tvs apache de düşünebilirsin.
ayrıca korumaya çok para gidecek diye korkutuyorsunuzda kask+mont+eldiven kısıtlı bir bütçe ile ve dandik olamayacak şekilde 250 liraya alınabilir.
apache :
tvs apache de düşünebilirsin.
ayrıca korumaya çok para gidecek diye korkutuyorsunuzda kask+mont+eldiven kısıtlı bir bütçe ile ve dandik olamayacak şekilde 250 liraya alınabilir.
apache :
yok :D zaten viteslide tereddütlerim vardı hiç tecrübem olmadığı için. Bu çok ağır gelir bana ama yinede yorumun için teşekkürler
Bu çok ağırmı gelir allaha sen 150 cc oda ne farkedicek.Sıfırı 3.650
http://www.sahibinden.com/tvs_apache...XQQdisplayitem
HONDA
:D uniqe bi kaç kişiyle konustum bugünde onlarda ölürsün diyolar :D :D cup modellerinden başla vitesliye öyle alışırsın diyolar onlarıda ben sevmiyorum
alcam ya :D çevre etki yapıyo yok ölürsün yok alışana kadar çok yuvarlanırsın vs vs :D alcam ama . Burdakiler yalanmı söylüyo yani adamların bi bildiği var ki al diyolar. Ybr alcam inşAllah yenisini bulruum alırsamda sıfır alcam inşAllah
Ben sıfır bilgiyle başladım 4000 km deim allaha şükür hiçbişey olmadı.Fren teknikleri falanda hepsi var.Zaten kendinden alışıyosun herşeye kafanı yorma.
HONDA
alışırım ya sorun olmaz arabayı bir kez stop ettirdim ondan sonra hiç zorluk çekmedim bundada çekmem muhtemelen.
Yani hem o ölürsün diyenler bi düşünsün onda ölen bunda ölmezmi diye bide şu var, bende yaşadım sanki her motora binen kaza yapacakmış gibi etraftan tepki alıyorsun ben direndim aldırdım babama allaha şükür bişey olmadı kaskını takıp basacağın yeri bilip basmayacağın yeri bilirsen hiç bişey olmaz korkma.
Kanucan
Adam gibi kullanırsan hiç bişe olmaz korkma ne yapıp ne yapmayacağını biliceksin.4000 km deim allaha şükür bişim yok ayrıca bundan önce 10000 km yapdım mobyletle sen düşücem diye düşünürsen emin ol düşersin
HONDA
Ya elbette hangimiz düşmedik illa ölümcül kaza yok öle basit kazalarlada tecrübe ediniyoruz hepimiz düşüyoruz düşmeyende illa düşücek kanucanının dediği gibi vitesli al ybr rahat edersin hemen alışırsın mrk etme
Milli mücadelelere şahsî hırs değil, milli ideal, milli onur sebep olmuştur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
öyle yapıcam alışırız şimdi benim tek merak ettiğim ehliyet kursu bize ne öğretecek :D
Zc Zc diyosunuz ya.. bende var nefret ediyorum.. kardeşim adam akıllı viraja giremiyorum.. arka bırakıyor hadi onu geçtim ona aldırış etmiyorum az daha yatırınca önde bırakmaya başlıyor.. sanırım adamlar bana göre yapmamış..
motor alacaksan vitesli al, sana scooter kullanan birinden nasihat olsun.. scooter diyosun ama inan masrafı çok oluyor.. düşüp grenajları patlatırsan o zaman işin var işte.. birde çok çok iyi bakman lazım motora yoksa üzer seni..
[B][COLOR="Blue"]Eskiden Piyasa nerde biz orada, Artık biz nerede piyasa orda..[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Yüreklerde ünlem akıllarda soru işaretiyim anlayana çok anlamayana az gelirim..[/COLOR][/B]
kullanan birinen aldığım yoruma bak :D yok zaten vitesli alcam ya iyice gözümden düştü
[B][COLOR="Blue"]Eskiden Piyasa nerde biz orada, Artık biz nerede piyasa orda..[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Yüreklerde ünlem akıllarda soru işaretiyim anlayana çok anlamayana az gelirim..[/COLOR][/B]
tavsiye istersen sana çok güzel bir kaç şey söyleyeyim bende kyomco ck 125 pulsar var bu motorun yanına 2005 te bisan pasifik aldım ikincisi lazım olmuştu ck nın yağı bujisi ve bakımı yapılırken bisan 6 ayda döküldü onca para harcadım yok parasına hemen sattım sonra mondial 250 mct aldım en baş birsey yoktu sonra bi başladı arızalar canıma okudular serviste ck hala sadece bakımlarla canavar gibiysi mct yide sattım kurtuldum suan ck hala duruyor hala taş gibi 40000 i geçti 5 yaşında çinllere verdiğim paraya o zaman 2 tane daha ck alsaydım çinlilerin servisve parçalarına verdiğim paralar ile iki tane daha üsütne ck alırdım gerisini sen düşün o kadar parayı enayi gibi heba ettim çinli alma ne alırsan al çanak çömlek bile almıyorum artık çinli
:D bu çok güzel bi açıklama oldu önerdiğin motoru hemen inceleyip cevap vereceğim
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)