2003 yılında İstanbul’un Kadıköy semtinde Selami çeşmeye doğru motosikletimle intikal ederken Bağdat caddesinin başında Fenerbahçe stadının önünde seyir halindeki kamyonu solladım, stadın bitimindeki ışıklara yaklaştığımda sarı yandı ani yavaşlayıp kırmızı ışıkta durma çizgisini geçmeden durdum, tam o esnada ışıklarda sağ kaldırım kenarında bekleyen yunus polisler geçiş olmayan yerden benim önümden karşı yöne geçeceklerdi, yunus polisler tam hareket edecekleri esnada bir an duraksadı bana baktı, işte ne olduysa o anda oldu. bir anda gürültü duydum ses ile birlikte kendimi boşlukta tahmini 1,5 metre boşlukta (havada) uçarak ışıkların 10 mt. İlerisinde bir yerlere düştüm. Havada uçarken bir an motosikletimin yerde sürüklendiğini hatırlıyorum. Yere sert bir şekilde düştüm elbise ve kaskım tam giyinik olduğum için kırılan çizilen bir yerim olmadı yere düştüğüm o anda sersemlemem geçince arkama döndüm ve ışıklarda duran az önce solladığım kamyonu gördüm arkamda dev bir canavar gibi gözüktü gözüme bana çarptığı anda ani fren yaptığından hala kamyon makasları üzerinde sallanıyordu. En az 30 ton yüklüydü, bir anda ortalık katıştı motosikletli polisler motorlarından indi ikisi benim yanıma koştu ben hala kamyona bakar vaziyette şoktayım, diğerleri koşup kamyon sürücüsünü yaka paça aşağı aldılar. Allah hepsinden razı olsun adama sen motorcu katilimisin adamın ışılarda durduğunu görmüyormusun, motosikletlere kastın mı var dediler sonrası sansür bipppppppppppp. Olan olmuştu bende hasar yoktu işin ilginç kısmı kamyonda da hasar yoktu canım motosikletim olaydan hasarlı çıkmıştı. Sonrası karakol tutanak vs. uzatmıyalım,
ARKADAŞLAR SİZ SİZ OLUN HER ZAMAN TEDBİRİNİZİ ALIN (KORUMA VE KASK) BESMELENİZİ ÇEKİN GERİSİNİ ALLAHa BIRAKIN.
Birde arkanızı her zaman kollayın, o günden sonra aynamdan her durduğum anda ilk arkamı kontrol ederim.
AYNA KULLANMAYAN ARKADAŞLARIMIZA KÜPE OLSUN.