motor hocasının dediği gibi anket yapman lazım
Özgür İnsanlar
Demir atlılar
2 teker ruhu
Motorum ve Ben
Motorcuyuz Kadeşim
sıralamakla bitmez
motor hocasının dediği gibi anket yapman lazım
Özgür İnsanlar
Demir atlılar
2 teker ruhu
Motorum ve Ben
Motorcuyuz Kadeşim
sıralamakla bitmez
abiler bence biz az çok motoyu tanıyoruz , program ismi onun için halka çağrı yapan yada mesaj veren bir isim olmalı "şehirde sörf" / "durmaksızın hayat" /
"motosiklet hayattır!" / (isim + sloganda olur "dertsiz şehir"+"özgürlük-dostluk-çalışma arkadaşı)
diğer sürücüler + moto ile tanışmamış gençlerde izlesin programı...
ben son fuarda hondadan bir yetkiliye söyledeim tv olayını cevap "of pof" oldu
kriz x kriz yani... TÜRKİYE yi MOTO İLE DOLAŞAN TURİZM & KÜLTÜR EKLENTİSİDE ÇOK AMA ÇOOOOOOOK İSTİYORUZ. ÖRN : DIGITURK İZ TV / WILCON un KARAVANI gibi Hollandalı vatandaş bizden çok geziyo TÜRKİYE yi hemde karavanla ......daha bitmedi
test için destek amaçlı kendi motorlarımızıda kullanmalıyız , evet harbi motorcular bir adım öne çıksın benden bi deauville + bi vtr250 (moted motor bulamayabilir hani
son bi ricam olucak motokeyfdeki gibi Allah aşkına kamerayı 960bin derece çorba gibi sağa sola evirip çevirmeyinde millet motorun ne olduğunu anlasın ,
zevkle seyretsin bide fuarlardaki gibi moda fuarıymış gibi mankenden bayan sunucudan çok motorları görmek istiyoruz yani prog çekimleri gerçekci olmalı.
hadi inşallah herkesin emeğine sağlık.
RUHLA BEDENİ AYIRIN , İKİSİNİN İHTİYAÇLARI FARKLIDIR.
darwin hakli evrim dogru ama insandan maymuna donusum.
Demir Atlılar güzel geldi bana
Milli mücadelelere şahsî hırs değil, milli ideal, milli onur sebep olmuştur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Motohayat
Motolife
Motoworld
Motoriders
Turkbikers
Motosiklet Dünyası
Bikerworld
Bikerlife
Şimdilik aklıma gelenler.
Önemli olan akılda kalıcı olması ve program içeriğini isim içinde ifade edebilmesi bence.
Acayip sevindim.Acaba motosiklet.net forumumuzdan kimse katılabilecek mi? Mesela her hafta birimizin motosikletini tanıtsak. Ben de motohayat ismini uydurdum.
Öncelikle çok sevindiğimi belirtmek isterim.. Umarım takip edebileceğimiz bir kanalda ve saatte olur..
Program ismi olarak önerilerim: MotoTV, Motorist, Motosiklet Zamanı
İçerik olarak da sizin belirlediğiniz içeriğe ek olarak;
- Şehirden kaçış Rotaları (Alternatif gezi parkuru önerileri için)
- Motosiklet kulüpleri tanıtımları
olabilir..
Benim nacizene önerilerim de;
- Forumlarda en çok tartışılan konuları gündeminize taşıyın. Örneğin;
* Başlamak için hangi motor??
* 250cc lik cruiserlardan hangisi??
* Suzuki DL-650, Transalp XL-700, BMW F 650GS karşılaştırmaları...
* Ekipmanda öncelikler..
* Her motorda olması gereken ekipmanlar (alet çantası)
....
gibi konulara programınızda cevap vermeniz.
En önemlisi ise, programın genel içeriğinin cebinde 30.000 Euro su hazırda olana değil de Türkiyedeki genel motosiklet kullanıcı profiline (bu iş için ayırabileceği para en fazla 20.000) uygun olmasını rica ederim.. O kadar parası olan adamlar zaten TV de motor programı izlemez. İzleyecek olanlar, ya motoru henüz olmayan, almak isteyenler ya da motoru olup, onu sadece bir ulaşım aacı olarak görmeyen, motor sesi duyunca bakmak için cama çıkan insanlar olacaktır..
iyi bir çalışma olur diye tahmin ediyorum
sponsorluk için motosiklet ürünü üreten firmaların yarışmaları gerekir bence çünkü iyi yapıldıgında çok tutacak bir program olucakdır
hediyede varmış hem kask filan oda güzel hayko cepkin fln e daha ne olsun
kamera açısı konusunda da beşinci vites programı var onların çekim şekillerini ben şahsen çok begeniyorum öyle olabilir örnek olarak
herhangi bir tv kanalıyla anlaştınız mı ?
Tv 8 ile görüşmeler devam ediyor.
Asıl motosiklet kullanmamak çılgınlık.:)
böyle bir program ya NTV'de yada CNN TÜRK'te gider ancak. ve cumartesi akşamları 21:00-22:00 gibi yayınlansa çok güzel olur.. diğer kanallar işe yaramaz. (gerçi bi motosiklet programı vardı, en son 3 sene önce izlemiştim cuma yada cumartesi CNN TÜRK'te idi sanırım. hatta programı yarıda kesip Bülent ECEVİT'in vefat haberini yayınlamıştılar.) her neyse.
sizden ricam. sunucu yaz-kış programı motosiklet montu ile sunsa ve montun iki tarafında Türk bayrağı olsa...
birkaç isimde benden...
Motovizyon (motosiklet ekranı-vizyonu gibisinden)
Motoflash (motosiklet ışığı-ışıltısı gibisinden)
MotoTürk (açıklamaya gerek yok. herkes anlar sanırım)
şu an aklıma gelmiyor. daha sonra devam ederim.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:04 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:03 ----------
bunu yazdığınızı şimdi gördüm. hayırlısı olsun..
Gercekten cok guzel bir dusunce Gelişmeleri ilgiyle bekliyoruz. Şimdiden ellerinize saglık....
Dostu-Düşmanı ayırdettik ve bıraktık bir ovaya. Dedik ki, gerçekten bilmiş miyiz.
baktık ki, kime ne etiket yapıştırmışsak doğru çıkmış..
bir ara birkaç tane motosiklet programı vardı sonra birden kayboldu hepsi ortadan,otomobil programlarında ayrılan 5 dakikalık haberler dışında. bu açıdan güzel olmuş umarım projeye sahip çıkabilecek arkasında durup reyting kaygısı gözetmeyecek insanlarla çalışma imkanınız olur.
Selamlar, fikir de olay da harika ama lütfen dikkat !
1. Güzel Türkçe kullanabilen bir metin yazarı ve sunucu kullanılmalı.
2. Mutlaka Türkçe bir adı bulunmalı ( basit bir anket yardımcı olur )
3. Çekimlerde sadece gürültülü bir müzik ( nedense sadece hard rock tarzı müziğin motoru ve motorculuğu yansıttığı düşünülür ) ve çalkantılı bir kamera karambolu değil, açıklayıcı ama uygun süreli çekimler kullanılmalı
4. Mutlaka ama mutlaka toplumsal ileti verilmeli
diye düşünüyorum.
Emeği geçen ve geçecek olanları önceden kutlarım.Saygılar
motorcu
motoman
motorx
başarılar dilerim...
Para her şeydir diyen, para için her şeyi yapabilendir...
Nasıl bir hayat yaşıyorsan, öyle ölürsünüz. Nasıl öldüyseniz, öylede dirilirsiniz.
http://gezginpardus.blogcu.com/
Tv'lerde hep otomobil programları var inş.en kısa sürede Motor programıda olurda İnsanların motora karşı ön yargıları biraz olsun değişir.
inşallah haberler sonrası yayınlanır diyim
cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın:
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)