Motorsiklet için üretilen sentetik veya sentetik bazlı yağlardan hangisini kullanıyorsunuz..? Memnunmusunuz...? Yorumlarınız..??
Motorsiklet için üretilen sentetik veya sentetik bazlı yağlardan hangisini kullanıyorsunuz..? Memnunmusunuz...? Yorumlarınız..??
Takma Kafana Hiçbirşeyi Kasktan Başka..
mert abi ben 5 yıldır shell advence 15 50 tam sentetık kullanıyorum acıkca cok memnunum makınadan yana hiç bi problem yasamadım sıcak bi sehırde yasadıgım ıcın 15 50 yi tercıh edıyorum baska bi bolgede ne kadar yararlı olur onu bilemem.bide en cok hosuma giden yag hiç eksilmiyor 800ml koyuluyorsa bosalttıgım yag kutusundaki ölçü yerini hep kontrol ederim 700le 800arasında kalıyor.saygılar abi..
Tam sentetik ise güzel valla..
yarı sentetık olanıda var birde mıneral olan var sarı kutuda lıtresi 9 lıra
hayır abi mıneral 9lıra ısteyene gonderebılırımyarısentetık olan galıba 13lıraydı enson.ama yarın senın ıcın sorayım?dedıgım gıbı ben cok memnunum makınaya anahtar degmedi.farketmen ıçın bıdefa kullan vıtes gecısleri mukemmelın ustunde tavsıye uzerıne almadım bızzat 5 senedır kullanıyorum abi
bende daha bıkaç saat önce Castrol power1 racing 10w-50 aldım,tam sentetik, üzeerinde de artırılmış ivmelenme gücü ve zorlu koşullarda mükemmel performans falan yazıyor..ama daha önce hiç yağı kendim değiştirmemiştim o yüzden bilemiyorum...acaba benim motora gidermi.cbf150..
Ustalar kendilerine göre ne uygunsa koyarlar...Ama motorda en önemli şey yağ.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:03 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:01 ----------
Konuyu Toplam 12 Üye okuyor. (4 Kayıtlı üye ve 8 Misafir)
misafir gibi durmayın neden katılmıyorsunuz..?
Serdar abi bende çok yağ denedim. tam sentetik yağlar gerçekten harika. 10-50 tam sentetik castrol tavsiye edebilirim. veya garipsemezsen 0w-30 kullan motorun 115 demezse bir şey bilmiyorum(az eğilmen lazım üzerine). ben 0-30 kullanıyorum çok memnunum sabahları jiklesiz tek marşla çalışıyor.
Castrol Edge 0W-30 Motor Yağı 4 Lt
Castrol`ün yeni nesil teknolojisi ile yüksek performanslı motorlar için geliştirilmiş tam sentetik bir motor yağıdır.Mercedes Benz, General Motors, BMW, VW gibi en önemli araç üreticilerinin spesifikasyon taleplerini karşılayan bir üründür. Yeni nesil teknolojisi sayesinde uzun yağ değişim aralığı boyunca yüksek performans sağlamak üzere özel olarak geliştirilen formülasyona sahiptir ve önemli ölçüde yakıt tasarrufu ve aşınmaya karşı koruma sağlar.
Bu araba yağı yanlız..
Castrol 20W-50 daha iyi gelir bence..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:49 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:46 ----------
Bu kadar mı motoruna yağ koyan..?
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:53 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:49 ----------
Ha mobil ha shell..Ha eş-el- mobil..ne fark eder ki..?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)