kuryelik yapıyım dedim ama kendi motorunla olmaz dediler akşama kadar sukuturla gezmek olmazdı zevkli iş gibi geliyor ama kargoda çalışan bi arkadaşım var kurye özellikle pazar günleri motor görmek istemiyor bıkmış artık.
kuryelik yapıyım dedim ama kendi motorunla olmaz dediler akşama kadar sukuturla gezmek olmazdı zevkli iş gibi geliyor ama kargoda çalışan bi arkadaşım var kurye özellikle pazar günleri motor görmek istemiyor bıkmış artık.
Mototisklet yeni mi çıkdı ya Allah allah
HONDA
kurye olsım geldi,ne kadar kazanıyolar???
Kuryecilik İstanbul trafiğinde gerçekten zor bir meslek. Hele bir de bayanın bu işe atması gerçekten güzel bir durum.. Bayanı kutluyorum..
haziran ayında olduğum hadise, pizzacıda kurye olarak çalışmıştım. spariş götürdüğüm evler genelde kapıyı açtıktan sonra şok oluyorlardı. bence çok tuhaf olmayan olaydır nasıl bir erkek kuryelik yapabiliyorsa aynen ben de o şekilde yaptım, ışıkta laf atanda oldu yanaşıp tebrik edende.. hatta aynalara ayıcık yapıştırmıştım ) honda spacydi sparişe gittiğim motorum diğer dükkan kuryeleri tanıyıp selam vermeye başlamıştı ki her gün pizza yemek ağır geldiği için şu an işten çıktım eğitimime devam ediyorum.
ALLAH Kaza bela vermesin AMİN.
"KAZASIZ SÜRÜŞLER"
GÖZÜ PEK MOTORCULAR VARDIR, BİRDE YAŞLI MOTORCULAR...
HEM GÖZÜ PEK HEMDE YAŞLI MOTORCU YOKTUR...
Yeni aldigim cbf 150 nin ruhsat yapragini ptt den kurye bayan arkadas getirdi.
Bende ilk defa gordum sari bir titanla gelmisti
ustunde kot ve gomlek vardi
evragi aldim siz kask kullanmiyormusunuz dedim kisa mesafe malesef cok sicak dedi.
Gitti.
KASKINI TAK ki DOSTLUĞUMUZ UZUN OLSUN
Taşları Bağlamışlar , Köpekler Serbest
Eşkiya Düze İnmiş , Yiğitler Derdest
Bizim buranın insanı hanzo ağa
Zombi görmüş gibi bakakalırlar
Hatta ve hatta yakından bakmak için yönlerini bile çevirirler
İmza yok
Ne Oldu Ha, Vuruyummu Sırtına
Oğlum Bak Git
Bilinçli Motor kullanıcıları artsında. Ha bayan olmuş. Ha erkek yada ortaya karışık fark etmez.
2006 Peugot -2010Kenbo125 - 2011Racer 200s- 2012GT250R -2014Xtreme Max- 2015: Snappy x Cub
2016 Asya Shark 150- 2017Cbf150 -2018 BMW F650GS / Snapyy x- 2019 Kymco Xciting250i
Dün bir tane gördüm ben de pizzacı versiyonundan , şaşırdım ne yalan söyleyeyim, kask falan da takmamıştı .
eğitim şart abi
bildiğim ilk 10 şey sırası ile;
1-) eğitim
2-) eğitim
.......
.......
10-) eğitim
bu on şart çok önemli
KASKINI TAK ki DOSTLUĞUMUZ UZUN OLSUN
Taşları Bağlamışlar , Köpekler Serbest
Eşkiya Düze İnmiş , Yiğitler Derdest
Ben Ç.kale de görmüştüm, bana sıradan geldi.
Bir ağaçtan binlerce kibrit çöpü olur, ama unutmayalım ki bir kibrit çöpünden de binlerce ağaç kül olur...
Tecrübede önemli yani deneyim
İmza yok
Ne Oldu Ha, Vuruyummu Sırtına
Oğlum Bak Git
motosiklet sadece erkeklere bulaşan bir hastalık değil demekki
tabiiki devam ediyorum teşekkür ederim ama zor zira her gün pizza yemek göbek yapıyor )
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:10 ----------
teşekkür ederim, her gün pizza yemek zor zira göbek yapıyor ) motor kullanmaya elbette devam ediyorum kim bırakabilmiş ki..
Valla ben pizzacı olsam recep ivedik gibi olurdum. Promosyonları yerdim.
2006 Peugot -2010Kenbo125 - 2011Racer 200s- 2012GT250R -2014Xtreme Max- 2015: Snappy x Cub
2016 Asya Shark 150- 2017Cbf150 -2018 BMW F650GS / Snapyy x- 2019 Kymco Xciting250i
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)