Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
4. sayfa BirinciBirinci ... 2345 SonuncuSonuncu

Motor Alıyorum Yardım

REKLAM ALANI
    strangerRTR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    tvs apache de düşünebilirsin.

ayrıca korumaya çok para gidecek diye korkutuyorsunuzda kask+mont+eldiven kısıtlı bir bütçe ile ve dandik olamayacak şekilde 250 liraya alınabilir.

apache :

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    oguzhan6161 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    yok :D zaten viteslide tereddütlerim vardı hiç tecrübem olmadığı için. Bu çok ağır gelir bana ama yinede yorumun için teşekkürler

Unique693 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 600F4İ
    Bu çok ağırmı gelir allaha sen 150 cc oda ne farkedicek.Sıfırı 3.650

http://www.sahibinden.com/tvs_apache...XQQdisplayitem
    HONDA

:D uniqe bi kaç kişiyle konustum bugünde onlarda ölürsün diyolar :D :D cup modellerinden başla vitesliye öyle alışırsın diyolar onlarıda ben sevmiyorum

huska - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '08 DL 650- '88 px200
    Alıntı oguzhan6161 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    :D uniqe bi kaç kişiyle konustum bugünde onlarda ölürsün diyolar :D :D cup modellerinden başla vitesliye öyle alışırsın diyolar onlarıda ben sevmiyorum
    ona bakarsan yolda yururkende ölebılırsınhattaa bırazdan bıle ölebılırsın.gel bu kadar ınsanı dinle al su ybr yi.sonra mıllete bi tesekkur baslıgı acacagına eminim

alcam ya :D çevre etki yapıyo yok ölürsün yok alışana kadar çok yuvarlanırsın vs vs :D alcam ama . Burdakiler yalanmı söylüyo yani adamların bi bildiği var ki al diyolar. Ybr alcam inşAllah yenisini bulruum alırsamda sıfır alcam inşAllah

Motosikleti
    CBR 600F4İ
    Ben sıfır bilgiyle başladım 4000 km deim allaha şükür hiçbişey olmadı.Fren teknikleri falanda hepsi var.Zaten kendinden alışıyosun herşeye kafanı yorma.
    HONDA

alışırım ya sorun olmaz arabayı bir kez stop ettirdim ondan sonra hiç zorluk çekmedim bundada çekmem muhtemelen.

kanucan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    alışırım ya sorun olmaz arabayı bir kez stop ettirdim ondan sonra hiç zorluk çekmedim bundada çekmem muhtemelen.
    düşmeden öğrenilmez doğru diyorlar.
    ben daha 3-4- hafta falan oldu hiç düşmedim ama düşücem biliyorum.

Motosikleti
    CBR 600F4İ
    Yani hem o ölürsün diyenler bi düşünsün onda ölen bunda ölmezmi diye bide şu var, bende yaşadım sanki her motora binen kaza yapacakmış gibi etraftan tepki alıyorsun ben direndim aldırdım babama allaha şükür bişey olmadı kaskını takıp basacağın yeri bilip basmayacağın yeri bilirsen hiç bişey olmaz korkma.

Kanucan

Adam gibi kullanırsan hiç bişe olmaz korkma ne yapıp ne yapmayacağını biliceksin.4000 km deim allaha şükür bişim yok ayrıca bundan önce 10000 km yapdım mobyletle sen düşücem diye düşünürsen emin ol düşersin
    HONDA

Birkannn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ya elbette hangimiz düşmedik illa ölümcül kaza yok öle basit kazalarlada tecrübe ediniyoruz hepimiz düşüyoruz düşmeyende illa düşücek kanucanının dediği gibi vitesli al ybr rahat edersin hemen alışırsın mrk etme
    Milli mücadelelere şahsî hırs değil, milli ideal, milli onur sebep olmuştur.
    MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

öyle yapıcam alışırız şimdi benim tek merak ettiğim ehliyet kursu bize ne öğretecek :D

Motosikleti
    My Kawa..
    Zc Zc diyosunuz ya.. bende var nefret ediyorum.. kardeşim adam akıllı viraja giremiyorum.. arka bırakıyor hadi onu geçtim ona aldırış etmiyorum az daha yatırınca önde bırakmaya başlıyor.. sanırım adamlar bana göre yapmamış..

