MTV konusunda pekte bilgili olmadığın anlaşılıyor maalesef.
4 ve 13 no.daki modellerde 110 cc. ve tabii ki benim belirttiğim model gibi vergiye tabi.
MTV oranlarına bakmak için ilgili link; https://intvd.gib.gov.tr/internetvd/...ge=IVD_HSP_MTV
0 km alacaksan mondial ama 2 el alaaksan listendeki honda yı tavsiye ederm
Uzaklarda bir güneş doğuyor!..
Çok seçenek var hocam işin zormuş. Allah kolaylık versin birini alsan diğeri kalır aklında.
"Özgür yaşayanların bakış açısı" Motojektif
Kesinlikle 11 diyorum. neresinden bakarsan bak Honda!
arkadaşlar herkese teşekkür ederim.bütçem en fazla 2,000 lira ama bunun içinde kask vb. güvenlik ekipmanları alınacak.o yüzden en fazla 1,700'lük bir motor bakıyodum. listemden birkaç motor daha eledim.
1)MONDİAL 100 UKH
2)HONDA WAWE (1 İLE 2 DE ÇOK KARARSIZ KALDIM MALESEF )
3)LİFAN LF100-A
4)RAMZEY RMZ CUP 100
5)MOTORAN MORENO 100
Motorun Kalitesi;HONDA C SERİSİ...
11 numara..çine bulaşma..çin alirsan da sanayiyinin dibinde bir ev tut bence..
Arkdaşlar yeni liste bu
1)mondial 100 ukh
2)honda wawe (1 ile 2 de çok kararsız kaldım malesef )
3)lifan lf100-a
4)ramzey rmz cup 100
5)motoran moreno 100
Ben yeni crypton ve modenas öneririm.Ya da benim motosikletim olan modesa tr 125 TAbi vergi vermem dersen 100 cc olanlardan tercih et. Ama cryptonun yenisi çok hoş olmuş.
Motoran'ı bugün Honda bayisinde inceleme şansım oldu, gayet kaliteli bir ürün.Sym'nin distribütörlüğünde, alınabilir. Lifanı da tercih edebilirsin o da bildiğim en kaliteli Çinli.
1 ile 2 numara senın işini görür.2 numara daha az sorun cıkartır.1 numaranın parcası sudan ucuzdur.tercıh senın
çok sağolun arkadaşlar 4 üründen birini seçicem artık.çok teşekkür ederim çok yardımcı oldunuz sağolun.
Honda İnnova atıyorum bir tane özel mesajına bak, kaçmaz.
Tarihi geçmiş,buradan atmamda bir sakınca yok.2000'in altına iniyordu bir arkadaş alacaktı almadı.
http://www.sahibinden.com/ogretmende...XQQdisplayitem
HONDAAAAaaaa
bişey yazmıycam, @aykan +1
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
Komşu ne alacağına karar verdinmi?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)