Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Suzuki Servis nerede?

REKLAM ALANI

Arkadaslar merhaba forumda bir kac yazı buldum fakat genel bir toplama yapamadım sizden ricam gercekten işçiliğine bilgisine ucreti ile guven sorunu yasamayacagım bir suzuki servis adresi yada ismi?
    Nerde oldugu onemli değil istanbul da olsun yeter...
    Tesekkurler....
    Suzuki kullanan yokmu aranızda?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    bandit07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SYM MIO

suzuki

Dostum Antalyada olsan sana çok iyi heryönüyle bir servis söylerdim ama İstanbuldaymışın

Guclu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Hayabusa için Korlas'a gidiyorum , Bağdat Cad. üstünde Göztepe kavşağından sonra sağda , http://www.korlas.com.tr/ , 0 216 467 31 17 , bazı forumlarda bu firma ile ilgili problem yaşamış insanların mesajlarına rastladım , ben bir problemle karşılaşmadım genede yazmak istedim .

FB Stadının karşısındaki motorcular sırasında , Mototaş firmasında resmi olmasada özel Suzuki servisi veriyor , sahibi Hakkı bey iyi esnaftır , http://www.mototas.com.tr , 0 216 347 13 00 .
    Caffe La Notte / Suadiye Çınarlı Sokak

agonyozgur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Forza
    Bahçelievlerde de var bir tane suzuki servisi ve satış yeri aynı zamanda..Ama bir bilgim yok başka..
    Something in the Way..!

Guclu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    evet onu atladık , Bahçelievler belediyesinin arkasında bir yer var , sadece Suzuki değil Honda , Kawasaki parçaları bile bulunuyor ,

Fatih KILIÇLI (Motosiklet Dünyası) 535 2540874 , 212 5024464 msn : fatihkilicli@hotmail.com
    Caffe La Notte / Suadiye Çınarlı Sokak

Motosikleti
    KAWASAKİ KLE500

www.servisnerede.com

arkadaşım siteye üyelikler oldukça böyle sorulara yakında gerek kalmayacaktır.Buradan servis veya tamirci bulup ismiyle sorgulayabileceğiz artık.

www.servisnerede.com

Bilginize

Motosikleti
    sym gts 250 - yamaha majesty 250

güvenilir servis

Alıntı suzukitl1000s adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaslar merhaba forumda bir kac yazı buldum fakat genel bir toplama yapamadım sizden ricam gercekten işçiliğine bilgisine ucreti ile guven sorunu yasamayacagım bir suzuki servis adresi yada ismi?
    Nerde oldugu onemli değil istanbul da olsun yeter...
    Tesekkurler....
    Suzuki kullanan yokmu aranızda?
    sayfanın en üstünde ALTAN MOTOR var. çok güvenilir bir resmi servistir. eğer gidebilirsen çok memnun kalacağından eminim

Motosikleti
    2018 Honda CB 500 FA
    ben yenikapıya gidiyorum..sahil yolu üzeri,deniz otobüsü iskelesinin karşısında..satış,yedek parça,servis hizmetleri veren yetkili suzuki bayisi..servisten memnunum.

ketchup - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki ER6 N, Derbi GPR125 Nude
    benim için Suzuki dedin mi Yücel Motor'dur. Maslak'ta Fevzi Yücel. Fevzi Usta'nın çok başarılı bir ekibi var. Tavsiye ederim.

Motosikleti
    Suzuki SV650s
    Tekay motoru öneririm.. Erya Tekay siteye de üyedir kendisi, nick ryangt..
    Arkadaşımız aşşağıda yerini tarif etmiş..

Anadolu yakasında arıyosan Korlas tavsiyemdir.. Cadde bostanda sahile inerken sağda kalıyo..
    Alıntı istanbulian adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ben yenikapıya gidiyorum..sahil yolu üzeri,deniz otobüsü iskelesinin karşısında..satış,yedek parça,servis hizmetleri veren yetkili suzuki bayisi..servisten memnunum.
    [B]Aptalların anlayacağı gibi yaz, akıllı olan ilk cümlede ne dediğini zaten anlar [/B]:cat:
    [B][COLOR="DarkRed"]Ben Derdimi Hangi Dağa
    Yüreğimi Hangi Suya Diyemiyorum[/COLOR][/B]

vedatarpacı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    suzuki burgman an400
    Alıntı ketchup adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    benim için Suzuki dedin mi Yücel Motor'dur. Maslak'ta Fevzi Yücel. Fevzi Usta'nın çok başarılı bir ekibi var. Tavsiye ederim.

arkadaşlar lütfen duyumla değil tecrübeyle bilgi verelim. suzuki servislerinden iki tanesine gitme şansım oldu. birincisi, adını vermiyorum. 12000km bakımına gittim. resmen soydu beni.

ikincisi ise fevzi usta maslakta, birincisine göre çok daha bilgili ve uygun hesap çıkardı.

halaa da fevzi ustaya gidiyorum. fazla övmeyeyim ama memnunum. memnun kaldığım sürecede gider ve tavsiye ederim. baktım uymuyor başka servis ararım.

richy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    12000 bakımına Altan Motora götüreceğim ama havaların biraz ısınmasını bekliyorum
    ==============================
    ==============================

ketchup - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki ER6 N, Derbi GPR125 Nude
    Alıntı vedatarpacı adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar lütfen duyumla değil tecrübeyle bilgi verelim. suzuki servislerinden iki tanesine gitme şansım oldu. birincisi, adını vermiyorum. 12000km bakımına gittim. resmen soydu beni.

ikincisi ise fevzi usta maslakta, birincisine göre çok daha bilgili ve uygun hesap çıkardı.

halaa da fevzi ustaya gidiyorum. fazla övmeyeyim ama memnunum. memnun kaldığım sürecede gider ve tavsiye ederim. baktım uymuyor başka servis ararım.
    "lütfen duyumla değil tecrübeyle bilgi verelim" derken bana demediniz di mi? =) ben yıllardır Fevzi Usta'ya giderim. Hatta motorumu sattığım dönemde bile arkadaşlarımın motor probleri için kendisini arayıp bilgi istemişimdir, telefonda oturup bana çözüm anlatmıştır. Ben de Burgman için gidiyordum ve mütemadiyen terso olduğum için hep yardımcı olurlardı, maddi açıdan zorlanmayayım diye her türlü çözüm önerisini getirip uğraşırlardı.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler