MT Site yönetimi uyarı mesajı. Uyarı Sebebi: Aynı içerikli başlıklar birleştirilmiştir
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir. Foruma üye olan herkes forum kurallarını kabul etmiş sayılır. Forum Kurallarını okumak için tıklayın.. Şikayetleriniz için tıklayın
Bize bütçeni söylersen başka tavsiyelerde de bulunalım. Marka olarak gösterdiğin iki monttan BERING'i biliyorum iyidir. Diğerini bilmiyorum ben.
Montları kısa ve uzun mont olarak ikiye ayırabiliriz. Rev'it markasına ait bazı montlar bu iki türün arasındadır ancak istisna diyebiliriz. Kısa montlar daha çok spor motosiklet kullananlar tarafından tercih edilir. İşlevsel değillerdir, sadece görünüm vardır. Uzun montlara ise "enduro montu" denilir. Enduro ve touring kullananlar tercih ederler. Motora oturduğunuzda sırtınızı kapatır, ayrıca bacaklarınızın üzerini de hafiften örterek pantolonunuzun ağ kısmından ıslanmasını engellemektedir.
Bunlardan başka dirsek ve omuz korumalarının sertliği, kalitesi; kumaşın sık dokunmuş olması,içinin çıkabilmesi vs. gibi kriterlere göre de değerlendirebilirsiniz.