Disko kralı |motosiklet kullanıcılarıyla sohbet|
Reklamlar
-
[QUOTE=motorhocası;1993174]Şunu bulan bir zahmet kaçıncı bölümün kaçıncı dakikası geçiyor yazsın şuraya[/QU
Hocam kızma yahu. sonuncu bölümün sonuna doğru...
"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz" A. Şerif İZGÖREN
Reklamlar
-
[QUOTE=m.şanveren;1993190]
motorhocası adlı üyeden alıntı
Şunu bulan bir zahmet kaçıncı bölümün kaçıncı dakikası geçiyor yazsın şuraya
[/QU
Hocam kızma yahu. sonuncu bölümün sonuna doğru...
Sonuncu bölümün sonuna kadar izledim tiyatrocular nerede sahneye çıkacaklarını anlattılar.
-
"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz" A. Şerif İZGÖREN
-
Dün gece güzel bir program oldu. Motorcuların katılması hem doğru motor kullanımına hem de motorcular üzerindeki ön yargıların kaldırılmasına teşvik ediciydi.
Bu şekilde motor kullanımı yaygınlaştırılabilir. Motor tutkusundan bahsettiler. Ancak biraz da motosikletin akaryakıt sarfiyatı ve doğaya faydasından dem vursalardı ve devletin vergileri düşürmesinin neden olabileceği olumlu sonuçlardan bahsetselerdi iyi olurdu. Ancak programın sonuydu..
-
-
Ben canlı izlemistim programı okan bayülgen soruyor
neden motosiklet kullanıyorsunuz
hanımefendi cevap veriyor keyif için diyor, şehir içinde kullanmıyorum diyor
bumudur yani böylemi insanlara motosiklet anlatılır ve sevdirilir ..
Uğur ertekin beyde çoğunlukla güvenli sürüş eğitiminden bahsetti zaten stüdyoda yoklama yapıldı kalabalıkta genclerden motosiklet kullanan çıkmadı
o insanları ve izleyenleri teşvik edecek doru düzgün bir anlatımta yapamadılar
daha sempatik ve gerçekten neden motosiklet kullanmalıyız konusuna açıklık getirebilecek motorcular çıkmalı bence böyle programlara..
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
O zaman toplaanıp Okan Bayülgen'in programına izleyici olarak katılalım 30-40 kişi ya da daha fazla
-
Birkannn adlı üyeden alıntı
Okanı hiç sevmem .....
mi tuu : )
-
bravo okann !!!!!
-
Moderatör (forrap)
UmARsIZ adlı üyeden alıntı
O zaman toplaanıp Okan Bayülgen'in programına izleyici olarak katılalım 30-40 kişi ya da daha fazla
Aşağıdaki linkteki gibi mi ?
Tekrarları yapılabilir tabi ki..
http://www.motosiklet.net/forum/etki...-resimler.html
-
forrap adlı üyeden alıntı
tekrar yapılırsa katılmak isterim
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler