zx6r da yokuş aşşağı 302 mi benim zx6r sahte galiba:d hic bir 600 lük makinede u sürate ulaşamazsın yani stok caddede gazladığımız 600lük ss lerle
zx6r da yokuş aşşağı 302 mi benim zx6r sahte galiba:d hic bir 600 lük makinede u sürate ulaşamazsın yani stok caddede gazladığımız 600lük ss lerle
acelem yok abi, yavas yavas giderim
İç sesim dışardan duyulsa beni kurşuna dizersiniz..
konuyla alakasız biraz ama abd'de ikinci el 600 cc supersportlar 2000 dolarmıs yafuu , burda o paraya ancak 125 cc commuter alırız , hadi ağlayalım ...
2009 model superpsortların son hızlarını aşağıda bulabilirsiniz. Aşağıda gördüğünüz hızlar kadranda görülen son hız değildir, GPS ile belirlenmiştir.
Yamaha YZF-R6: 264.66 km/saat
Kawasaki Zx-6r: 264.27 km/saat
Suzuki GSX-R600: 261.01 km/saat
Honda CBR-600 RR: 259.35 km/saat
250km rahat gidiyorsun 600cc ile daha sonra 280 lere çıkabiliyosun ama çok zorlamamak lazım diye düşünüyorum hep
Tekerlekli sandalyede olsan yanında olurmuydu fiyakalı...
Hayabusadaki gibi ibredeki yazilari degistirir isen mumkun. Su hiz efsanaleri neyi tatmin ediyor anlamiyorum. 600 luk motorum vardi 299 yaptim yok sunu yaptim. Goruyoruz milleti atip tutuyor gel tur atalim diyoruz , aman abi dur makasa geldik, yaa debriyaj elimden kacti, yaa onume taksi cikmasaydi var yaaa , diye basliyorlar bahane hikayelerine.
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz" A. Şerif İZGÖREN
Olmadi yaa...konuyu bosuna acmisiz...Canim ulkem Turkiyemde mekanizmayi oynamiyo ss ciler demekki....Anladim...Baska care aricaz...offfff...
Ben Felegin Tekerine Comak Sokariiiiim
Kirli Dunyadaki Kirlenmemis Duygular Adina...
Listen To Your Heart/Roxette/19.10.1988
250 degıl cbr 125le basladım
suan bedava 600luk makıne verselerde kullanamam (masraf bakımından)
kımsenın guvenlıgını tehlıkeye atmam kendım at hırsızlgımı yaparım , kımse bana uymasın:D
sefaköy çıkışı viraja yattım dedım neden arka atıyor , lastık havası bıraz ınıkmıs
Dünyanın en güzel hediyesini sana vermek isterdim ama seni sana veremem ki...
[QUOTE=GKN;1984771]02 sonrası makineler gösterge saati ile oynanmadı ise 299 un üzerini göremez.. Gösteremez.. /QUOTE]
hepsini okumadım. bence gereksiz konu. öylesine göz geçirdim. bencede 600cc ile zor bir durum Kİ motoru zorlamak olmaz. bütçeni zorla daha iyisini al. adaşım biliyor işi. 300 göreceği varsa bile üzerinde eğer chip varsa 299.5'i bile göremez. ama chip sökülürse
Çok normal görülebilir, imkanı yok görülmez olamaz yapılmaz 250 yapar vs vs cevaplar görüyorum
600 cc ile 310 görülür.. ama kadranda değil
öncelikle 600 cc de 310 km için limitör iptal edilmelidir..
buraya kadar herşey normal ama sadece limitörde iş bitmez..
motorun o hıza çıkması için birazdaha güçlenmesi gerekir.. haliyle kimsede bunu 600 cc makinasına yapacağını ve o riski göze alacağını sanmıyorum.. yani zor gözüküyor ilk bakışta.. ama 2.alternatif ise ;
motoru elimize almamak için limitör iptalinden sonra arka veya ön dişliyle ufak bir değişim yapmamız gereklidir.. bu değişimi yaptıktan sonra sanmayınki motorun hızının artacağını..! sadece son hıza devir daha müsait olacak ve motorun önü açılmış olacak.. ee modifiyede yoksa o hızı motor göremeyecek.. ama gene bir yol var uzunca bir yol ve tekir gibi yokuş aşağı bir otoban orda dişli ayarlarını yaptıktan sonra değil 310 330 bile görülse şaşırmam... ama bunları eğer bir gün birisi denerse akıl sağlığından şüphe ederim..
Yeni yine yeniden
benim motor kadranda 180 yazarken sabit radarlarda 175 diyor. ya benim kadranda bi sorun var yada antalyada belli yerlere konulmuş sabit radarlarda anlayamadım.
AKILLILAR DÖVÜŞMEDEN KAZANIR, cahiller kazanmak için dövüşür
bu hız limit üstünde bu kadar gereksiz
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)