motoru temizlemek için neler yapılmalıdır. suyla yıkanırsa zarar verilir mi
motoru temizlemek için neler yapılmalıdır. suyla yıkanırsa zarar verilir mi
sevgiyle yıkanır dicem çok basit ve geereksiz olcakqueen:
verir tabi ama yağmuru bekleyip yağmurla yıkarsan vermez.sakın bezle silme sonra valla motor elinde pert olur
Mustafa Kemal Atatürk
yumuşacık bir sünger yumuşacık bulaşık sabunu veya özel sabun alabilirsin nazik nazik ova ova yıkıcamsın motorunu ve hafıf ılık suyla üşümesin sadce su kaçmaması gereken yerlere dikkat et yeter ben iki motorumuda heryerine taziklı suyla olmak suretle duruluyorum sorun yok korkmaya gerek yok bazi çin malı scooterlar var orasına burasına su akcıyor yıkadıntan sonra çalışmıyor onlata birşey diyemem
tazikli suyla zatımı yıkıyorum, henüz çalışmamazlık yapmadı ama her marşa basışımda bildiğim bütün duaları okuyorum tabi(:
ATAMASI YAPILAN ÖĞRETMEN
Her Kirlendiğinde Yıkarım (Hergün Denilebilir) Nerde Pislik Çamur Görsem Fırçayı Oraya Sokarım Şu Ana Kadar Çalışmamazlık Etmedi(:
"TayGuN"
"GuNControll"
"Hızlı Gidebilirim Sen Yapma Telaş (; "
ben basıyorum tazikli suyu, süngerle yıkıyorum. bitince önce benzle kabasını alıyorum, sonra basınçlı havayla soket ve düğmeleri kurutuyorum, zinciri kurutup yağlıyorum.
Ben tanzikli suyla yıkanmaz bilirdim bi ara servise götürdüm(HOndaya) baktım eline aldı hortumu gavura vurur gibi tanzikle başladı yıkamaya dedim ki neyapıosnz böyle motor mu yıkanır diye biz hep yıkıyoruz diye bana tip tip baktılar. AMa bi keresinde bi arkadaşın çayna cup ını yıkamacıya verdik vurdurmalı çalıştırmaya çalıştık. O da ayrı mesele
sabun, fırça, kova ve bol su ile
Varmı bildiğiniz boyaya zarar vermeden yağı sökücek hatta kökünü kazıyacak bir malzeme?
GKN MOTORS
İlk motorumu kova/su/sıvı el yıkama sabunu ve bol sevgiyle yıkadım, hiç ne oluyoruz demedi..
ikinci motorumu ekseriyetle oto yıkamacıda, tazyikli su/sünger/oto yıkama solisyonu ve bol sevgiyle yıkadım, gene ne oluyoruz demedi..
Kısaca elektrik aksamına (özellikle buji bölgesine) su kaçırmadığın müddetçe Niagara Şelalesi'nde bile yıkayabilirsin..
bizim oto yıkama dükkanı var akşam saatinde dükkana giderim elemanlardan birtanesine motor kapının önünden motoru al yıka ben yarım saat sonra geliyorum derim tamam abi der ve çıkarım geldiğimde abi nasıl olmuş diye yalakalık yapar tamam iyi olmuş geç şu arabayla ilgilen derim motoruma biner giderim
2000 TL verip kask alsan ne olacak, motor kullanırken kafana takmadıktan sonra hiçbir değeri yok.
Kask sadece kafanda değerlidir.
Kova, su, arap sabunu, sünger....
Takma Kafana Hiçbirşeyi Kasktan Başka..
Arkadaşlar ben de tazyikli su ile yıkıyorum.Ya da vaktim dar ise yıkatıyorum.(Yıkatıyorum dediğime bakmayın adama yardım ediyorum kıl olduğum için.) Motosikleti sonra gazyağıyla güzelce silip üstünü cam beziyle siliyorum sonra motorun grenajlarında sakal traşı bile olabilirsiniz.
Yıkama problem değilde.Benim eksozda karbüratör çıkışında özellikle ısının etkisi ile renk değişimi var.? Nasıl çıkarırız..bilen var mı..?
Takma Kafana Hiçbirşeyi Kasktan Başka..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)