sevgili arkadaşlar,
yazın deri ceket kullanımı konusunda tecrübenizi alabilir miyim.
özellikle kanguru derisinin daha ince ve dayanıklı olduğu söyleniyor, tavsiyeniz nedir.
teşekkürler
sevgili arkadaşlar,
yazın deri ceket kullanımı konusunda tecrübenizi alabilir miyim.
özellikle kanguru derisinin daha ince ve dayanıklı olduğu söyleniyor, tavsiyeniz nedir.
teşekkürler
yazın şehir içinde deri ceket ile terlemedik yerin kalmaz. Şehirler arasında sorun olmaz. Ben yazın t-şört ve tekstil mont kullanıyorum fakat tekstil bile çok terletiyor. Yaz için en iyisi fileli montlar.
geçen yaz boyunca file mont giydim, yer yer yinede terleyip "ulan çıkarıp atacam heeee" dediğimi hatırlıyorum, deri ile ne hale gelirsin anla yani
hudson gibi markalar boşuna yüzde 50-60-70 indirimle satmıyo montları sezon yaklaşınca
"Hayallerinin olması önemli bir şey..." Das Experiment
[B]34 YVV 98[/B]
bugüne kadar he p tekstil yazın da file mont kullandım.
geçen gün ilk deri montumu aldım, evet fileye göre inanılmaz terletcek farkındayım ama asla bir file mont derinin verdiği güvenliği ve duygusunu veremez bu da bi gerçek.
.....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç orta sehpalı supersport gördün mü.....
çeçilya denen bir fare derisinden kaliteli montlar yapılıyormuş çok kaliteliymiş sana onu tavsiye ederim. kilimalı gibi oluyormuş
103 hp
Ben geçen yaz hergün deri mont kullandım ama sırt kısmı koruma üzerine fileliydi. Ön kısımlarda da fileli sayılırdı yarısı O durumda bile terletti ama ben tshirtle bile terleyebilme kapasitesine sahip bir insanım o ayrı
Ride hard or stay at home
Bende diyorum bu hayvanlarin nesli neden tükeniyor..
İç sesim dışardan duyulsa beni kurşuna dizersiniz..
Uzun yolda değil ,ama şehir içinde,dur kalklarda,asfaltın sıcaklığıvurunca,birde üstünde deri mont varsa aman diyorum.
deri giy gerisi hikaye tekstilmiş fileymiş...
bu meret düşüp bir yerlerini kırma asfalt yanığı olma diye giyiliyor...
I gOt a GaMe To Win...:bounce:
eskiden [COLOR="Red"]merter[/COLOR] vardı şimdi [COLOR="red"]fenerbahçe[/COLOR] var...
[B][COLOR="Red"]drift religion[/COLOR][/B]
Evet kilolular için zayıflama yöntemi diyete gerek yok Gördüğümüz gibi herşey motosiklet
Milli mücadelelere şahsî hırs değil, milli ideal, milli onur sebep olmuştur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Bırakın terletsin varsın. Deriden şaşmayın derim. Üstte de söylenildiği üzere korunmak için giyiliyor. "Keşke giyseydim" diyeceğinize giymiş olun. Terleseniz nolur.
haha......
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:21 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:17 ----------
inan benim yerimde olmanı çok isterdim. gör bak o zaman terleyip t-shirt'ün sırılsıklam olunca ne oluyor!.. motosikleti tercih etmemin %40 sebebide bu zaten. genetik bir hastalık, aşırı terleme.
arkadaşlar hiç mi kanguru derisi mont kullanan yok
Deri mont yazın pişirir. "Kanguru derisi pişirmez, yoksa Avustralya sıcağında ne olurdu hayvancıkların hali?" diyebilirsin fakat milyonlarca koyun da var Avustralya'da
Ben deri montumu üç mevsim kullanıyorum: Baharın ve güzün içliksiz, kışın içlikli.Fakat havalar iyice ısınınca file ceketime geçiyorum. Benim kullandığım süratlerde, kaliteli file malzemenin asfalt yanığına sebep olacak kadar aşınacağını sanmıyorum. Yeter ki dikişleri patlamasın. Lakin dikiş patlaması tehlikesi deride de mevcut.
[B]J şimdi asker[/B]
Deri montun kullanım amacı tekstil monttan biraz daha farklıdır, Yazın çok sıcak havalarda giyilmez yakarabilir doğrudur, cok soğuk havalarda tekstil mont kadar sıcak tutmaz buda doğrudur. Ama yüksek hıza çıkabilen makineler icin bire birdir, vucudu sarar ve tekstil mont gibi paraşüt açılımı yapmaz. Şık duruşuda + puan .
Dana derisi Revit Rs2 gibi havalandırma özelliği iyi olan bir mont tercih edersen trafikte daha dayanılabilir olur.
Yine de durağan trafikte fermuarı açmak kaçınılmaz oluyor.
Hızlandın mı tekrar çekiyorsun.
Istanbul'da yaz kış Rs2 kullandım. Aşırı rahatsızlık duymadım.
Fakat daha güneydeki iller için yazlık bir mont tercih edilebilir.
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)