Televizyonda motosiklet programı...
Reklamlar
-
Öncelikle yapımcı arkadaşları tebrik ediyor Allahtan kolaylıklar diliyorum.
İsim olarak daha önce arkadaşların belirtmiş olduğu Demir atlar benimde de çok hoşuma giden ve sık sık kullandığım bir isim. Hem kulağa hoş geliyor hemde mitolojik bir tınısı var.
Proğram içeriğindeki yazılanları okuyunca zengin olduğu anlaşılıyor ve burdan çok malzeme çıkar. Ünlü motorcuların yanısıra halktan olan kişilerin özellikle emekçilerin hayat kesitleri ekrana getirilmesi çok ilginç olabilir. Arabamı kullandığım çok yağmurlu ve soğuk bir havada yanından geçtiğim bir kuryenin hayat mücadelesi beni etkilemiştir. O kuryenin kaskının içine bir kamera ve mikrofon yerleştirip diğer insanlara onun neler çektiğini gösterebilirsek sayğılarının ne derece artacağını görebiliriz. Bayan kullanıcıların bol olduğu ülkelerden görüntü ve kesitlerle memleketimizde de özendirme yarabiliriz. Hatta kendi ülkemizden örneğin Mersinin limonlu ilçesinde başı yazmalı motorsikletli genç kızlarımız bile bir şirinlik getirir.(kask takmamalarını onaylamıyorum ama ).
Yurt dışından ülkemizi gezmeye gelen motorsikletli gruplarla iletişim kurup onlarla ropörtaj yapmak gibi zenginlikler katılabilir.
Dilin söylediği veya kalemin yazdığı bütün üzücü kelimelerin içinde en üzücüsü şudur,KEŞKE"
Reklamlar
-
-
Çok güzel ve ülkemiz için gerekli bir program olur. Tv8 de böyle bir program için uygun bir kanaldır, İsim konusunda sadece motosiklet kullananlar değil her kesimden insanı kendisine çeken bir isim olursa daha iyi olur düşünüyorum..
Şimdiden başarılar.
-
güncel...
-
Hangi kanal ile anlaşmaya varıldı acaba bilgi verirseniz seviniriz.
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)
Bu Konudaki Etiketler