geçmiş olsun umarım motorunu bir an önce bulursun,bence motorun çalınması imkansız kesin bi yerlere çelmişlerdir.
geçmiş olsun umarım motorunu bir an önce bulursun,bence motorun çalınması imkansız kesin bi yerlere çelmişlerdir.
[SIZE="2"][B][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Red"]gerçekleri [/COLOR][COLOR="Yellow"]tarih [/COLOR][COLOR="Red"]yazar[/COLOR],[COLOR="Yellow"]tarihi [/COLOR][COLOR="Red"]galatasaray[/COLOR] [COLOR="Yellow"]yazar[/COLOR][/FONT][/B][/SIZE]
Geçmiş olsun arkadaşım..hem kolun hemde motorun için.. inşallah en kısa zamanda sağlığına vede motoruna kavuşursun
Her zaman dogruyu söyle,ne söyledigini hatırlamak zorunda kalmazsın!!
Geçmiş olsun,tez zamanda iyileşir kendini rüzgara bırakırsın.
Motorun için üzüldüm işallah kaskon vardır.
geçmiş olsun arkadaşım
Çook geçmiş olsun....İnanamadım ODTÜde böyle bişey olduğuna
0 Rh (+)
06 - 09
büyük geçmiş olsun...
Uzaklarda bir güneş doğuyor!..
geçmiş olsun üstad umarım motorun bulunur piyasada o kadar şerefesiz insan var ki
çılmo bu tyopikde de aynısını yazmışsın nedemek bu ya.
moderatörler atın şunu bu siteden
\'NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE\'
İ.E.T.T GERİ DÖNDÜ,YAŞASIN AKBİL
çok geçmiş olsun biraz geç oldu idare et
...............
geçmiş olsun arkadaşım umarım bulunur motorun benimde fulyadaki evimin otoparkına girmişlerdi hem arabama girmye çalışmışlar hemde motorumu götürmeye çalışmışlardı allahtan tekerlek kilidi vardıda alamamışlardı ama baya zarar vermişlerdi...terar geçmiş olsun
O KASKI Hemen Kafana Geçir.......
gecmis olsun.omuz hakkında biraz bilgi versene.uc hafta once bende sakatlandım.sanırım cıktı.doktorada gitmedim.gecmedide hala agrıyo.seninki nasıl yapıldı anlatırsan sevinirim.motoru salla.daha koyu sakatlanabilirdin.canın sagolsun.
Arkadaşım geçmiş olsun. şanssız günüdeymişsin. Umarım en yakın zamanda iyileşirsin.
sende tyopikde yazmışsın senide atsınlarleonine adlı üyeden alıntı
Kim ne yazmış neden atsınlar. Herkes birbiri için mod lara şunu atın bunu atın desin artık.
Sadobey
çok geçmiş olsun,
ben motorumu her yerde kilitliyordum ve arkadaşlarım benle dalga geçiyorlardı. anladım ki motora hep kilit vurmak gerek...
kardeş mutlaka bir doktara git. Fiziksel ve kalıcı bir sorun oluşabilir ileriye dönük. Kırık çıkık burkulma yanlış kaynama falan gibi sorunlar ileride keşke dedirtebilecek arızalar bırakabilir. Sana da geçmiş olsun.sarapci adlı üyeden alıntı
Sadobey
Dostum çok Geçmiş olsun diliyorum umarım en kısa zamanda motorunada kavuşursun gerçekten ogünü unutma bencee
Tekerleğimi Yakarım Ama Ruhu'mu AslaİVAN ( serh@t )
Geçmiş olsun omuz kırılmışsa ve parçalar uzak duruyorsa ameliyat olman da gerekebilir. Böyle bir şeyden bahsetmediğine göre olsa olsa omuzu yukarı kaldıran kasların yapışma yeri olan parça kırılmıştır o da 3 haftada iyileşir. Doktorundan hemen rapor al, 20 güne kadar ropor için sağlık kurulu roporuna gerek yok tek ortopedi uzmanı verebiliyor. Bilgi almak istersen mesaj atabilirsin, tekrar geçmiş olsun..
Geçmiş olsun,Odtü de motoru nasıl götürüyorlar anlamadım!?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)