Disko kralı |motosiklet kullanıcılarıyla sohbet|
Reklamlar
-
şuan tv de..
uyanık olanlar bi göz atsın
Reklamlar
-
okanın kendisinde düyna kadar motor var.
ama böyle şeylere önem vermesi gerçekten harika
böyle böyle tv programları vs. motorcuları artık kabullenmeleri,farketmeleri,önemsemeleri lazım
-
Okanı hiç sevmem ama böyle şeyleri taktir edici
Milli mücadelelere şahsî hırs değil, milli ideal, milli onur sebep olmuştur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
-
Tüh kaçırdık ne oldu ,kovboy filmi izledim ben
-
motorhocası adlı üyeden alıntı
Tüh kaçırdık ne oldu
,kovboy filmi izledim ben
Kaçırdınız hocam....anlatamayız
Milli mücadelelere şahsî hırs değil, milli ideal, milli onur sebep olmuştur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
-
http://www.cinemakulubu.com/disko-kr...mart-2010.html
İsteyen bu linkten seyredebilir... 14 mart 2010 tarihli disko kralı programı.İyi seyirler
"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz" A. Şerif İZGÖREN
-
m.şanveren adlı üyeden alıntı
sağ ol. peki kaçıncı partta kaçıncı dakkadan başlıyor. tümünü izlemek istemiyom çünkü
Bir başkadır Balkanlar'da Türk olmak!
-
Teşekkürler.
Not:Okan'a ben de kıl oluyorum.
-
okan Beni Zagala
-
Tundzhay adlı üyeden alıntı
sağ ol. peki kaçıncı partta kaçıncı dakkadan başlıyor. tümünü izlemek istemiyom çünkü
Bende merak ediyorum bilen söyleyebilir mi ?
"Özgür yaşayanların bakış açısı" Motojektif
-
Deryali adlı üyeden alıntı
Bende merak ediyorum bilen söyleyebilir mi ?
6,part'a kadar baktım bulamadım tekrar bakıyorum
[B]Bahadır Şenonar[/B] [COLOR="Red"]A rh(+)[/COLOR]
[B]Sözcüklerin gücünü anlamadan insanların gücünü anlayamazsınız.[/B] :bounce:
-
Şekerim Fuat'da motorcuymuş
"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz" A. Şerif İZGÖREN
-
Şenonar adlı üyeden alıntı
6,part'a kadar baktım bulamadım tekrar bakıyorum
7 ve 8 de de yok neredeki bu sohbet 1 dakikalık bir arada mı geçiyorda biz mi bulamoıyoruz ? Paylaşımcı arkadaş bi açıklama yap :
-
Moderatör (forrap)
Arkadaşlar,başlığı açan arkadaş yanlış belirtmiş.
Disko Kralı cumartesileri oluyor,pazar yani dün olan Medya Kralı idi.Motosiklet eğitmenlerinden Uğur ERTEKİN ve ismini şuan hatırlayamadığım bir motosiklet kullanıcısı bayan programın bitimindeki son bölümde 10-15 dakika gibi bir süre konuk oldular.Yani bir yerden izleyecekseniz de sonlarına bakın,kapanışta şarkı bölümüne geçmeden önceki son bölümde çıktılar.
Bilginiz olsun
Cumartesi Disko Kralı
Pazar Medya Kralı
Pazartesi Muhabbetin Kralı Okan BAYÜLGEN in şovlarının yayınlandığı günler ve isimleri.
-
yahu bu ihale benim üstüme kaldı anlaşılan.yapımcı ortada olmayınca iş yayıncıya kalıyo anlaşılan.açıklama yapıyorum:öhöö öhööyayınımız bir motosiklet programı değil geyik programıdır,sadece konuklar motosiklet kullanan kişilerden seçilmiştir.Aldatıcı olduysak RÜTÜK ahanda orda şikayet edin...
http://www.rtuk.org.tr/sayfalar/default.aspx
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:47 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:44 ----------
forrap adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar,başlığı açan arkadaş yanlış belirtmiş.
Disko Kralı cumartesileri oluyor,pazar yani dün olan Medya Kralı idi.Motosiklet eğitmenlerinden Uğur ERTEKİN ve ismini şuan hatırlayamadığım bir motosiklet kullanıcısı bayan programın bitimindeki son bölümde 10-15 dakika gibi bir süre konuk oldular.Yani bir yerden izleyecekseniz de sonlarına bakın,kapanışta şarkı bölümüne geçmeden önceki son bölümde çıktılar.
Bilginiz olsun
Cumartesi Disko Kralı
Pazar Medya Kralı
Pazartesi Muhabbetin Kralı Okan BAYÜLGEN in şovlarının yayınlandığı günler ve isimleri.
hay allah razı olsun forrap başkan.
-
yahu bu ihale benim üstüme kaldı anlaşılan.yapımcı ortada olmayınca iş yayıncıya kalıyo anlaşılan.açıklama yapıyorum:öhöö öhöö
yayınımız bir motosiklet programı değil geyik programıdır,sadece konuklar motosiklet kullanan kişilerden seçilmiştir.Aldatıcı olduysak RÜTÜK ahanda orda şikayet edin...
http://www.rtuk.org.tr/sayfalar/default.aspx
Bütün programı izledim sabah sabah hacı :_) Motor tutkusuna bak adama işi gücü arasında neler yaptırıyor
-
Deryali adlı üyeden alıntı
Bütün programı izledim sabah sabah hacı :_) Motor tutkusuna bak adama işi gücü arasında neler yaptırıyor
Hocam hakkını helal et
-
-
Uğur Ertekin den eğitim almıştım süper bir insann ve bu konuda gerçekten çok bilgisi var.... eğitiminin çok faydasını gördüm ve bakış açım dahada genişledi....
bir kez daha teşekkürler Uğur Ertekin e....
[B][COLOR="Gray"]Hyosung [/COLOR][COLOR="DeepSkyBlue"]GT[/COLOR]250[COLOR="Red"]R[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Drift religion[/COLOR][/B]:cat:
-
Şunu bulan bir zahmet kaçıncı bölümün kaçıncı dakikası geçiyor yazsın şuraya
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler