Aprillia Shiver 750
Aprillia Shiver 750
Kawasaki Ninja 250r: 0/13.000km, VFR 800:13.000/ --- km
e ben kullanıyorum 250 kg, bende motorun her tarafı açık sıcakta kazan gibi
evet artık yavastan turlara başlamak lazım
naked (gsr600, z750 vs.) veya orta sınıf touringleri (deauville vs.) veya enduro(f650, v-strom vs.) tavsiye ederim.
"Özgür yaşayanların bakış açısı" Motojektif
herkesin gönlünde yatan bi 15-20 binlik motor var ne güzel Allah herkesin gönlünde ne varsa onu versin inşallah
Uğruna Ölmekse Eğer Seni Yaşatmak, Bin Defa Ölürüm De Adına Leke Sürdürmem,
Gururdur Namustur Bayrak ,Aksa Da Kanım Korkma, HAİNİ GÜLDÜRMEM!!! burak beykurt
er6-n
er6-f
suzuki gs500
er-5
hyosung gt 650
hyosung gt 250
alırdım.
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
eğer motordan hariç paran çok (benzine harcayacak), artçı almayacak, eşya taşımayacaksan kullandığım motoru tavsiye ederim. eğer önceki saydıklarıma farklı cevap veriyorsan 2 silindirli, 650 cc, hem uzun yola hem asfalta, artçınla rahatça kullanacağın, ufak tefek eşyaları da çantalara koyabileceğin Suzuki DL 650 tavsiye ederim.
AKILLILAR DÖVÜŞMEDEN KAZANIR, cahiller kazanmak için dövüşür
bitane fz6 fazer 17000 civarı sanırım sıfırı yanınada şehir içi kullanmak için 2500-3000 tl civarı cbf150 alırım
cbf 1000 tek geçerim ben de
Biz hepimiz, Gök ananın içinde dönen tek bir çocuğuz.
cbf 600 & suzuki GSR 600
"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz" A. Şerif İZGÖREN
bu paraya 2 motor da alınabilir.
2-3 bin lirasıyla eşek niyetine binilecek ybr125 veya iyi bir scooter kalan parayla da 65 günü rüya gibi geçirebileceğiniz istediğiniz tarzda bi motor.
özellikle istanbulda üzülüyorum trafikte yıpranan balata yiyen makinalara.
Agırlık şehir içi kullanımı olduguna göre 4 silindirleri ve agır touringleri kafadan elemek lazım. Ayrıca şehir içinde kıvraklıkta vazgeçilmez oldugu için agır endurolarıda unutalım. Burda bize kalan 2 silindirli nakedler. Hem hafif hemde yakıt yönünden cimri birşey lazım bu arada torkuda iyi olması lazım birde abs olursa hiç fena olmaz ülkemin sürücülerinin durumu malum.Kısaca bize enjeksiyonlu v2 motora sahip abs'si olan bir naked lazım. Bence bunun üstünde kafa yormalıyız.
Tabiki bunlar benim düşüncem....
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)