Akadaşlar burada birtane mont resmi var link e tıklayın bi bakın yorumlarınızı alayım
Akadaşlar burada birtane mont resmi var link e tıklayın bi bakın yorumlarınızı alayım
Tanrı motor kullansaydı racing kullanırdı...
guzel mont 10 Temmuz dogumgunum siyah oldun mumkunse
siyahı yokmuş eran sadece kırmızısı varmış. Doğum günü hediyesi istiyorsun bide... oldu biz bunu nasıl getirteceğiz diye düşünelim sen bizden iste...
Güzel mont ismail, hayırlı olsun, inşallah getirtebilirsin,
yanlız boğaz kısmı biraz açık, orayada gazete koyarsın artık
Bu arada hala senin makinanla uğraşıyorum, bu yazıyıda ordan yazıyorum zaten
bence de yakası çok açık, beni boynumdan sokan arı tam o kadar bi boşluktan girmişti içime, bu arada link yok :?
imza, safrane
heueheu bencede öyle valla , , , ,
Benim montun yakası kapalı ama arılar yinede kaskın içine kadar giriyor. Mont çok güzel.Bence al.
fiyyati ne bunun desem? ve marka model?
bencede gayet güzelmiş al bencede fiyatını boşver yaaa bi de para mı vercek dimi leto??
Biz ilhamlarimizi gokten ve gaipten degil dogrudan dogruya hayattan almis bulunuyoruz. K.Atatürk
beş para etmez annemin ördüğü kazaklara benziyor
annene sorsana bana da bu model bi kazak örebilir mi müsait bi zamanında
imza, safrane
fiyatını söyliyeyim size ilk önce 215$. ama artık getirtme şansım yok gelecek kişi geldi geç kalmışım.. artık önemide yok boğaz kısmının açık olmasının
hangi ülkeden getirtiyosun?
imza, safrane
BEn yazana kadar herşey olmuş bitmiş o yüzden ben de yorum yapmıyorum boş yere
DBTYSG
Dainese Rulazzzz !!!
http://www.dainese.com
Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.
boy tamam bakacaz bu ay sonu gidecezde seninle almaya ok unutma ama kıvırmak yok ok...
http://www.chakratr.com/chakra/urunler1/ultra.htm
sitede montun ayrıntılarında içinde kevlar kullanıldıı yazıyo (kurşun geçirmez yeleklerde de kullanılarn malzeme) sizce nasıl bir koruma sağlar? tamam kevlar çok sağlam bi malzeme ama motosiklet için uygun mudur?
0 Rh +
Kevlar , nefes alabilen , gerektiğinde esneğebilen özel bir kumaş tipidir , kevlar ipliğinden dokunur , en önemli özelliği yerde sürtündüğünüz zaman oluşacak yüksek ısıları içeri vermez , bazı kevlar dokumalar 300 hatta 400 dereceye kadar dayanırlar . Bugün birçok önemli motorsiklet kıyafetleri üreten firma ham madde olarak kevlar ipliği kullanıyor .
Caffe La Notte / Suadiye Çınarlı Sokak
saol güçlü
peki normal piyasaya göre fiyatı nasıl
0 Rh +
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)