten sonradan başlayarak bugünlere gelmemizi malesef sağlamıştır. İslamın siyasallaştırılıp kitleleri yönetmek için kullanılması, Yüce dinimize ihanettir.

Tek isteğimiz tek amacımız vardır.

Vatanımız olan Anadoluda BAĞIMSIZ ve ÖZGÜR olarak, HUZUR İÇİNDE KARDEŞ KARDEŞ YAŞAMAK, EMEĞİMİZİ DE BU CENNET VATANIN YER ALTI YER ÜSTÜ KAYNAKLARINI DA EMPERYALİST ÜLKELERE SÖMÜRTMEMEKTİR.

Bağımsızlığımıza ve huzurumuza göz dikenler geçmişte olduğu gibi bugün de vardır, hiç kuşkusuz gelecekte de var olacaktır.

Olan bitenin tümüyle farkındayız.

Bağımıszlığımıza ve var oluşumuza göz dikenler yine tarih sahnesinde bu yüce Türk milletinden hak ettikleri yanıtı alacaktır.

Tek parolamız vardır.

YA BAĞIMSIZLIK YA ÖLÜM
    alıntı linki
    Kangren olmuş tüm kollara adanmıştır.
    Eğer bir yıl sonrasını düşünüyorsan, bir tohum ek. Eğer on yıl sonrasını düşünüyorsan, bir ağaç ek. Eğer yüz yıl sonrasını düşünüyorsan, insanları eğit.

Aha propaganda hakkı gomüniklere geçti. Sağolun sayın moderatörüm, birazdan en viral propaganda yöntemlerimle karşınızda olacacağım

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

Motosikleti
    yamaha süper tenere 1200cc ZE
    Alıntı CERRAHI adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Tiz kellesi vurula.....
    onden buyur
    Ben dostlarımı ne kalbimle nede aklımla severim
    Olurya kalp durur..Akıl unutur...Ben dostlarımı ruhumla severim O ne durur ne de unutur....(MEVLANA)

Ante - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Büyüyünce alacağım.
    Alıntı Eyong adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Tamam yahu kızmayın, kominizme görede cezalandırabiliriz.

Onada kabulüm, Çin'in cezalandırma şekli mesela. (Şu anda kominizmle yönetilen başka ülke gelmedi aklıma)

Ha birde bir not, budizme göre cezalandırak deseydim kimse tepki vermezdi. Amma tuhaf milletiz yahu
    Çünkü bu ülke hiç bir zaman budizm ile yönetilmedi.
    Çünkü bu ilkede halen budizmle yönetilelim diye bir çaba yok.
    Asıl tuhaflık bu tepkiyi anlayamamanızda.
    Ainesi iştir insanın, lafına bakılmaz!
    Yine de yaşıyor insan, merak yüzünden. Yeni bir şeyler bekleyip duruyor...

Motosikleti
    var
    tuyra,
    bakın ben şeriatı felan savunmuyorum. herkese adil davranılmalı. isteyen istedigini başkasına zarar vermeden (başkasının haklarına, özgürlügüne tecavüz etmeden) yapabilmeli.

ama şeriat ile ilgili örnek ister gibi yazmışsınız. şeriatın neredeyse tam anlamıyla uygulandıgı yer komşumuz Iran değil mi? (Arabistan'ı felan karıştırmayın oralarda keyfe keder bir şeyler yapıyorlar)
    Iran ile Turkiye'nin durumunu karşılaştırın. hangi ülke daha çok gelişmiş. hangisi geri kalmış.
    tekrar söylüyorum ben şeriatı felan savunmuyorum.

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

Ben kendimden biliyorum az çekmedim, etme bulma dünyası, ah almışsın çekiyorsun...

Allah çektirmesin, geçmişini bir gözden geçir, hatalarını telafi etmeye herşeyden önemlisi tekrarlamamaya çalış.

Bazıları bana çemkirecek ama hiç bişi yapmasan kandilde içmişindir, ramazan günü içmişindir yapmışındır bir hata.

Hiç birimiz masum değiliz, özelliklede ben.
    ekinler baş vermeden kör buzağı topallamazmış.::tartis::

Cezalandırma şekillerine bende bir yenisini ekleyeyim ,benim motoru çalıntı hali ile alan arkadaş gölcükte ikamet ediyor ,bende yazları yalovadayım adamın adresini tespit edip ,2 tane pisikopatı biraz yedirip içirirsem ,sanırım hıncımı alacak kadar yara verebilirim bu vatandaşa ne dersiniz basit ama etkili bir yöntem değilmi ,benim yöntemim kendi işini kendin hallet kanunları ...

hem savcı amcada dediki ,çoluk çocuk sahibi yazık adama ,sen nasılsa motoru bulmuşsun ,biniyorsun ne gerek var davacı olmana acıdım valla yaw ,çoluk çocuk sahibi adamların ,çalıntı motoru alırken aklı neredeydi acaba ...

yukardaki gibi ne muhabbetler döndü bir ara mahkemede yanımda olsanız yerlere yatardınız

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

Alıntı Ante adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Çünkü bu ülke hiç bir zaman budizm ile yönetilmedi.
    Çünkü bu ilkede halen budizmle yönetilelim diye bir çaba yok.
    Asıl tuhaflık bu tepkiyi anlayamamanızda.
    Dostum bu ülke ben dünyaya geldiğimden beri(öncesinde portakalda vitamindim yorum yapmiim) budizm'le yönetiliyor, tüm yöneticiler paraya tapıyor.
    ekinler baş vermeden kör buzağı topallamazmış.::tartis::

Alıntı hanedan12 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Konuyu siyasal alana çekmeycem de ... başka bir yerden . bir yazı alıntı yapacağım....

Tarihsel süreç ile ilgili....

alıntı linki
    Sadece tek sey soyluyorum...
    Osmanlıya sızan o zamanki yahudiler.....

3. sayfa BirinciBirinci 12345 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler