Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

cbf 150 mi? vtr 250 mi? yardım...

REKLAM ALANI
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Skoda Fabia Elegance ; CBF150
    Alıntı mücahit_89 adlı üyeden alıntı Mesajı göster

cbf'i olanlar neden bu motora hasta abi ben olsam o paraya duşünmeden alırım
    CBF150'nin abisi de ondan.Dual porpose.İki amaçlı kullanımı var.Hem enduro gibi kullanıyosun hem de uzun yol motoru.CBF150 gibi lastikler tubeless ve lastik patlayınca yolda kalmıyosun.Yakıt tüketimi az.Çok fazla benzer özellik var.Ama az önce baktım da ikinci el fiyatlar uçuşa geçmiş maşallah.DL 650 yerine transalp alsak 3.000 lira az öderiz.Yakıt tüketim farkına bakarsak dl 650 bizi anca 3 sene sonra kara geçirir.100 km de 2 litre az yaksa 10.000 km'de 200 litre yapar.Transalple senede 10.000 km gezsek 750 TL zarardayız.İkinci eldeki aradaki 3.000 TL farkı kapatmak için 4 sene lazım.4 senede ne sular akar köprünün altından.Az yakıyo diye bu kadar da geçirilmezki kardeşim.Dl 650 fiyatları uçmuş alınmaz bu saatten sonra.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    strangerRTR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    şöyle başlığı açıp kayboluverenler yokmu.....

canercamalan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GT-250 ЯЯ
    öhh yani :D hadi herşeyi geçtim de cbf 150 4000 TL VTR 250 12500 TL yani öhh diyorum
    ۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR

NoVaRiX - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Audi mi yoksa Peugeot mu?
    ~ Bütün mesele yolda olmak... ~

canercamalan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GT-250 ЯЯ
    Alıntı NoVaRiX adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Audi mi yoksa Peugeot mu?
    yok orda hakkını yememeklazım aynı marka dan bahsediyor :D bmw x6 mı yoksa e30 mu gibi :D
    ۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR

korkut 250 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Fz6 Fazer..Ve birde Yavrusu
    Transalp hedefin madem bütçede var hiç uğraşma derim direk git Trasalp al.
    Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.

Sinan Aksu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Afrika..
    CBF 150 al keyfine bak
    İç sesim dışardan duyulsa beni kurşuna dizersiniz..

myagdi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda FES 250 Foresight; CBF 150, NC750S
    vtr 250'ye hiç bulaşma.

birkaç marka-model motor kullandığından bahsetmişsin; ama bilemiyorum bu motorları gerçekten kullandın mı, yoksa arkadaşının motoruna atlayıp şöyle bir tur attıklarını da sayıyor musun?

transalp kullanabileceğini aklın kesiyorsa, doğruca gidip transalp al, yoksa cbf 150. neden 250'lik makineye üç motosiklet parası veresin ki?

125cm3 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    vtr250 sahibiyim ; hız konusunda (160 titreşimsiz +da var 180ne gider) benzin cimriliğinde , sonraki 6-7 nin teknoloji gerekliliğinde + yedek parçasında aklın geride kalmasın. vtr al ama bunlardan sonra şu önemli ; çoğunlukla sıkı off-road a çıkaram + uzun yolda 2 kişi giderim dersen (tranalp daha ağır daha rahat ettirir , vtr nin arka koltuğuda rahattır göründüğü gibi değil) transalp al derim... cbf150 asla düşünme sana yetmez 1 ... küçük cc lerde çok sık model değişir gözden çabuk düşerler 2.
    RUHLA BEDENİ AYIRIN , İKİSİNİN İHTİYAÇLARI FARKLIDIR.
    darwin hakli evrim dogru ama insandan maymuna donusum.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Skoda Fabia Elegance ; CBF150
    Alıntı 125cm3 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    vtr250 sahibiyim ; hız konusunda (160 titreşimsiz +da var 180ne gider) benzin cimriliğinde , sonraki 6-7 nin teknoloji gerekliliğinde + yedek parçasında aklın geride kalmasın. vtr al ama bunlardan sonra şu önemli ; çoğunlukla sıkı off-road a çıkaram + uzun yolda 2 kişi giderim dersen (tranalp daha ağır daha rahat ettirir , vtr nin arka koltuğuda rahattır göründüğü gibi değil) transalp al derim... cbf150 asla düşünme sana yetmez 1 ... küçük cc lerde çok sık model değişir gözden çabuk düşerler 2.
    VTR 250 geleceğin motoru aslında.Ancak şimdilik er6'ların temizini 8-9 bin liraya bulmak mümkünken 13 bin lira ona vermek akıllıca iş değil.er6 ile arasında yakıt tüketimi olarak çok aşırı bir fark olacağını sanmıyorum.VTR 3.5-4 litre arası yaksa er6 4.5-5 litre yakar.Ancak bir kaç sene içerisinde 40-50 bin km nin altında temiz naked motor bulamaz hale gelecez.O zaman vtr 250 prim yapmaya başlar.Naked benim tarzım değil.Eğer honda cbf150'nin kasasına o motoru koyup lastikleri de kalınlaştırsaydı hiç düşünmez 13 bin lira verirdim.

Bu arada vtr 250'nin yedek parça fiyatları uygun demişsin.Biraz daha açabilir misin?

Motosikleti
    , yamaha ybr125 (2005) di, Bajaj 125ST (2015) oldu
    Alıntı kurubuz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Motor tecrübesi olan böyle bir başlık açmaz. Bence motor tecrüben yok veya 3-5 saatle sınırlı . Cbf 150 ile Vtr 250 nin ne alakası var ? Biri 4000 diğeri 12000 lira. 12 bin liran varsa neden vtr 250 ye bakıyorsun Tecrübeliysen 600 lük al, değilsen cbf 150 al ....
    Ben sunu anlamadım tecübesi olan bunu demez bunu açmaz.Belli ki VTR 250 yi sevmiş alsa alır ama az satılan bir motor olduğu için değer mi değmez mi onu soruyor adam. ne garip cevaplar veriyorsunuz. Honda servisine sorsa tabi o VTR tavsiye der adam CBF tavsiye der mi etmez.

Bence söyle yap derim eğer u an bir motosiket alsan bunu 1 - 2 yıl sonra değiştirebileceksen yani simdiki finansmanı o zamanda ayarlayabileeksen cbf al bin. Yok simdi fırsatım var diyorsan cbf boşver git transalpi al. ikinci el transalp istemem olmuşken sıfır olsun diyorsan sıfıra yakın motosikletler düşüyor ailesi sorun olmus paraya sıkısmıs oluyor fln. Hız noktasında CBF 150 seni tatmin eder mi eder bence 110 120 insanı tatmin etmeyecek hızlar değil. Ben olsam o fiyata gider bmw F650 GS alırım itina ile binerim. Yemişim translpi

VTR 250 yi boşver derim güzel makine ama alınca geçiş yapmamak lazım alip uzuunca kullanmak lazım. Transalpten geçti bu gönül VTR olsun 3 -5 yıl neyse kullanayım dersen al gitsin.

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler