Mototisklet tutkunu bayan kurye..
-
Az önce program bitti ama TV8 Ebruli programında değişik meslekten bayanlar konuktu.. Bir guvenlikçi, taksici ve kurye bayan vardı. Kurye olanın İsmi Melek Esentepe ymiş.
Genç bir bayan, arkada kocaman bir bagajlı olan honda Activa sürüyor. Ben kendisini burdan kutluyorum, tekeri düz bassın, kaza bela görmesin diyorum
Reklamlar
-
Bayan Kurye ilk kez duyuyorum Tekeri düz bassın.
"Özgür yaşayanların bakış açısı" Motojektif
-
GP500-1st adlı üyeden alıntı
Az önce program bitti ama TV8 Ebruli programında değişik meslekten bayanlar konuktu.. Bir guvenlikçi, taksici ve kurye bayan vardı. Kurye olanın İsmi Melek Esentepe ymiş.
Genç bir bayan, arkada kocaman bir bagajlı olan honda Activa sürüyor. Ben kendisini burdan kutluyorum, tekeri düz bassın, kaza bela görmesin diyorum
3 ay sonra yine sormak lazım "hala tutkun musunuz?" diye kuryelik motor aşkını öldürüyor azizim.
-
İzmirde de vardı 45-50 yaşlarında bir bayan ablamız hatta benim kuryecilik yaptığım zamanlarda bizim işyerine gelmişti motorunu kaldırıma park etti üstünde deri yelek vardı
''selamun aleyküm motorcu lazımmı kardeşim '' demişti hepimiz şok
Pinokyoyu yapan Gepetto değilim ki her odunu adam yapayım...:wiinkk:
-
Motora bindiğim için farklı değilim! farklı olduğum için biniyorum...
-
yalnız scooterden kurye motoru olmaz gibi geliyor bana. İşin ucunda para meselesi var sonuçta.
Murat Kehya
Acemi Motorcu
A-(eksi)
-
-
elin ayağın dolaşmış başlığı yazarken , mtotosiskfsdşfkdsdlet tutkunu baaaaayan kurye
-
Allah kaza bela vermesin inşallah trafikte araba kullanan hemcinslerinden uzak durması gerektiğini biliyordur..
[B][COLOR="Blue"]Eskiden Piyasa nerde biz orada, Artık biz nerede piyasa orda..[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Yüreklerde ünlem akıllarda soru işaretiyim anlayana çok anlamayana az gelirim..[/COLOR][/B]
-
KyCd adlı üyeden alıntı
Allah kaza bela vermesin
inşallah trafikte araba kullanan hemcinslerinden uzak durması gerektiğini biliyordur..
inşallah hayatımda arabayla 3 defa ufak çaplı kaza yaptım. birisi hızlı bi genç di diger ikisi bayan. umarım motorda da beni bulmazlar:/
-
Kastino QM 50,Mondial 150 RF,Honda CBR 125R,Kawasaki KLR 650...
-
evet sürekli motora kim binerse binsin yani kuryeler bıkıyor hatta motordan nefret ediyor
59 HK 790 - KIRMIZI MONDİAL 150 HS TEKİRDAĞ - BANARLI YOLLARINDA ( 37500 )KM ALLAHIN İZNİYLE DAHA ÇOK GİDECEZ
CASTROL SCOOTER 10 / 40 YAĞ - BUJİ NGK
-
eftelya adlı üyeden alıntı
elin ayağın dolaşmış başlığı yazarken , mtotosiskfsdşfkdsdlet tutkunu baaaaayan kurye
Eğer başlık doğru ise bu bayan motosiklet tutkunu değil , mototisklet tutkunu.İkisi aynı şey değil.Yeni çıktı bu mototiskletler.
-
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
Valla sevdiğin seyi meslek olarak yapınca beli bir sure sonra o zevktende soğuyorsun işin ayrı hobin ayrı olcak bende. Ben bunu sevdiğin bir müziği uyandırma meledosi yaptığında bir süre sonra nefret etmeye benzetiyorum
Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...
-
bayan motosiklet kullanıcılarına helal olsun
ama bi de böyleleri var
-
8 Mart Dünya Kadınlar günü ya...bayanların el attıığı her işten birer örnekler vermişler galiba...ama ben kıyamam ya...yapamaz falan muhabbetinden çok kadının gerçekten ait olmadığı yakışmadığı bazı meslekler vardır ya...onlardan biri kuryelik...üzmeyin aplamı ofiste takılsın yav... trafikteki öküzlerle başedemez üzerler...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
eftelya adlı üyeden alıntı
Ya aslında program bitmeden yazıyım dedim ablayı(25 yoktur belki) görsünler merak eden olur diye. öyle oldu..
yani aşk olsun biz dünya kadınlar gününde sizi yüceltelim topinkler patlatalım sen böyle söyle..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:50 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:45 ----------
mete_han adlı üyeden alıntı
8 Mart Dünya Kadınlar günü ya...bayanların el attıığı her işten birer örnekler vermişler galiba...ama ben kıyamam ya...yapamaz falan muhabbetinden çok kadının gerçekten ait olmadığı yakışmadığı bazı meslekler vardır ya...onlardan biri kuryelik...üzmeyin aplamı ofiste takılsın yav...
trafikteki öküzlerle başedemez üzerler...
ben görünce aslında biraz üzüldüm çünkü motor üstünde başına gelebileceklerden habersiz, trafik tecrübesinden yoksun, baya tecrubesiz bi hali vardı İnşallah başına bişey gelmez..
-
eskiden kuryelik yapıp (bmv gs 650 ile) şu an kurye patronu olan tanıdığım var.
-
ben görünce aslında biraz üzüldüm çünkü motor üstünde başına gelebileceklerden habersiz, trafik tecrübesinden yoksun, baya tecrubesiz bi hali vardı
İnşallah başına bişey gelmez..
adamların ulaşım dakikaları var...rekordan rekora koşarlar..zamanla tecrübe kazanır belki ama yaradılışta yok...Madene inen bir bayan düşünebiliyormusun...madencilikel kuryelik bence aynı statüde...aynı ağır işçilik...ikisindede canın ortada...ve gün yüzü görmüyorsun...hep bir çile cefa durumu var...
Ha Hürriyet gazetesinin 2-3 kuryesi var...hepsinin altında fazer...böyle kuryeliğede can kurban derim...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler