Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Aranizda 600cc ile...

Motovento
    REKLAM ALANI

Motosikleti
    ZX6-R
    zx6r da yokuş aşşağı 302 mi benim zx6r sahte galiba:d hic bir 600 lük makinede u sürate ulaşamazsın yani stok caddede gazladığımız 600lük ss lerle

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    CERRAHI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı Marv adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bundan 2 gün önce bostancıdan teme bağlandım saat sabahın 5 i. yol bomboş içimden bir gaz geldi o gazla gaza asıldım.redtire redtire gördüm 6.vitesin dibini.gösterge hızla hızlanıyordu.baktım 290 dayım.durmadım yılmadım verdim gazı gazı tokat manyağı yaptım debriyajı.Ve kavacık sapağına gelmeden molla gürani viyadüğü üzerinde arkamdan vuran sert ve haşin rüzgar beni bir anda 299+ süratlere taşıdı.ne yapıcağımı şaşırı bi halde bir süre o hızla devam ettim saniye geçmemişti ki kavacık sapağını gördüm tam sinyalimi yaktım dönücem yüklendim sağa doğru.aynı hızla kendimi yerde bulmam bir oldu.gözlerime inanamadım yataktan düşmek gibi bi acı tecrübe yaşadım.siz siz olun yatakta bile full koruma. iyi sürüşler.
    Cok gecmiş olsun kardesim insan revit yada dainese tulum giymeden yatarmı hiç
    cıx cıx cıx
    Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?

Marv - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    600f
    Alıntı CERRAHI adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Cok gecmiş olsun kardesim insan revit yada dainese tulum giymeden yatarmı hiç
    cıx cıx cıx
    dainesse ın balonlu tulumuyla huzur içinde yatıyorum artık.içim rahat
    Drift Religion

Sinan Aksu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Afrika..
    acelem yok abi, yavas yavas giderim
    İç sesim dışardan duyulsa beni kurşuna dizersiniz..

Forumdan Uzaklaştırıldı
    konuyla alakasız biraz ama abd'de ikinci el 600 cc supersportlar 2000 dolarmıs yafuu , burda o paraya ancak 125 cc commuter alırız , hadi ağlayalım ...

SolakSelim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı eftelya adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    konuyla alakasız biraz ama abd'de ikinci el 600 cc supersportlar 2000 dolarmıs yafuu , burda o paraya ancak 125 cc commuter alırız , hadi ağlayalım ...
    evet aynen öyle. hergün ebay'i takip ederim.ordaki fiyatlarla burdakiler arasında uçurum var. misal orda 2010 model Honda Goldwing 30,000 $ iken bizde 80,000 tl'den başlar fiyatlar aksesuarına göre.
    Motorun Kalitesi;HONDA C SERİSİ...

Motosikleti
    -
    2009 model superpsortların son hızlarını aşağıda bulabilirsiniz. Aşağıda gördüğünüz hızlar kadranda görülen son hız değildir, GPS ile belirlenmiştir.

Yamaha YZF-R6: 264.66 km/saat

Kawasaki Zx-6r: 264.27 km/saat

Suzuki GSX-R600: 261.01 km/saat

Honda CBR-600 RR: 259.35 km/saat

Doobly - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GT250R
    Çok ucuz olsa da kıymet bilmeyiz.

Toqi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hayabusa - Resimdeki Srad 600 unutamadığım aşkım
    250km rahat gidiyorsun 600cc ile daha sonra 280 lere çıkabiliyosun ama çok zorlamamak lazım diye düşünüyorum hep
    Tekerlekli sandalyede olsan yanında olurmuydu fiyakalı...

zeda3000 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CB750 Cafe Racer
    Hayabusadaki gibi ibredeki yazilari degistirir isen mumkun. Su hiz efsanaleri neyi tatmin ediyor anlamiyorum. 600 luk motorum vardi 299 yaptim yok sunu yaptim. Goruyoruz milleti atip tutuyor gel tur atalim diyoruz , aman abi dur makasa geldik, yaa debriyaj elimden kacti, yaa onume taksi cikmasaydi var yaaa , diye basliyorlar bahane hikayelerine.
    [COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti

coolsoul - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Xl650 Transalp
    bundan 2 gün önce bostancıdan teme bağlandım saat sabahın 5 i. yol bomboş içimden bir gaz geldi o gazla gaza asıldım.redtire redtire gördüm 6.vitesin dibini.gösterge hızla hızlanıyordu.baktım 290 dayım.durmadım yılmadım verdim gazı gazı tokat manyağı yaptım debriyajı.Ve kavacık sapağına gelmeden molla gürani viyadüğü üzerinde arkamdan vuran sert ve haşin rüzgar beni bir anda 299+ süratlere taşıdı.ne yapıcağımı şaşırı bi halde bir süre o hızla devam ettim saniye geçmemişti ki kavacık sapağını gördüm tam sinyalimi yaktım dönücem yüklendim sağa doğru.aynı hızla kendimi yerde bulmam bir oldu.gözlerime inanamadım yataktan düşmek gibi bi acı tecrübe yaşadım.siz siz olun yatakta bile full koruma. iyi sürüşler.
    çok iyi yaaa koptum

m.şanveren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Shadow vt 750 2006

