Uzun zamandır bunu bekliyordum . Bi ara motokeyf diye bir program vardı hiç kaçırmazdım. Eger böyle bir program olursada hic kacırmam. Ayrıca tüm motosiklet tutkunlarınında ilgiyle izliycegine eminim
Uzun zamandır bunu bekliyordum . Bi ara motokeyf diye bir program vardı hiç kaçırmazdım. Eger böyle bir program olursada hic kacırmam. Ayrıca tüm motosiklet tutkunlarınında ilgiyle izliycegine eminim
Hayata Vizö'RR'deN Bakmak AyrıcalıktıR...
0 Rh (-)
sabırsızlıkla bekleriz,elimizden gelen her türlü manevi destek te veririz,iklim olarak en çok motosiklet kullanmaya elverişli bölge arasında akdenizdir,bir hafta olmasa diğer hafta mutlak bir gezi yapılır.Sitemizin sayesindede duyurulur her zaman bekleriz..
çok doğru bir karar ve sevindirici bir haber. Sabırsızlıkla bekliyoruz .
şimdiden hayırlı olsun.
Arkadaslar İsim olarak düşünceleriniz nelerdir.
Asıl motosiklet kullanmamak çılgınlık.:)
İsim önerisi : "Motosiklet Siz"
Motor muallimi veya gidon profesörü veya motoristan...seçin beğenin
"Rüzgarı hissedenler" olabilir belki Umarım başarılı bir proje olur,haberlerinizi bekliyoruz
Valla böyle bir programın abonesi oluruz.Özellikle her hafta değişik bir motosiklet modelinin tanıtımı ve testi yapılırsa çok güzel olur.İsim olarak 'Demir Atlar' nasıl?
Süper olur.Onur duyarız.
http://www.demiratlar.net/forum/portal.php
program ismi;
''SADECE MOTOSİKLET''
''MOTORUNUZ VE SİZ''
''TR MOTO''
MOTOSİKLET RÜZGARI
ÖZGÜRLÜK ABİDESİ
RÜZGARLARIN GÜZELİ
gibi
Kask kafalar, Motosiklet dünyası, Karbonmonositkolikler, 2 teker, Demir Kıçlar, Vizörden dünya, Kasktan bakış, Kask içinden, 2 teker üstünden, 2>4, Çalmış gibi sürenler(hehe bunu ben yapıcam), Motosiklet felsefesi, Varmak için değil yolda olmak için..., Bir zamanlar "motosiklet" dergisinin mottosu vardı: Bir dünya daha var, 2 teker dünyası gibi versiyonları türetilebilir. Direk kullanılmasalar da fikir verebilir belki.
Bol şans.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:59 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:58 ----------
Aaaa VTR 250 alan varmış.
her hafta efsane olmuş bir modeli tanıtırsaneız çok güzel olur. ha bide ufak tefek bakımlar için teknik bilgi verecek bi serviste ustamız onla söyleşi. son olarak istanbul da custom işi ile uğraşan özel imalatçılar, airbrushcılar , deri çanta dikenler , falan her hafta bunlardan bir tanesini çekseniz çok uzun süren ve tutan bi program olabilir.
unutmadan motosiklet üzerinden ekmek kazanaları da unutmamız lazım
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:03 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:59 ----------
not : isim => demir atlılar
ÖĞRENMEDEN,ÇALIŞMADAN,YORULMADAN,RAHAT YAŞAMANIN YOLLARINI ARAMAYI ALIŞKANLIK HALİNE GETİREN MİLLETLER;ÖNCE HAYSİYETLERİNİ, SONRA HÜRRİYETLERİNİ,SONRA İSTİKLALLERİNİ,KAYBETMEYE MAHKUMDURLAR. K.ATATÜRK
Super vallahi.Ekipte yeriniz hazır...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:10 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:09 ----------
Demir atlılar fikri çoğalmaya başladı.Teşekkürler..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:21 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:10 ----------
Çok güzel yaratıcı fikir teşekkürler.
Motokolik,motor gücü,motorun kalbi,motorcunun gözü, şeytan icadı
İnşallah işiniz rast gelirde televizyonlarda izleme fırsatımız olur.
İki teker hayat
HONDA
Moto-Life
Moto-Star
Moto-Kolik
Moto-Style
Moto-City
ve
Demir atlılar...
Bunun için anket yapmalısın kendin seçersen katılım olmaz.
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)