ben ehliyet sınavına ve direksiyon sınavına girip kazandım tehminen ne kadar sürede ehliyetimi almaya gidebilirim???
ben ehliyet sınavına ve direksiyon sınavına girip kazandım tehminen ne kadar sürede ehliyetimi almaya gidebilirim???
Atakan İskender/Regal Raptor(RR)
Direksiyon sınavından sonra ortalama 1 hafta sonra sertifika elinde olur.
1 hafta arkadaş söylemiş doğrudur yani pazartesi günü gibi olması gerek
Biz hepimiz, Gök ananın içinde dönen tek bir çocuğuz.
bir hafta içinde sertifika elinde olur...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
şehre göre değişir..ama en fazla 1 hafta sürer, eğer küçük bir ildeysen daha kısa sürer.çünkü tüm ehliyet kurslarının sertifikalarını il milli eğitim müdürleri bir kerede imzalıyor..ondan büyük ildeysen uzun sürebilir3-4 günde sertifikanı alırsın sonrada 1-2 gün ehliyeti beklersin..yani en fazla 1 haftada ehliyet elinde olur diye tahmin ediyuorum
Bende geçtiğimiz pazar direksiyona girdim ve gözetmenin bana bakmadan 83 vermesine şaştım git şu göbekten dön gel hesabı döndüm geldim tamam 83 geçtin gidebilirsin dedi Sertifika bekliyorum ... En kısa sürede ehliyeti almak dileğiyle ....
Mondial zat 150 ' ımı sattım , Suan MCT250 :)
1 hafta sertifika çıkması, 1 hafta ehliyetin çıkması.. 2 haftayı bulur senin ve benim gibi 23 şubatta sınava girenlerin a2 ehliyetini alması
1 hafta yada 10 gün..bazı dersaneler ağır çalışıyo ama onu bil
Sertifika yı aldıkdan sonra karakola gittiğinde 10 gün sora gel diyorlar genelde ..
Ama tanıdık bulursan gittiğin gün yada 1 gün içinde alırsın
Milli mücadelelere şahsî hırs değil, milli ideal, milli onur sebep olmuştur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Evet 5 gün geçti direksiyon sınavının üzerinden az önce kursu aradıgımda bugun MEB'e arkadaşın gideceğini ve hazırsa alacagını söyledi.Akşam 5 gibi tekrar ara dendi bana.İnşallah alırız bugun Pazartesi erkenden gidip veririz evraklarımızı
Evet sonunda aldım dosyamı ve pazartesi günü erkenden gideceğim emniyete Darısı tüm bekleyenlere inşallah ...
inşallah
Ne güzel olur pazartesi verdiğimde ya hemen verseler ya da ertesi güne
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)