arkadaslar LASTİK Deflatörü kullanan varmi aranizda daha once guvenlimidir ne kadar etkilidir???
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:03 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:13 ----------
hadi beyler yokmu bilgisi olan
arkadaslar LASTİK Deflatörü kullanan varmi aranizda daha once guvenlimidir ne kadar etkilidir???
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:03 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:13 ----------
hadi beyler yokmu bilgisi olan
RIDE or DIE
reflektör mü demeye calışdın ?
İlk defa duyuyorum dogrusu
[B][COLOR="Black"]2bin7 HONDA CBF 150 :cat: (34 EN 6186) [/COLOR]İSTANBUL- AVCILAR[/B]
Lastik deflatörü patlama engelelyici bir sistem..flat olmasın diye yani
Bu sistemin otomatik devreye giren, küçük hava kompresörlü sistemleri var sanırım McWarnaly onu kast ediyor olsa gerek..Normalde lastik içine sıkılan gaz/sıvı karışımları var aslında ama başka birşey kullanan görmedim ben..
dostum ozetle anlatayim kucuk bi alet sibopa konuluyor,onu cikarmadan arac hareket ederse 500 mt icinde lastik havasini bosaltiyor,sadece motorlar icin degil arabalar icinde kullaniliyor,ancak hic kullanmadim.ne kadar calisiyo emin degilim...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:38 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:35 ----------
evet dostum o tarz bi sistem yalnizca calinmalara karsi ters olarak calisanini yapmislar.
RIDE or DIE
Çok akıllıca bir sistemmiş.
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
Evet internete bakınca aynı isimle farklı bir sisteminde var olduğunu gördüm..
Resimleri aşağıda;
Enteresan bir koruma yöntemi..
Motor çalınmasını önlemek için bi sistemmidir bu?
GKN MOTORS
hırkız onu boş lastikle götürür.
benzin boşaltanı yok mu bunun?
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
Sürekli sibobun üstünde mi duruyomuş bu aerodinamiyi bozar.
pikaba veya kamyonete yükleyince, lastik havası ne işe yarar sizce?
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
dostum 200 kg luk bi aleti oyle kamyona kaldirip atmak biraz zor gibi.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:09 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:08 ----------
yok dostum motordan indigin zaman takiyosun
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:10 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:09 ----------
on tekerin havasini indirince biraz zor goturur sanirim.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:11 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:10 ----------
evet hocam aynen bu..
RIDE or DIE
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)