Cbr 125'de neden ''200'' kadran var
Reklamlar
-
Arkadaşlar CBR 125 gibi Max ortalama "140" yapan bir motorda niye "200" kadran var Honda mühendisleri niye böyle birşey yapmış bilen var mı ?Twister'da max ortalama "140" yapıyor ama kadranı "160" . Bu "Cbr 125 max. kaç yapar" tartışmalarının sebeplerinden biride bu kadran sanırım,sağolun
Reklamlar
-
standart motoru zorlayarak 150-160km.maksimumyapar.ancak modifiye ile 180 km. hız yapiliyor.muhendislerde cbr serisi oldugu ve modifiye ile performansi arttıgı icin km kadranını bu sekilde yapmıslardır.buda normaldir.tum motorlarda maksimum hızın ustu km kadranı vardır...
-
Araçlar'da da aynı 240km. yazıyor. 190km yapıyor motosikletlerin nasıl test yapıldığını bilmiyorum.Ama araç hakkında biraz bilgi verebilirim mesala teknik verilerinde işte benzin 90km. sabit hızda şu kadar 5.5 lt.yakar yazar ama yollarda hiç de öyle değil neden? kısaca rüzgar arkadan gelecek,tüm camlar kapılar kapalı olacak,hiçbir elektrikle;teyp-far-klima v.s. açık olmayacak,şoför koltuğu haricinde koltuk olmayacak hava güzel olacak.lastiklerin durumu iyi olacak.Araçta ağırlık olmayacak ki işte ozaman 5.5 lt benzin yakar ee bu ortamı nerden bulacağız.Belki motosikletlerde bunun gibi test ortamında geçiyorsa yapabilir bende merak ediyorum.....
[color=blue]Motosiklet Kullanmak Bir Düşünme Yoludur....![/color]
[color=red]0Rh+[/color]
-
Bu kesin böyledir demiyorum ama şahsi fikrim maliyeti düşürebilmek için olabilir.
Sadece 125cclik üreteceği motora konacak 150 kadran gösterge ve 250cclik motora 200 kadran gösterge yerine, tek bir göstergedeki kadranı yüksek tutup her iki cc'de üreteceği motorlar için kullanabilir ve buda doğal olarak maliyeti aşağıya çeker. Muhtemelen olay budur.
GÖZLERDE YAŞ YOKSA RUH GÖKKUŞAĞINA SAHİP OLAMAZ
-
ben 125in 160 vurduğuna birebir şahidim..
(az benzin,hafif bir vücut,kuru düz ve kaymak asfalt,iyi kalkışvs..vs..vs)
160 km gördüm(ama motor iflas etcekti)..
-
140 km/h giderken ucurumdan asagi firlatmislardir o anda belki gozun bir anlik bile olsa km saatine takilir diye
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
-
az modifiye ile 180i baarmadan görür
-
genelde bir kadran tasarımı bir veya 2 model üstünede uyguluyorlar , böylece firma ekstra maliyetten kaçmış oluyor .
Caffe La Notte / Suadiye Çınarlı Sokak
-
Örneğin 150 km le gidiyosun...Yol aşağı doğru baya bi meğilli---Boşa attın 200 kmye çıkar...Böyle sebeplerdende olabilir
-
yokuş aşşağı inerken ve biraz eğilerek rüzgarın etkisini azaltırsan kadran normal bir yoldakinden yukarı çıkabilir. mondial 110ft normalde 80-85 arası hız yapıyor. ama ben yokuş aşşağı 100km/h hızı gördüm ama motorun düz yoldaki gücü hafif olmama rağmen 85km/h dir.
-
Bence zamanla niye buraya çıkmıyo bu alet deyip satıp bir üst modelinde oralara çıkmak ve zamanla o da öyle derken, Honda'yı kazandırmak için yani anasına bak kızını al derlerya onun tersi.
-
gaza getirmek için
[SIZE="4"]die young and make a beautiful corpse[/SIZE]
-
var ama 200'yi sittin(ömür boyu) sene göremez
öptüm by
-
genelde hep öyle olur zaten yani ibre yüksek olur
ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın
-
bide başına toplanan çocuklar << üüff lan motora bak ! 200 yapıyo >> derken sahibinin kasılmasını sağlamak için olabilir.
-
motorinn adlı üyeden alıntı
bide başına toplanan çocuklar << üüff lan motora bak ! 200 yapıyo >> derken sahibinin kasılmasını sağlamak için olabilir.
=))
ayaklıkla arka lastiği havaya kaldırıp basınca görüyomuş 200'ü, honda böyle bir teknik kulanıyomuş max. hızı görüp kaydetmek için
-
otobanda mı sehpaya alıcaaz yani
-
otobanda 200 bastım demek için otoparka girmen gerekiyor yani ,
çok güvenli bi motor, o yüzden 200 basarken düşmeme,kaza yapmama garantisi veriyo honda
-
<<rüzgarlığı da onun için küçük demekki,fazla rüzgar almıyor nasıl olsa >> diyor ve modlar görmeden ve cbrciler kızmadan kaçıyorum
-
ben bunu bilmiyordum cbr de 200 kadran varmış demek ki yok böyle bimantık yuh yani benim motordan (ybr) ne farkı var bu cbr nin o da 125 bu da 125.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler