abi sen beni yanlış anladın ya? ben bu konuyu sadece sen ve aykan abi görsün diye açtım.ve eksik parçaları bulabileyim diye? yoksa ben sana ne dedim tamam demedim mi? baktım iş yanlış bi yere gidiyor mesajın başlığını değiştirmek istedim o da 10 dk içinde olacakmış. ben diğer yorumlara kafamı takıp fikrimi değiştirmem.değiştirmeycem de zaten. herkese teşekkür ederim yorumlar için zaten. başka motor veya model alacak olsaydım çoktan alırdım zaten.ben c90 istiyorum ve bekliyorum dedim.siteye de bu yüzden kayıt olduğumu belirtmiştim en başta.tekrar söylüyorum ben eksik parça veya değiştirilecek parçalarda yardımcı olunsun diye açtım konuyu.sen de beni anla abi. ilk defa bu kadar yakın oldum c 90'a(almak için) insan heyecanlanıp yanlış şeyler yapabiliyor.ayrıca grenaj konusunda 500 lira diyen arkadaş çok ama çok yanılıyor. beyaz ön grenaj sıfırı 40 lira isteyene linkini verebilirim. şimdiden teşekkür ederim. arkadaşın telden aradım ama tel kapalı abi.sağolun.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:25 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:20 ----------
aykan abi o parça çok önemli ya.bende arıyorum dün bugün ama bulamadım.yurtdışında var ama 20 pound'dan başlıyor buraya gelişi 70-80'i bulacak.walla bulabilirsek çok süper olacak ya.