motor alacaksan vitesli al, sana scooter kullanan birinden nasihat olsun.. scooter diyosun ama inan masrafı çok oluyor.. düşüp grenajları patlatırsan o zaman işin var işte.. birde çok çok iyi bakman lazım motora yoksa üzer seni..
    [B][COLOR="Blue"]Eskiden Piyasa nerde biz orada, Artık biz nerede piyasa orda..[/COLOR][/B]

[B][COLOR="Red"]Yüreklerde ünlem akıllarda soru işaretiyim anlayana çok anlamayana az gelirim..[/COLOR][/B]

kullanan birinen aldığım yoruma bak :D yok zaten vitesli alcam ya iyice gözümden düştü

Motosikleti
    My Kawa..
    kullanan birinen aldığım yoruma bak :D yok zaten vitesli alcam ya iyice gözümden düştü
    scooter bir süre sonra keyifsiz geliyor, ezber gibi.. gazı ver git frene bas dur.. sarmıyor yani bi süre sonra.. zaten max göreceğin hız düzde 90 falan.. sonrası yok.. bunlar kişisel görüşümdür.. her kes için aynı olmayabilir benim için böyle..
    [B][COLOR="Blue"]Eskiden Piyasa nerde biz orada, Artık biz nerede piyasa orda..[/COLOR][/B]

[B][COLOR="Red"]Yüreklerde ünlem akıllarda soru işaretiyim anlayana çok anlamayana az gelirim..[/COLOR][/B]

Motosikleti
    ck 125 pulsar
    tavsiye istersen sana çok güzel bir kaç şey söyleyeyim bende kyomco ck 125 pulsar var bu motorun yanına 2005 te bisan pasifik aldım ikincisi lazım olmuştu ck nın yağı bujisi ve bakımı yapılırken bisan 6 ayda döküldü onca para harcadım yok parasına hemen sattım sonra mondial 250 mct aldım en baş birsey yoktu sonra bi başladı arızalar canıma okudular serviste ck hala sadece bakımlarla canavar gibiysi mct yide sattım kurtuldum suan ck hala duruyor hala taş gibi 40000 i geçti 5 yaşında çinllere verdiğim paraya o zaman 2 tane daha ck alsaydım çinlilerin servisve parçalarına verdiğim paralar ile iki tane daha üsütne ck alırdım gerisini sen düşün o kadar parayı enayi gibi heba ettim çinli alma ne alırsan al çanak çömlek bile almıyorum artık çinli

:D bu çok güzel bi açıklama oldu önerdiğin motoru hemen inceleyip cevap vereceğim

abdullah_03 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YOK
    Abi bütçe 3000 Tl 500 küsür ehliyet geriye kalıyo 2500 dediğim motor zaten 2000-2500 Tl diyorum ki vitesli alıyım biraz daha sabredip ybr 125 alıyım ama sonrada diyorum ki ilk motorum olcak viteslide hiç tecrübem yok fren pedalı falan yani vitesmi küçültcem frenemi dokuncam zaten şehir içi trafik akşam saatlerinde kitleniyo , birde burdaki sürücüler motosiklet sürücülerini düşünmeden öküz gibi yükleniyor frene , o nedenle vitesliye yanaşmıyorum
    tecrübeye mecrübeye gerek yok istersen 250 cc al pek bişey farketmez illaki ufaktan başlıyacam diye bişey yııııooooooooohhhhhhhhhhhh

Motosikleti
    CBR 600F4İ
    Alıntı abdullah_03 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    tecrübeye mecrübeye gerek yok istersen 250 cc al pek bişey farketmez illaki ufaktan başlıyacam diye bişey yııııooooooooohhhhhhhhhhhh
    Nasıl farketmez Oguzhana 1000 rr versen normal mi ?
    HONDA

Alıntı abdullah_03 adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Alıntı uniqe adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Nasıl farketmez Oguzhana 1000 rr versen normal mi ?

4. sayfa BirinciBirinci ... 2345 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler