Clover kullanıyorum. Fermuar problemleri var. Onun dışında çok şıklar. Fiyatları da biraz ortalamın üzerinde ama verdiğiniz parayı hkediyor...
Clover kullanıyorum. Fermuar problemleri var. Onun dışında çok şıklar. Fiyatları da biraz ortalamın üzerinde ama verdiğiniz parayı hkediyor...
clover derim olmadı bering derim.
aslında revit iyidir ama satıcısı işe yaramaz sorun çıkarsa elinizde patlıyor. (bkz: şekil 1-a, ben)
Ben, kimine göre deli, kimine göre keyifli, kimine göre lanet-li, kimine göre pek bi’ dertli, kimine göre efendi, kimine göre sadece biri, kimine göre hiç biriyim.
Ben, crato’yum.
Arkadaşlar acil olarak mont ve kask almam gerekiyor 300-400 arası bütçeyle alabileceğim kaliteli birşeyler varmı ? Can bu pazarlığa gelmez ama bu paralarada iyi bişeyler buluruz sanırım
Bir gün mutlaka ...
Merhabalar ben ilk defa mont satın alıcam fakat hiç tecrübem olmadığı için nasıl alınır bilmiyorum normal montlar biraz bol alınıyor peki korumalı montlar nasıl oluyor biraz bolmu olmalı? birde hem yazlık hem kışlık montlar var bundan alsam olurmu yoksa illa kışlık montmu almalıyım biraz bilgi verebilirmisiniz.
montun üzerine tam oturmasi gerekiyor, bence belinden ve kolundan ayarlanabilir olan bi model tercih et. üzerine tam oturmasi gerekliliginin iki nedeni var, birincisi korumalarin korumasi gereken bölgelere oturmasi ve darbe geldigi zaman kaymayip koruma işlevlerini yerine getirebilmesi ikincisi ise rüzgarda şişmemesi ve göğsüne çarpıp durmaması.
yazlık kışlık ise kullanimina göre degisir, ben Rev'It! Devil diye bir model aldim biraz tuzlu ama 2 tane çıkarılabilir içliği(su/rüzgar geçirmez içlik ve termal içlik) ve sıcakta açılan ön ve arka fermuarlari var. Ankara'da yazın çok çok sıcak günleri hariç terletmeden kullanilabiliyor(tabi ege veya akdeniz'de durum farkli olacaktir), kış ve yağmur performansini henüz bilmiyorum.
Kışın kullanacak isen kışlık mont almalısın, yok kışın kullanmayacak baharlarda ve yazın kullanacak isen 4 mevsim denilenlerden almalısın. Baharlarda içliğini takar üşümezsin, yazlarıda içliği çıkarır havalandırma fermuarlarını açarsın. Paraya kıy ve kaliteli birşey al bence.
Ben yazlık ve kışlık iyi bişey istiyorum fiyat max. 220 ytl olmalı ne önerirsiniz
büyük para büyük araba büyük kalçalı kızlar, tek düşündüğüm yalnız bunlar(üstü açık mercedes içi kız dolu)
bence de eyong abinin dediği gibi bir kez alacaksın birazcık daha paraya kıymanı adam akıllı bir sey almanı tavsiye ederim..
SAKAL hem yazlık hem kışlık olmaz maalesef, yani var satılıyor ama gerçek kış mevsiminde içine birsürü kazak hırka giymen gerek. Yada yazın terden sırılsıklam olursun. Hele ki Edirne kışı daha zordur.
Arkadaşlar Tam Koruma 4 mevsİm gİyebileceğiniz montlar 118 Euro dan Başlıyor 1000 Euro ya kadar çıkıyor en mantiklisi 4 mevsim almak Full Koruma ve markalı bizde sizİn istediğiniz türden mont mevcut hem %15 - 20 indirim artı 6 Ay taksit bekleriz.
Bizim 118 Euro luk montların kolu çıkıyor ve yelek haline geliyor.
[CENTER][B][URL="http://www.nbcmotors.com/iletisim.html"]NBC MOTORS Göztepe[/URL][/B]
[I]Fahrettin Kerim Gökay Cad. No : 264-1 34100 Sahrayicedid KADIKÖY-İSTANBUL
Tel: (0 216) 368 31 11 info@nbcmotors.com[/I][/CENTER]
sayın nbc motors internet sitenizdeki bering marka montların fiyatlarını göremiyorum bizleri bilgilendirirseniz çok seviniriz.ben 220 ytl ye kadar uzun 4 mevsimlik bir mont almak istiyorum yardımlarınız bekliyorum
Slm Arkadaşlar
Yeni Motor Aldim Bildiğiniz Gibi
Revit Mont Beğendim 200 Euroya Ankarada
Bu Markayi Tavsiye Edermisiniz Bide Fiyat Nasil Sizce
Ilginize Tşkr Ederim
selam arkadasim, ben alpinestars dyno t model mont kullaniyorum, memnunum, 185 euro. cikarilabilir iclik, sert omuz dirsek korumalari, sirt korumasi, rekflektor. pazarlik yaparsan dahada ucuza alirsin. yolun acik olsun
sürebiliyorum, öyleyse varım :)
[URL="www.bikepics.com/members/ice300"]www.bikepics.com/members/ice300[/URL]
Bence REV'IT veya DAINESE gibi markalar almanda fayda var. Kendim için aldığım bir mont var. Bu markalar dışında... Su geçirmez dendi; geçiriyor.Vs. Vs. Eşim için aldığım REV'IT mont ta ise ufak bir sorun çıktı onda bile distribütör firma ürünün arkasında durarak ürünü değiştirdi. Yani bu iki marka bence alınabilir ürünler...
SERTAC OZTURK
BMW F 650 GS/2006 *B Rh (+)*
revit marka olarak çoğu motosikletçinin bildiği ve tanındık bir marka yani güvenilir
DRİFT RELİGİON
ya kardeşim geçin şu İtalyanları bende shark marka mont var ve on numara fiyatı da 250 ytl felan, derseniz ki bende para çok veririm kardeşim sana ne derseniz bilemem
Bende de revit mont var, şimdiye kadar bi şikayetim olmadı, memnunum monttan.
[I]Bir yerde küçük insanların büyük gölgeleri oluşuyorsa orada güneş batıyor demektir...[/I]
Eğer Türkiye'de satılıyorsa Mac Adam tavsiye ederim.
Biraz fiyatı yüksektir ama ne ararsanız bulursunuz.
arkadaşlar mont olarak hangi cins montları tavsiye ediyorsunuz?Belden büzgülü olan tipleri var birde bele kadar (yani kemere kadar olan)racing tipli montlar var.Hangi montu almak daha mantıklı olur? Ben racing tipli olanı beyendim fakat soğuktan etkilenme bakımından belden büzgülüler dahamı iyi olur?saygılar
kısa olan cinsi (örnek teşkil etmesi için koyuyorum alıcağım mont bu değil)
http://www.feyizoglu.com/alisveris/p....php?pID=43914
uzun olan büzgülü belden(örnek teşkil etmesi için koyuyorum alıcağım mont bu değil)
http://www.feyizoglu.com/alisveris/p....php?pID=44252
Bu iki tip mont arasında ne gibi farklılıklar vardır?
lezzet gider,mesuliyet kalır...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)