Televizyonda motosiklet programı...
Reklamlar
-
Arkadaşlar selam;
Uzun zamandır üzerinde çalıştığımız projemiz yakın zamanda ekranlarda yerini alıcak.İçerik konusu bakımından türkiyede en zengin motosiklet programı yaratmak için gece gündüz çalışmalarımız devam ediyor.
Programda motosiklet firmalarının yeni modelleri aksesuarlar,motosiklet sürüş teknikleri,bakım ve performansa ait ip uçları,ünlü motosiklet tutkunlarıyla sohbet,motosiklet akrobasi ustalarını performansları,motosiklet gezileri, etkinlikler,sosyal sorumlukluk projeleri,organizasyonlar,yarışlar,haberler kulüp,dernek,forum buluşmaları ve birçok konun işleniceği 45 dakikalık bir keyif bandı sizler ile olucak,
Programın konu başlıkları;
Moto-Show bölümü;
Her hafta farklı bir konun yayınlanıcağı köşede.Yerli ve yabancı motosiklet canbazlarının röportajların ve videoları,Motosiklet modelleri karşılaştırmalar ve motosiklet haberleri gerçekleştirilicek.
Moto-Eğitim bölümü;
Her hafta farklı bir konun işleneceği eğitim,korunma,bakım ve modifiye ye dair ip uçlarının olucağı keyifli ve ilgi çekici bölüm.
Ünlü konuk;
Motosiklet kullanan ve televizyon ekranlarında boy gösteren ünlülerin motosikletleri,model seçimleri,uzun yol deneyimleri,trafikde yaşadıkları kolaylıklar zorluklar kısacası motosiklet üzerine konuşulacak dolu dolu bir 10 dakika bizleri bekliyor.
İlk konuk rock'ın sevilen ismi Hayko Cepkin olucak.2 adet derbi gp 1 ve nexus 500 sahibi olan motosiklet tutkunuyla keyifli bir sohbet gerçekleştirilcek.
Moto-Gezi;
Motosiklet kulüpleri,dernekler ve forumların gerçekleştirdiği gezi ve organizasyonlara katılan ekibimizin gözünden keyifli geziler ve röportajlar...Yurt içindeki yarışların motogezilerle takibi ve haberlerinin duyurulacağı moto-gezi bölümü...
Yarışma;
Programda sorulan soruların sms ile cevaplandırılacağı katılımcıların;mont kask eldiven aksesuar gibi ödüllerle ödüllendirileceği kazanananların televizyondan duyurulağı ödüllü yarışma bölümü...
Yayınlanacağı kanal ve sunucularının bu hafta içerisinde kesinlik kazanacağı programımızın sponsor görüşmeleride devam etmekde.Duyuralarımız bu başlıktan devam edicektir.
Programın isim ve konu içerikleri hakkında motosiklet.net dostlarımızın renkli ve parlak fikirlerinize ihtiyacımız var.
Herkeze kazasız keyifli sürüşler...
Reklamlar
-
Süper bir haber bu.. Çekimlerine beni de çağırırsanız sevinirim.. İlerde Sinema-Televizyon okumak istediğimden tv çekimlerine, canlı yayınlara ilgim var..
-
gerçekten ihtiyaç duyulan bir program olmuş..inşallah en kısa zamanda ekranda görürüz..buarada ilk konuğunuzda çok sağlammış..
-
Hadi hayırlısı yapında izleyelim ......
-
Hayırlı olsun.
Gerçekten adeta bu konuda biz motosikletseverler adeta açız.
İçeriktende gayet doyurucu olacağı anlaşılıyor.
45 dk. süre şimdiden az gibi geldi bana.
Bilgi paylaştıkça çoğalır.
"Bir insanın neye güldüğü zekasını, nasıl güldüğü ahlakını gösterir."
-
-
hayırlısı olsun.
"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz" A. Şerif İZGÖREN
-
Arkadaşlar amaç daha çok insanın daha bilinçli motosiklet kullanmasını sağlamak olucaktır.Enduro race scooter chopper fark etmeden herkesin ortak konularının işleneceği 2 teker camiasının ulusal sesi olucaktır program fikirleriniz bizim için suan cok önemli isim ve diğer konularda fikirlerinizi belirtirseniz sevinirim...
Topicteki sayımız ne kadar artarsa bizim için o kadar iyi olur gücümüzü herkez görmüş olur..
Herkeze teşekkürler....
Asıl motosiklet kullanmamak çılgınlık.:)
-
muratersahins adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar amaç daha çok insanın daha bilinçli motosiklet kullanmasını sağlamak olucaktır.Enduro race scooter chopper fark etmeden herkesin ortak konularının işleneceği 2 teker camiasının ulusal sesi olucaktır program fikirleriniz bizim için suan cok önemli isim ve diğer konularda fikirlerinizi belirtirseniz sevinirim...
Topicteki sayımız ne kadar artarsa bizim için o kadar iyi olur gücümüzü herkez görmüş olur..
Herkeze teşekkürler....
Çekimlere çağırırsan sevinirim..
-
[B][COLOR="Black"]2bin7 HONDA CBF 150 :cat: (34 EN 6186) [/COLOR]İSTANBUL- AVCILAR[/B]
-
Okan bana mail atarmısın
murat@makrofilm.org
-
Hayırlısı olsun, iyi çalışmalar dilerim yeni modellerin haricinde tanıdık ve herkesin en çok kullandığı modelleri(eski model de olsa) teste tabi tutmanız programın ateşleyicisi olur.
Kolay gelsin.
-
motorhocası adlı üyeden alıntı
Hayırlısı olsun, iyi çalışmalar dilerim yeni modellerin haricinde tanıdık ve herkesin en çok kullandığı modelleri(eski model de olsa) teste tabi tutmanız programın ateşleyicisi olur.
Kolay gelsin.
Güzel fikir aklıma ilk africa twin geldi.
-
yolladım ;)
-
Güzel fikir aklıma ilk africa twin geldi.
Africa Twin efsanedir ama herkez ulaşamıyor ,ulaşılabilir ör: 2006 Cg 125 gibi istiyorum çok mu
Bw's de olur
-
Umarım çok kısa süreli olmaz önceden NTV de yayınlanan moto keyf programı tam keyf
almaya başlamışken zıt biterdi umarım daha uzun süreli olur şimdiden başarılar dilerim.
-
evet, motorsiklet kültürüne olumlu katkı sağlayacağını düşündüğüm bu programın uzun soluklu ve sürükleyici olması dileklerimle kolaylıklar diliyorum..
"Yolculuk bir fersahda olsa cehennemden bir parçadır" ..... seyyah pirimiz Evliya Çelebi
-
hadi hayırlısı türkiye 'nin ve bizim böyle programa çok ihtiyacı var.
-
mantıklı ücretler karşılıgında (turkiye halkının maddi durumu göz önünde bulundurularak) istanbulpark'ı kullanmak istiyorum.
-
süper işte tv izlemeye değer bişey hadi inşallah bekliyoruz
Ne Kadar Hızlı Gittiğini Fren Yapınca Anlarsın
GAME OVER TRY AGAIN
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler