Arkadaslar aramizda 600cc lik motosikleti ile 301 km surati gecenler oldumu?sinirlari zorlayanlari taniyalim isdedim...evet buyurun anilarinizi paylasin...
haydi ss ciler pardon 600 luk klasmandaki ss ciler...
Arkadaslar aramizda 600cc lik motosikleti ile 301 km surati gecenler oldumu?sinirlari zorlayanlari taniyalim isdedim...evet buyurun anilarinizi paylasin...
haydi ss ciler pardon 600 luk klasmandaki ss ciler...
Ben Felegin Tekerine Comak Sokariiiiim
Kirli Dunyadaki Kirlenmemis Duygular Adina...
Listen To Your Heart/Roxette/19.10.1988
söyleyen abartır gibime geliyor...
çünkü 299 son ibre...
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
tehdit yok efendi tehdit yok....
Ben 301.011 i gördüm hehe
AKILLI OLALIM;DÜNYADA EŞİ BENZERİ OLMAYAN BU MÜKEMMEL COĞRAFYAYA,TÜRK İNSANINA VE TÜRK'LÜĞE SAHİP ÇIKALIM.100 YILI AŞKIN SÜRDÜRÜLEN TÜRK ULUSUNU BÖLMEYE YÖNELİK OYUNLARA ALET OLMAYALIM.HEPİMİZ KARDEŞİZ.NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...
bir kaç kişi daha çıktı diyelim sonra?
Kaza yaptın ölümden döndün ve hala hız mı?
Biliyorum hız nedeniyle degildi ama yinede ben olsam şöyle 1-2 yıl hız gibi adrenalin salgılamaya neden olan kelimeleri kullanmazdım
Haklisin da benim genlerden gelen cekim gucu..dededen amcalara ve babaya...babadanda bana...simdilik sadece bakiyorum ve uzun bi donemde bakicam ancak bakarak bastiricam duygularimi...insallah patlamazlar ilerde bigun...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:08 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:06 ----------
sonra neler yaptilar motosikletlerine onlari konusucaz...
Ben 1000RR'i 6 da kesiciye sokar giderim ama ZX6R'A 284'ün üstünü gösteremedim.
Millet neresiyle görüyor bu 300'leri anlamadım.
Ön dişli küçültür arka dişli büyültürseniz, kadranda 300'leri görürsünüz ama yanınızdan 284'le bir ZX6R sizi geçip gidebilir..
ekinler baş vermeden kör buzağı topallamazmış.::tartis::
bundan 2 gün önce bostancıdan teme bağlandım saat sabahın 5 i. yol bomboş içimden bir gaz geldi o gazla gaza asıldım.redtire redtire gördüm 6.vitesin dibini.gösterge hızla hızlanıyordu.baktım 290 dayım.durmadım yılmadım verdim gazı gazı tokat manyağı yaptım debriyajı.Ve kavacık sapağına gelmeden molla gürani viyadüğü üzerinde arkamdan vuran sert ve haşin rüzgar beni bir anda 299+ süratlere taşıdı.ne yapıcağımı şaşırı bi halde bir süre o hızla devam ettim saniye geçmemişti ki kavacık sapağını gördüm tam sinyalimi yaktım dönücem yüklendim sağa doğru.aynı hızla kendimi yerde bulmam bir oldu.gözlerime inanamadım yataktan düşmek gibi bi acı tecrübe yaşadım.siz siz olun yatakta bile full koruma. iyi sürüşler.
Drift Religion
ulee bende gerçek miş gb okudum durdum hahah
Zafer hiç düşmemek değil, her düştüğünde yeniden ayağa kalkabilmektir !
bende aynen okuyordum gerçekmiş gibi güzelmiş ama sağını solunu kontrol etmiştir yatakdan kalkınca hafif bir acı da olabilir hala
Biz hepimiz, Gök ananın içinde dönen tek bir çocuğuz.
Millet cbf150 ile 140'ı , cbf250 ile 160'ı görüyo ya.600 cc'ler neden 300'ü görmesin.
600 cc ss ile 300 km hız zor sanmıyorum.
selamun aleyküm .siteye yeni üye oldum abilerim bende apeche 150 var bunu satmayı düşünüyorum 2009 model aklımda honda veya suziki nin 600 lük bir modeli var hangisini önerirsiniz (ikinci el)
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)