Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Motor Alıyorum Yardım

REKLAM ALANI
    oguzhan6161 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı malina adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hocam neden bi honda titan düşünmüyorsun?
    hem rahat hem de kolay alınıp satılıyor...
    2005-2006 modellerini 1800-2000 tl lere kolayca bulursun.
    kask 200, mont 100, eldiven 60, bot 140, kalan 500'de gitti.
    bu arada ehliyet 500 demişsin, bu fiyata alacağın motorun alım satım işlerini de kattın heralde.
    hayır ben zonguldak karadeniz ereğlide oturuyorum. İstanbulda kurs ücretlerini görünce çok şaşırdım fiyat çok düşük. Oysa burda dudak ucuklatacak bir miktarda... Çok pahalı gerçektende . 300 zaten kurs ücreti

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    siyahatmaca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SYM HD 200 EVO
    Scooterlerin; tekerleri daha küçük çukurlarda sıkıntı olur, vitesli gibi motoru bacaklarının arasına alıp daha hakim olamazsın, yokuş aşağı veya gerektiği zaman motor freni kullanamazsın, sıkıştığın zaman viteslideki gibi vites küçültüp yüksek devirde fırlayamazsın, trafikta fazla kayda almazlar, gerektiğinde motoru vurdurup çalıştıramazsın.
    Vitesli motorun avantajları daha fazla, kısa zamanda alışırsın.
    Yollar size, sizler Allah'a emanet.....

Unique693 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 600F4İ
    Alıntı siyahatmaca adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Scooterlerin; tekerleri daha küçük çukurlarda sıkıntı olur, vitesli gibi motoru bacaklarının arasına alıp daha hakim olamazsın, yokuş aşağı veya gerektiği zaman motor freni kullanamazsın, sıkıştığın zaman viteslideki gibi vites küçültüp yüksek devirde fırlayamazsın, trafikta fazla kayda almazlar, gerektiğinde motoru vurdurup çalıştıramazsın.
    Vitesli motorun avantajları daha fazla, kısa zamanda alışırsın.
    +10000000000000000000
    HONDA

Muhtemelen öyle yapıcam inşAllah parayı toparlarım imkanım oldukça şimdiden korumaları almaya çalışacağım. Biraz rahatsızım arkadaşlar yatıyorum. Bana yardım etmek isteyen herkese çok teşekkür ediyor hayırlı geceler diliyorum. Allah'a emanetsiniz..

Kazasız sürüşler...

Unique693 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 600F4İ
    Geçmiş olsun
    HONDA

sergiowanni - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki ER-5
    Alıntı okanco adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Buradaki birçok abimiz, ablamız arkadaşımız çin malı motor alma diceklerdir. Çok sorun çıkartır dicektir. Ki çıkartır ne de olsa çin malı ama sen motoruna ne kadar iyi bakarsan motorun ömrü de o kadar uzun olur. Seçim senin. ;)
    iyi bakım olayını geçelim..yağın kralını bujinin hasını taktık hava filtresini en iyisinden taktık..zorlamadan kalkış yaptık çok yormadık..sürekli servis baktı garantisini imzaladı vs..ama ne kayışı kopup yolda bırakmadığı kaldı(kayısta bakımlı ha) ne de piston kırmadığı kaldı..yeni japon kayış taktık gitti bu seferde kayışı tutan bilyalı bir parca var onu kırdı..daha neler neler..ALMA KARDEŞİM ALMA SEN ÇİN MALI..GİT 85 MODEL CG125 AL..JAWA AL TAŞ GİBİ..AMA ALMA ÇİN MALI..2. MOTOR OLARAK KLASİK BİR MOTOR İSTİORUM JAWAYA BENZER BİŞİ MESELA..AMA SİMDİKİ AKLIM OLSA İLK MOTORUMU JAWA ALIRDIM..YADA BENZERİNİ KALİTELİSİNİ YANİ..bu arada o çin malı motorumda mondial 150 hs 0km çin malına paran varsa senin 1700-2000 arası paran vardır..2500 tlye ybr ve cbf bilabilirsin..

kanucan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı malina adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hocam neden bi honda titan düşünmüyorsun?
    hem rahat hem de kolay alınıp satılıyor...
    2005-2006 modellerini 1800-2000 tl lere kolayca bulursun.
    kask 200, mont 100, eldiven 60, bot 140, kalan 500'de gitti.
    bu arada ehliyet 500 demişsin, bu fiyata alacağın motorun alım satım işlerini de kattın heralde.
    honda titan satması kolay olur ancak alırken zorlanabilir çoğu kurye motoru olduğu için temiz ve kuryelik yapmamış bir honda titan olabilir.

Birkannn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bende o paraya cbf yada ybr derim vitesliyi çok büyütme gözünde kısa sürede alışırsın
    Milli mücadelelere şahsî hırs değil, milli ideal, milli onur sebep olmuştur.
    MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

Alıntı uniqe adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Geçmiş olsun
    çok teşekkür ederim sağol

sergiowanni
    iyi bakım olayını geçelim..yağın kralını bujinin hasını taktık hava filtresini en iyisinden taktık..zorlamadan kalkış yaptık çok yormadık..sürekli servis baktı garantisini imzaladı vs..ama ne kayışı kopup yolda bırakmadığı kaldı(kayısta bakımlı ha) ne de piston kırmadığı kaldı..yeni japon kayış taktık gitti bu seferde kayışı tutan bilyalı bir parca var onu kırdı..daha neler neler..ALMA KARDEŞİM ALMA SEN ÇİN MALI..GİT 85 MODEL CG125 AL..JAWA AL TAŞ GİBİ..AMA ALMA ÇİN MALI..2. MOTOR OLARAK KLASİK BİR MOTOR İSTİORUM JAWAYA BENZER BİŞİ MESELA..AMA SİMDİKİ AKLIM OLSA İLK MOTORUMU JAWA ALIRDIM..YADA BENZERİNİ KALİTELİSİNİ YANİ..bu arada o çin malı motorumda mondial 150 hs 0km çin malına paran varsa senin 1700-2000 arası paran vardır..2500 tlye ybr ve cbf bilabilirsin..

teşekkür ediyorum bilgi için , çin malı motorlardan genelde şikayetçi bi tavır gördüm ama gerçekte gördüklerim motorundan çok memnundu sizler tabi artık pişmişsiniz . İnşAllah parayı toparlayıp yeni bir ybr125 alma imkanım olur.

hayalets - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Gt 250 R
    en kaliteli çin i alacağına en kalitesiz japon al daha iyi

barok34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kymco xciting 250 i
    ikiside çekik gözlü ama birisi favori diğeri plase bile değil resmen sürpriz
    Biz hepimiz, Gök ananın içinde dönen tek bir çocuğuz.

-ibrahim- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Cbf 150
    vitesli kullanamam diye korkma zaten millet vitesliye alışmak için alıyor ybr cbf

MsAlpeRM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki GSR 600
    Hocam mesajların hepsini okudum ama motoru almak dışında korumalara da çok paran gideceğini hesaba katmalısın bence. Çok yakın zamanda tüm bu aşamalardan geçtim. 1 aylık motor kullanıcısıyım ve korumaya verdiğim paranın haddi hesabı kalmadı. Belki uzun süre, motor değiştirsem bile kullanacağım malzemeler ama yine de koydu toplu alınca

Kask 100TL LS2
    Mont 500TL Revit
    Pantolon 400TL Revit
    Bot 500TL TCX Goretex
    Eldiven 70TL Held kışlık

Yani bunlar dışında 2. el aldığım motorumun bakımı, disk kilidi, bugu vizörü, vs. vs. vs. aklında olmalı bence. Belki ilk aşamada daha uygun fiyatlı malzemeler de bulabilirsin ama ne olursa olsun zonguldak trafiğinde seni koruyacak tek şey bunlar.

Bi de eklemek istiyorum vitesli motordan çok korkuyodum ama 1 haftada öğrendim kesinlikle vitesli tavsiye ediyorum...

barok34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kymco xciting 250 i
    Alıntı MsAlpeRM adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hocam mesajların hepsini okudum ama motoru almak dışında korumalara da çok paran gideceğini hesaba katmalısın bence. Çok yakın zamanda tüm bu aşamalardan geçtim. 1 aylık motor kullanıcısıyım ve korumaya verdiğim paranın haddi hesabı kalmadı. Belki uzun süre, motor değiştirsem bile kullanacağım malzemeler ama yine de koydu toplu alınca

Kask 100TL LS2
    Mont 500TL Revit
    Pantolon 400TL Revit
    Bot 500TL TCX Goretex
    Eldiven 70TL Held kışlık

Yani bunlar dışında 2. el aldığım motorumun bakımı, disk kilidi, bugu vizörü, vs. vs. vs. aklında olmalı bence. Belki ilk aşamada daha uygun fiyatlı malzemeler de bulabilirsin ama ne olursa olsun zonguldak trafiğinde seni koruyacak tek şey bunlar.

Bi de eklemek istiyorum vitesli motordan çok korkuyodum ama 1 haftada öğrendim kesinlikle vitesli tavsiye ediyorum...
    en az parayı kaska harcamışsın ben de tam tersini yapmıştım aldığım giyim kadardı kaskın parası kafa muhim
    Biz hepimiz, Gök ananın içinde dönen tek bir çocuğuz.

Motosikleti
    Suzuki GSR 600
    Alıntı barok34 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    en az parayı kaska harcamışsın ben de tam tersini yapmıştım aldığım giyim kadardı kaskın parası kafa muhim
    Kesinlikle çok haklısın ama kask seçimini doğru yapacak kadar kask çeşidi bulamadım. Azıcık koca kafayım XXL kasklar bile olmadı. Sadece LS2de kafam rahat etti. Şimdilik hem idare ediyor hem de araştırıyorum. Motosiklet fuarına da gidemedim :( En kısa zamanda shoei arai ya da schubert alacagım...

işte bende korkuyorum vitesliden ama alışırım ya sorun olmaz inşAllah . Korumaları mutlaka alıcam zaten . Fiyatlarından aşağı yukarı haberim var onlarıda tamamlayacağım yani tamamlamaya çalışcam

Motosikleti
    Suzuki GSR 600
    Alıntı oguzhan6161 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    işte bende korkuyorum vitesliden ama alışırım ya sorun olmaz inşAllah . Korumaları mutlaka alıcam zaten . Fiyatlarından aşağı yukarı haberim var onlarıda tamamlayacağım yani tamamlamaya çalışcam
    O zaman kesinlikle vitesli... Bak ben sadece 1 aydır motor kullanıyorum

ybr 125 almayı düşünüyorum inşAllah parayı toparlarım ehliyeti alana kadar

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:30 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:30 ----------

bu arada daha dün yazıldım kursa ilk sınav 17 nisandaymış ehliyeti ne zaman alırım?

Motosikleti
    Suzuki GSR 600
    Hadi hayırlısı o zaman...

herşey için sağolun arkadaşlar bilgi edinmeden gidip alıcaktım iyiki sordum buraya

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:38 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:38 ----------

biraz daha bekliycem ama napalım bu kadar zaman beklemişim az daha beklerim ehliyetimi ne zaman alırım? 17 nisanda ilk sınav varmış? Dün kayıt oldum.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler