motor kullanan bir abimiz bana demişti ki vitesli alma :D önüne aniden bişey çıksa nasıl durcaksın dedi o fikirlerimi çaldı hepten bi bakımada haklı değil mi?
Ybr 125 in istanbul trafiğinde çekilmiş fotolarını izlesen
Birde bu scooterlarda dönemezsin virajlarda yatamazsın sen gel kaliteli bişey al.
HONDA
Arkadaş,
Linkte verilen motor (ybr 125) gerçekten ilk bakışta iyi görünüyor götür bir güvendiğin servise, baksınlar sağına soluna, iyi ise al gitsin. Boş yollarda disiplinle; fren yapmayı (arka-ön???) vitesleri, dubalar arası dönmeyi, viraj tekniklerini (önce donald duck tan oku ama. Teorisini bil ve pratikten daha önemli olduğunu kavra) bol bol çalış. Atla deve değil. ne yaptığını ve ne kadar risk alabileceğini bilirsen, akıllı başlı yaparsan kısa zamanda alışır, rahat rahat kullanır ve özellikle sorunsuz bir motora binmenin öenmini anlarsın
Poturdak
frenleri sıkıcaksın tabi
arkayı sonuna kadar sık önü bir kademe sık
diğer elinle debriyaja bas ve ayağınla vites düşür ve debriyajı bırak.
çok etkili bir fren yaparsın,sıkı tutunamazsan motorun önüne bile uçabilirsin
hazır vaktin varken kaliteli bir motor al daha sonra başın ağrımasın
kitabını internette okudum çok güzel bilgiler vermiş akılda kalıcı... Tek korkum buydu kolay diyorsunuz bana . Umarım öyledir tanıdıık birini bulursam mutlaka deneyeceğim. Hatta bu linkteki kişiyle konusmaya gider bi deneme yaparız inşAllah . Yoksa gerçekten sağlam motorlar
canım kardesım o abın sana yanlış anlatmış scooterla durdugun gıbı vıteslıylede durabılırsın.motor secımındede acele etme ybr almaya bak. bende 5yıldır mondıal kullanıorum bakımlararını aksatmam motora gözüm gıbı bakarım ufak tefek elim anahtar tutar,ugrasmayı tamir etmeyi az cok bılırım dıyorsan.işini görür zc iyi motordur.
Etrafında vitesli motor varsa al dene çok kolay araba süren onuda sürer.
Benim fikrime göredaha kolay durabilirsin.Arka fren ön fren bide vites kompresyon yaparsan çok deli frenleme yaparsın.
HONDA
Kardiş herşeyden önce niyet etmişsin. Buda yolu yarıladın sayılır.. 3000 TL'lik bütçenin 500 Tl'sini ehliyet için ayiriyorsun bu güzel.. Fakat ortalama 500 tl'de korumaliklar için ayirmani öneririm. Kaldı 2000 Tl.. Gelelim şimdi bu paraya ne alinir? Ne alinir ne alinir? Bu soru MT ailesinde sıkça sorulan ve gündeme getirilen bi sorudur. Ve burada birçok arkadaşımız sana scooter'den ziyade 2.El Ybr veya Cbf150 önerecektir. Yaygın servis ağı ve parça bollugu bu motorlarin albenisini arttiriyor. Ayrica kullanım kolayligida cabasi.. Bence geri kalan 2000 tl'nin üzerine 3-5 daha ekleyip 2.El Ybr veya Cbf 150 düşünebilirsin. Çünkü scooter seni kendinden çok çabuk soğutacaktir, doğal olarak yüksek hacimli motorlara geçmek isteyeceksin. İllede yok ben scooter alicam diyorsan sana elektrikli bisiklet öneririm Çünkü aynı görevi oda görüyor..
İç sesim dışardan duyulsa beni kurşuna dizersiniz..
kendim denizciyim / gemi makinaları bölümü buraya gelmeden önce araba motorlarından başladık 2 sene eğitimini gördüm anlarım o işlerden ) ancak sürekli sorun çıkarıcak gibi hissettim çin malı dediğiniz için
En iyisi bi kaç ay bekleyip ybr 125 almak olacak. Ancak uniqe test sürüşündeki ybr fiyatları nedir? O muhteşem duruyor ya
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:35 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:33 ----------
bilgi için teşekkürler , ehliyeti aldıktan sonra bi kaç ay daha sıkmam gerek kendimi inşAllah sağlam bulabilirim ybr ancak yeni çıkanları çok güzel ya . Test sürüşünü izledim 15 litre benzin ile 500 küsür km yol yapmış adam.
O city şimdi bakdım 4.200 lerde fiyatı 2010 uda değişik 4.390 ben alırken city vardı ben 3 200 e aldım
2010 ybr :http://www.sahibinden.com/yeni_ybr_1...XQQdisplayitem
2009 ybr :http://www.sahibinden.com/bayii_den_...XQQdisplayitem
Çok saçma fiyatlar sen 2 nci ele bak.
HONDA
gemi motoru görmüş adam o kucucuk makınadan mı korkacakusta sen dedıgım gıbı ugrasmayı sökup takmayı sevıyosan alcan bi çinçan bakcan dalganaama ybr taş gibidir dedıgın fıyata bızım buralarda bulursun,2010 4600galıba sen 2004 2005 modellere bak torunlarına bıle kalabılır
arkadaşım kesinlikle 2500 tl paran varsa bi çin motosikletine verme o kadar parayı temiz bi ybr 125 yada cbf 150 al vitesli kullanmayada hemen alışırsın merak etme..
eyvAllah sağol inşAllah ehliyet alana kadar toparlarım parayı 1 2 ay daha beklerim hatta . Bu yeni modellerinden almayı düşünüyorum , arkadaşın biri iki link vermiş fiyatlar farklı ikisindede çok saçma...
[ palamar arızalı piston gömlek değişmeye gönderildi pilotla idare ediyoruz römorkördeyim ben ]
Herkese bilgi için çok teşekkür ederim eğer yeni ybr 125 e param yeterse kesin alıcam çünkü gerçekten sağlam bir makina kullanmasınıda öğreniriz ya araba kullanmayı nasıl öğrendiysek... (züğürt tesellisi)
2 ilan vermiş derken ben verdim biri 2009 biri 2010 model 2010 modellerde tipi değişti bakarsan.Ama o paraya değermi bilmem.
HONDA
yalnızca tipimi değişti? O ön panali değiştirebilirmiyiz sonradan? Yeni modeli çok daha güzel
Epey bi değişiklik var değişmez heralde ama motoru aynı sadece eksoz la tipi değişmiş.
HONDA
hocam neden bi honda titan düşünmüyorsun?
hem rahat hem de kolay alınıp satılıyor...
2005-2006 modellerini 1800-2000 tl lere kolayca bulursun.
kask 200, mont 100, eldiven 60, bot 140, kalan 500'de gitti.
bu arada ehliyet 500 demişsin, bu fiyata alacağın motorun alım satım işlerini de kattın heralde.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)