Biliğim kadarıyla GDR Türk markası ve fason üretim yaptırıyor.
Yeğenimde LS2 vardı, kask iyi güzel gibi görünüyordu ama çok rahatsızdı.
Ama ben olsam LS2 yi terih ederdim.
Biliğim kadarıyla GDR Türk markası ve fason üretim yaptırıyor.
Yeğenimde LS2 vardı, kask iyi güzel gibi görünüyordu ama çok rahatsızdı.
Ama ben olsam LS2 yi terih ederdim.
Motosiklet bir ULAŞIM aracı değil bir İSYAN aracıdır!
Her şeyin Aslı Güzeldir!
Ömürüm boyunca hatırlanacaksın aYe...
gdr marka daha iyi
2 senedir gdr kullanıyorum 80 km geçmeye başlayınca ses rüzgar ne varsa sende buguda yapıyor ..gdr ilk çıktıgında almıştım ls2 le arasında baya bi fark vardı keşke alsaymışım..ancak şuda var saglam kask 2 kere teccübe fırsatım oldu ALLAH birdaha o frsatı bana nasip etmesin hiç problem çıkarmadı vizörüde gayet saglam ve kaliteli ama sen almışken ls al derim
---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:38 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:35 ----------
halis mülis çayna ancak uygunluk belgeleri var kaliteli çinli diyelim.)
eger kask takmıyorsan koruyacak bir şeyin yok demektir
motorun rengine göre al benceee
::coool::[B][I][U][COLOR="DarkRed"]KA[COLOR="RoyalBlue"]RA[COLOR="DarkRed"]DE[COLOR="RoyalBlue"]NİZ:flower:[COLOR="DarkRed"]FIR[COLOR="RoyalBlue"]TI[COLOR="DarkRed"]NA[COLOR="RoyalBlue"]SI[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/U][/I][/B]::coool::
ls2 fiyat performans olarak çok iyi.kıyaslam istersen kesinlikle ls2
MT 17 ÇANAKKALE
Bende Ls2 kullanıyorum.Allaha şükür bir problem yaşamadım.Buhu konusunda burnundan nefes alıp verirsen yapmıyor.Ama cama doğru üflersen tabi ki yapıyor.Ama güzel bir kask tavsiye ederim.Bir de Çene açık kullanmak çok zor çok ağır oluyor.Kapalıyken bir problem yok.
arkadaşım ben de senin gibi GDR ile LS2 arasında gidip geliyorum ama hala kararsızım.ls2 buğu yapıyormuş,acaba az daha zorlasak bütçemizi de daha iyisini mi alsak
sözlerimibirleşikyazmamınsebebiayrılığısevmememdir
Kafan Çalışmıyorsa Kask Takma...
ben ls2 kullanıyorum içi tamamen çıkıp yıkanabiliyor,fazla ses geçirmiyor ve sharp güvenlik testinde bir çok pahalı kaskı geçerek 4 yıldız aldı
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)