Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

İkisinden birini alacağım..

REKLAM ALANI
    zeda3000 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CB750 Cafe Racer
    Guc kaybi yasama diye zaten 1200 cc bu motorlar. Acikcasi BMWnin 1200cc boxer motorunu kullanmis biri olarak kesinlikle inanilmaz bir rahatlik oldugunu belirtmeliyim. 2000 devirde bile motor tiklamadan rahatca gidiyor. Ben dusunmeden BMW alirdim. Saftli olmasi cok daha iyi. Uzun yolda yagi, suyu, tozu var. Zinciri her aksam yaglayip kontrol etmek gerekebilir.
    [COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Sinan Aksu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Afrika..
    Alıntı motorhocası adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Honda Dn-1 'i de listeye koyabilirsin. Gelişmiş Cvt şanzıman iyidir,tez konum.
    Topcase ve yan çanta sıkıntısı olur

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:07 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:04 ----------

Alıntı zeda3000 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Guc kaybi yasama diye zaten 1200 cc bu motorlar. Acikcasi BMWnin 1200cc boxer motorunu kullanmis biri olarak kesinlikle inanilmaz bir rahatlik oldugunu belirtmeliyim. 2000 devirde bile motor tiklamadan rahatca gidiyor. Ben dusunmeden BMW alirdim. Saftli olmasi cok daha iyi. Uzun yolda yagi, suyu, tozu var. Zinciri her aksam yaglayip kontrol etmek gerekebilir.
    Hi him.. Sanirim BMW uzerinde yogunlaşiyorum ben..
    İç sesim dışardan duyulsa beni kurşuna dizersiniz..

[QUOTE=SinanAksu;1982350]Topcase ve yan çanta sıkıntısı olur [QUOTE]

Emin misin.

Motosikleti
    Afrika..
    [QUOTE=motorhocası;1982361][QUOTE=SinanAksu;1982350]Topcase ve yan çanta sıkıntısı olur

Emin misin.

Adamlar yapmiş abi Bu modeli görmeye fazla alışık olmadiğimiz için orjinal aksesuarlarina bakarak konuşmuştum ben Ama gerçekten yakışmış..

Alıntı SinanAksu adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Adamlar yapmiş abi Bu modeli görmeye fazla alışık olmadiğimiz için orjinal aksesuarlarina bakarak konuşmuştum ben Ama gerçekten yakışmış..
    Ben bu Dn-01'i Gömeç-Ayvalık yokuşunda CGL 125 ile geçtim,ama tin tin gidiyordu 80'le
    Galiba rodajla uğraşıyordu.

Motosikleti
    Afrika..
    Ben bu Dn-01'i Gömeç-Ayvalık yokuşunda CGL 125 ile geçtim,ama tin tin gidiyordu 80'le
    Galiba rodajla uğraşıyordu.
    Bencede büyük ihtimal rodajdandir. Hiç denk gelmedim bu Dn-01'e zaten ne zaman piyasaya çıktı ki

Alıntı SinanAksu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bencede büyük ihtimal rodajdandir. Hiç denk gelmedim bu Dn-01'e zaten ne zaman piyasaya çıktı ki
    Motor gücü düşük ama kalkışlarda Scooterlerin üstünlüğü tartışılmaz,aynı şekilde kayış-kasnak-Cvt(7ileri düz vites seçeneği) ile ben olsam güçsüz de olsa Dn-01'ı listemin başına koyardım.2008'in sonunda çıktı.

Motosikleti
    Afrika..
    Motor gücü düşük ama kalkışlarda Scooterlerin üstünlüğü tartışılmaz,aynı şekilde kayış-kasnak-Cvt(7ileri düz vites seçeneği) ile ben olsam güçsüz de olsa Dn-01'ı listemin başına koyardım.2008'in sonunda çıktı.
    Değerlendireceğim. İlgin için teşekkür ederim değerli hocam

Motosikleti
    Afrika..
    Güncel....

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler