bence kesınlıkle çinliye bulaşma.al 1 tana yamah bws 100 taş gbi motor.km si yuksek olsa bıle gozunu korkutmasın taş gbi motorlar.yada honda activa
En iyi sürücü, kendini karşısındakinden koruyabilendir.
sence binmeden yorum yapar mıyım?12 ay 150 hs ye bindim..okey?sanayide beni kime sorsan tanır..kanka oldu onlarla 12 ayda..en son benzin döküp yakıyodum motoru..motomertin servisinde bakıldı..hersey tüm bakımları hiçbir km kaçırmadan..iyi kullanıldı motor..ama fıssss
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:44 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:41 ----------
ha kardeşim bak arkadasımızın söylediği doğru önce ehliyet filan al..sonra koruma..aynen katılıyorum..
çinli scooter da kullandıım çinli cup'lardan da hatta cup motorumda duruyo hala 6.bin kmde tertemiz o parayada alınacak motor cup tarzı hem pratik hem ekonomik scooter alırsan açaçağı masraf sorun fazla benzin yakar sorun temiz cup al başın ağırmasın derim ben
Bence 1000 tl'lik bir bütçen varsa öncelikle hazırlıklarına harcamalısın. Var mı yok mu bilmiyorum ama ehliyet için bir 300-400 lira gidiyor. Kask, mont, eldiven dedin mi zaten 1000 lira zor yeter gibi görünüyor. Tabii bunlar varsa sende soru yok. Ama yoksa önce bunları bir toparla, motoru sonra alırsın.
Yukarıdaki yoruma kesinlikle katılıyorum..
Önce ehliyet + koruma olayına gir. Hem bakarsın sen bunları yapınca baban yumuşar da destek çıkar sana..
Ehliyetsiz yakalanırsan bin küsür lira cezası var..
İş durumun nedir bilmiyorum ama ehliyetin de olursa motorla dağıtım yapan pizzacı/kebapçı gibi yerlerde part-time çalışıp para da kazanabilir, istediğin motor için para biriktirebilirsin..
KARDESİM BEN MOTORUMU SATIORUM ÇÜNKİ ARABA ALDIM ALMAK İSTERSEN 1100 DÜ 1000 E BIRAKIRIM MSNİMİ EKLE dreamclio@hotmail.com motoru sıfır aldım 3 yıl muayne sigortası herseyi var 2006 ama 2009 12 ay trafige cıkıslı daha 200 kmde alarmI VAR ÇİN deil biras kalıtelisi markası gomoto NOT. 2006NIN SEBEBİ AMCAM MOTORCUYDU BAYİLİGİ BIRAKTI ONDAN DÜKKANDA DURUODU POSETLİYDİ BEN ALDIM HERSEYİNE BAKILDI KONTROL EDİLDİ BİR SEY YOK TEK MARSTA ALIR MSNİMİ EKLE RESİMLERİ GÖNDERİRİM.. AYRI YETTEN KASK VE BAGAJDA VAR
bi süre internete giremedim özür diliyorum.. Korumaları babam alıcak o yönden sorun yok bws filanda temiz bulmam çok zor yani çinliye mecburum arkadaşlar :/ ilgilendiğiniz için teşekkür ediyorum mondial alıcam galiba bakmaya başladım..
katılıyorum
---------- Mesaj ekleme zamanı: 03:37 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 03:34 ----------
bvs benzini içer zaten tamam kalite ama benzininde litresi 3700 küsür düşünmek lazım. ukh ler 100 km de yaklaşık 2 lt yaktığı söyleniyor yani çok ekonomik günümüz şartlarına uygundur bakımını yaptıktan sonra sorun çıkartacağını sanmıyorum.
Biz ki kula kulluk edip cennete gitme kaygısıyla üç maymunu oynayanlardan değiliz.
alsana 1000 vereyim makinanın kralı http://www.sahibinden.com/cigerli_97...XQQdisplayitem
DÖNERSEN ISLIKÇAL. ....Huzur islamda,sen nerdesin
1800 tl desen 1900 km deki 2008 model mondial 150 zatımı satardım allah gönlüne göre versin kardeşim
Ne Kadar Hızlı Gittiğini Fren Yapınca Anlarsın
GAME OVER TRY AGAIN
arkadaşlar çok saoLun ilgilendiğiniz için cup motor almam lazım debriyajlı olmuyor yani.. bakınıyorum bizim buralarda hayırlısı neyse artk tekrar teşekkürler...
bu motorsiklet çok güzel sana %100 tavsiye edebilirim
http://www.sahibinden.com/17_000_km_...XQQdisplayitem
http://www.sahibinden.com/iste_temiz...XQQdisplayitem
kardeş alacaklıysan bişeyler yaparım motor benim cevabını bekliyorum
::tutkuy:: HAYATI TEZBİH YAPTIM BAZEN SALLIYORUM BAZEN ÇEKİYORUM::tutkuy::
teşekkürler ama malesef debriajlı olmuyor cup veya küçük scooterlardn olması gerek..
bende 150 tiger aldım 650 tl ye toplam ruhsat kask ıvırı zıvırı 1100 e geldı ona göre 1000 tl motor alıp ortada kalma .
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)