TEEEE allah iyiliğini versin hemi,bende yardırmış harıl harıl okuyorum.sonuna yakın kardeşim firene bas sapağı gördüm diyosun bırak sinyali vermeyi diyodumkiii....çaktım köfteyi...harbiden güzeldi ama

gece gece götürdün bizi,şoför kenarı cam mahali hesabı
    "İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz" A. Şerif İZGÖREN

deli_mavi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    velespit(Bianchi-Apache 941d)
    Olmadi yaa...konuyu bosuna acmisiz...Canim ulkem Turkiyemde mekanizmayi oynamiyo ss ciler demekki....Anladim...Baska care aricaz...offfff...
    Ben Felegin Tekerine Comak Sokariiiiim
    Kirli Dunyadaki Kirlenmemis Duygular Adina...
    Listen To Your Heart/Roxette/19.10.1988

ilhan1154 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda pcx 125
    bizim ulkemızde ss ler 5mılyar olsa mıllet cbr cbf ybr yerıne 600 1000 ss alır
    sonra her gun haberlerde bol bol motosıklet kazaları okuruz
    Dünyanın en güzel hediyesini sana vermek isterdim ama seni sana veremem ki...

Motosikleti
    CBR 600F
    Alıntı ilhan1154 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bizim ulkemızde ss ler 5mılyar olsa mıllet cbr cbf ybr yerıne 600 1000 ss alır
    sonra her gun haberlerde bol bol motosıklet kazaları okuruz
    ilhan biliyorm ilkbaş sen alırdın. 250 ile değil en az 600rr la başlardın
    bikere şileye giderken sana uydum patlıyodum
    fuar günü gördüm hiç değişmemişsin::(

ilhan1154 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda pcx 125
    Alıntı funny SALİH adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ilhan biliyorm ilkbaş sen alırdın. 250 ile değil en az 600rr la başlardın
    bikere şileye giderken sana uydum patlıyodum
    fuar günü gördüm hiç değişmemişsin::(
    250 degıl cbr 125le basladım
    suan bedava 600luk makıne verselerde kullanamam (masraf bakımından)
    kımsenın guvenlıgını tehlıkeye atmam kendım at hırsızlgımı yaparım , kımse bana uymasın:D
    sefaköy çıkışı viraja yattım dedım neden arka atıyor , lastık havası bıraz ınıkmıs
    Dünyanın en güzel hediyesini sana vermek isterdim ama seni sana veremem ki...

Motosikleti
    HONDA CBR 600F
    [QUOTE=GKN;1984771]02 sonrası makineler gösterge saati ile oynanmadı ise 299 un üzerini göremez.. Gösteremez.. /QUOTE]

hepsini okumadım. bence gereksiz konu. öylesine göz geçirdim. bencede 600cc ile zor bir durum Kİ motoru zorlamak olmaz. bütçeni zorla daha iyisini al. adaşım biliyor işi. 300 göreceği varsa bile üzerinde eğer chip varsa 299.5'i bile göremez. ama chip sökülürse

okan4037 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2013 Yamaha WR 125 R
    Çok normal görülebilir, imkanı yok görülmez olamaz yapılmaz 250 yapar vs vs cevaplar görüyorum

600 cc ile 310 görülür.. ama kadranda değil

öncelikle 600 cc de 310 km için limitör iptal edilmelidir..

buraya kadar herşey normal ama sadece limitörde iş bitmez..

motorun o hıza çıkması için birazdaha güçlenmesi gerekir.. haliyle kimsede bunu 600 cc makinasına yapacağını ve o riski göze alacağını sanmıyorum.. yani zor gözüküyor ilk bakışta.. ama 2.alternatif ise ;

motoru elimize almamak için limitör iptalinden sonra arka veya ön dişliyle ufak bir değişim yapmamız gereklidir.. bu değişimi yaptıktan sonra sanmayınki motorun hızının artacağını..! sadece son hıza devir daha müsait olacak ve motorun önü açılmış olacak.. ee modifiyede yoksa o hızı motor göremeyecek.. ama gene bir yol var uzunca bir yol ve tekir gibi yokuş aşağı bir otoban orda dişli ayarlarını yaptıktan sonra değil 310 330 bile görülse şaşırmam... ama bunları eğer bir gün birisi denerse akıl sağlığından şüphe ederim..
    Yeni yine yeniden

Omicron - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Gitti Güzelim GSR
    benim motor kadranda 180 yazarken sabit radarlarda 175 diyor. ya benim kadranda bi sorun var yada antalyada belli yerlere konulmuş sabit radarlarda anlayamadım.
    AKILLILAR DÖVÜŞMEDEN KAZANIR, cahiller kazanmak için dövüşür

bu hız limit üstünde bu kadar gereksiz

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler