Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Arkadan vurdu

REKLAM ALANI
    OGLUMVE BEN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    var bi yeşil fıstık
    acımışmıydı len gerci unutmuşsundur
    cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın:

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    aSuBaYaH - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    iki teker
    arkadaşlar benden sizlere tavsiye
    1- her zaman en arkada duran olmayın
    2- mümkünse iki araç arasında beklemeyi veya durmayı tercih edin (arkadan gelen tehlike ilk yanınızdaki araçlara bulaşır)
    3- yolun her zaman ortasında değil kenarında durun
    4- aynasız (kendinize göre ayarlayın) trafiğe sakın çıkmayın
    5- her zaman üşenmeden tam takım giyinin ( bunu alışkanlık haline getirin)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:22 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:19 ----------

Alıntı OGLUMVE BEN adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    acımışmıydı len gerci unutmuşsundur
    acımadı ki acımadı ki

gürkan abi,
    at ile olan ilişkimi geçen anlatmıştım bunun gibi trajı komik kazalarım çok var

myagdi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda FES 250 Foresight; CBF 150, NC750S
    kamyonlardan, özellikle beton kamyonlarından çok korkarım.

bunların şoförleri minibüs hattında mı yetişiyor acaba?

şaka bir tarafa, anlı-şanlı yabancı ortaklı hazır beton firmalarına hiç yakışmayan bir tutum. bizim şirket, tanker şoförlerini uydudan izliyor. adam sıkıysa hız yapsın veya rotası dışında bir yola girsin gözünün yaşına bakmadan şoförü kapının önüne koyarlar.

bu işin maliyeti o kadar düşük, uygulanması o denli kolay ki; yaygınlaşmamasına şaşıyorum.

sergiowanni - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki ER-5
    banada 6 ay once çilgin bit taxi surucusu vuruyodu arkamda 12 metre qadar fren izi birakti.geceydi aynamda gorduğum gibi gazi sonladim ama o sirada karşi kaldirimda olan arkadaşim yaklaşik 3 metre kadar seni 20 cm arayla takip etti dedi.dibimdeymiş.bende aynaya borcluyum bişi olmayişini.motordan indim butun cadde lastik kokuyodu..AYNA ONEMLİ GEÇMİŞ OLSUN DOSTUM..AYNA AYNA AYNA..DİKKAT DİKKAT DİKKAT..

OGLUMVE BEN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    var bi yeşil fıstık
    Alıntı aSuBaYaH adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar benden sizlere tavsiye
    1- her zaman en arkada duran olmayın
    2- mümkünse iki araç arasında beklemeyi veya durmayı tercih edin (arkadan gelen tehlike ilk yanınızdaki araçlara bulaşır)
    3- yolun her zaman ortasında değil kenarında durun
    4- aynasız (kendinize göre ayarlayın) trafiğe sakın çıkmayın
    5- her zaman üşenmeden tam takım giyinin ( bunu alışkanlık haline getirin)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:22 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:19 ----------

acımadı ki acımadı ki

gürkan abi,
    at ile olan ilişkimi geçen anlatmıştım bunun gibi trajı komik kazalarım çok var
    bu yaz uzun olucak desene
    cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın:

Motosikleti
    iki teker
    gürkan abi,
    izin vermiyorsun ki toplaşmalarda konuşalım

benim bu durumda yapabildigim en iyi şey ışıkta araclar bekliyosa kesinlikle aralarına girmeye çalışıyorum..

ama ışıkta başka araba yoksa gözünüzü aynadan ayırmayın derim :D:D

necatik35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda xrv 750 Africa Twin,Mondial cub
    Geçmiş olsun.
    Kırmızı ışıkta durmamız gerekiyorsa ve önümüzde araçlar varsa mutlaka aralarına girip,araçları kendimize kalkan olarak kullanmalıyız.
    Eger araç yoksa yani kafada durmamız gerekiyorsa bu durumdada yolun en sağına veya en soluna yanaşıp durmalıyız.
    Ben senelerdir kırmızı ışıklarda bu şekilde davranarak duruyorum ve hiç zararını görmedim.Herkese tavsiye ederim.
    Motorcu için varmak değil,yolda olmak önemlidir Bizim buraların en meşhur motoru PANCAR dır
    Ne Motorcular Gördüm Üstünde Elbise Yok,Ne Elbiseler Gördüm İçinde Motorcu Yok.

barok34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kymco xciting 250 i
    Alıntı aSuBaYaH adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    2003 yılında İstanbul’un Kadıköy semtinde Selami çeşmeye doğru motosikletimle intikal ederken Bağdat caddesinin başında Fenerbahçe stadının önünde seyir halindeki kamyonu solladım, stadın bitimindeki ışıklara yaklaştığımda sarı yandı ani yavaşlayıp kırmızı ışıkta durma çizgisini geçmeden durdum, tam o esnada ışıklarda sağ kaldırım kenarında bekleyen yunus polisler geçiş olmayan yerden benim önümden karşı yöne geçeceklerdi, yunus polisler tam hareket edecekleri esnada bir an duraksadı bana baktı, işte ne olduysa o anda oldu. bir anda gürültü duydum ses ile birlikte kendimi boşlukta tahmini 1,5 metre boşlukta (havada) uçarak ışıkların 10 mt. İlerisinde bir yerlere düştüm. Havada uçarken bir an motosikletimin yerde sürüklendiğini hatırlıyorum. Yere sert bir şekilde düştüm elbise ve kaskım tam giyinik olduğum için kırılan çizilen bir yerim olmadı yere düştüğüm o anda sersemlemem geçince arkama döndüm ve ışıklarda duran az önce solladığım kamyonu gördüm arkamda dev bir canavar gibi gözüktü gözüme bana çarptığı anda ani fren yaptığından hala kamyon makasları üzerinde sallanıyordu. En az 30 ton yüklüydü, bir anda ortalık katıştı motosikletli polisler motorlarından indi ikisi benim yanıma koştu ben hala kamyona bakar vaziyette şoktayım, diğerleri koşup kamyon sürücüsünü yaka paça aşağı aldılar. Allah hepsinden razı olsun adama sen motorcu katilimisin adamın ışılarda durduğunu görmüyormusun, motosikletlere kastın mı var dediler sonrası sansür bipppppppppppp. Olan olmuştu bende hasar yoktu işin ilginç kısmı kamyonda da hasar yoktu  canım motosikletim olaydan hasarlı çıkmıştı. Sonrası karakol tutanak vs. uzatmıyalım,
    ARKADAŞLAR SİZ SİZ OLUN HER ZAMAN TEDBİRİNİZİ ALIN (KORUMA VE KASK) BESMELENİZİ ÇEKİN GERİSİNİ ALLAHa BIRAKIN.
    Birde arkanızı her zaman kollayın, o günden sonra aynamdan her durduğum anda ilk arkamı kontrol ederim.
    AYNA KULLANMAYAN ARKADAŞLARIMIZA KÜPE OLSUN.
    önümden çok arkamı kolluyorum desem yeridir ışıklarda değil trafikdeki ani yavaşlamalarda bile arkandaki duramayabiliyor çok kaçtım öyle önemli bir konu gerçekten
    Biz hepimiz, Gök ananın içinde dönen tek bir çocuğuz.

onur35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA XT660X
    Alıntı barok34 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    önümden çok arkamı kolluyorum desem yeridir ışıklarda değil trafikdeki ani yavaşlamalarda bile arkandaki duramayabiliyor çok kaçtım öyle önemli bir konu gerçekten
    aynen döt korkusundan ışıklarda sürekli arkama bakarım acaba durabilecek mi diyebeton kamyonları katiyen durmuyorlar sanki kan taşıyorlarda yetiştirmeleri gerekmiş gibi beton kamyonu görünce yol verip geçmesini beklerim çünkü ne kadar bassan nafile ilerde bi ışıkta durunca yine yetişiyor şerrolar,bizim otobüsü kullanırken de denk geliyorlar geçmiyorum çünkü ne zaman soluna geçsem yarış yapmayı deniyor geçmeme izin vermiyorlar tam bir kabus bunlar
    Kastino QM 50,Mondial 150 RF,Honda CBR 125R,Kawasaki KLR 650...

barok34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kymco xciting 250 i
    Alıntı onur35 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    aynen döt korkusundan ışıklarda sürekli arkama bakarım acaba durabilecek mi diyebeton kamyonları katiyen durmuyorlar sanki kan taşıyorlarda yetiştirmeleri gerekmiş gibi beton kamyonu görünce yol verip geçmesini beklerim çünkü ne kadar bassan nafile ilerde bi ışıkta durunca yine yetişiyor şerrolar,bizim otobüsü kullanırken de denk geliyorlar geçmiyorum çünkü ne zaman soluna geçsem yarış yapmayı deniyor geçmeme izin vermiyorlar tam bir kabus bunlar
    hayatımdaki ilk ciddi kazamı o namussuzlar yüzünden yapıyordum az kalsın ankaranın çıkışında 90 km hızla giderken minubusle tam geçecekken beton mikseri önüme kırdı asıldım frenlere resmen kamyonunun kıçına yapıştım gitttim bir süre artık hızlanınca kurtardım ama yolda metrelerce lastik izi oldu istanbula dönüyordum arabada işçiler dolu adamı takip ettik pompaya kadar ana avrat soy ced yol boyunca taciz ettik sonra şantiyede durdu indik toplamda 5-6 kişi vardı ama kimse karışmadı herifi paramparça dövdük bastık gittik umarım ders olmuştur

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:48 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:45 ----------

ben zaten inşaatçıyım sürekli geliyor mikserler adamlarda sordum bir defa siz de psikopatlık mı var niye manyak gibi kullanıyorsunuz diye sefer tamamlamakdan başka bişey düşünmüyoruz sefer başı para alıyoruz geç kalmamız gerek falan gibi şeyler zırvaladı
    Biz hepimiz, Gök ananın içinde dönen tek bir çocuğuz.

onur35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA XT660X
    Alıntı barok34 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hayatımdaki ilk ciddi kazamı o namussuzlar yüzünden yapıyordum az kalsın ankaranın çıkışında 90 km hızla giderken minubusle tam geçecekken beton mikseri önüme kırdı asıldım frenlere resmen kamyonunun kıçına yapıştım gitttim bir süre artık hızlanınca kurtardım ama yolda metrelerce lastik izi oldu istanbula dönüyordum arabada işçiler dolu adamı takip ettik pompaya kadar ana avrat soy ced yol boyunca taciz ettik sonra şantiyede durdu indik toplamda 5-6 kişi vardı ama kimse karışmadı herifi paramparça dövdük bastık gittik umarım ders olmuştur
    bence dövmek yetmiyor o an kameraya çekip nete vermek lazım ki izleyip ibret alsınlar(biraz barbarca olacak ama hak ediyorlar)
    Kastino QM 50,Mondial 150 RF,Honda CBR 125R,Kawasaki KLR 650...

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

Bende başlığı görünce, neyse geçmiş olsun içim fesat benim.
    ekinler baş vermeden kör buzağı topallamazmış.::tartis::

Motosikleti
    iki teker
    Alıntı necatik35 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Geçmiş olsun.
    Kırmızı ışıkta durmamız gerekiyorsa ve önümüzde araçlar varsa mutlaka aralarına girip,araçları kendimize kalkan olarak kullanmalıyız.
    Eger araç yoksa yani kafada durmamız gerekiyorsa bu durumdada yolun en sağına veya en soluna yanaşıp durmalıyız.
    Ben senelerdir kırmızı ışıklarda bu şekilde davranarak duruyorum ve hiç zararını görmedim.Herkese tavsiye ederim.
    abi tecrübeni paylaştığın için teşekür ederim, inşallah bu yazılanlar motosiklet severlere küpe olur.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:59 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:57 ----------

Alıntı aYe adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bende başlığı görünce, neyse geçmiş olsun içim fesat benim.
    bende fesatlık olsun diye başlığı böyle yazdım daha çekici

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:03 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:59 ----------

Alıntı onur35 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    evet mikser sürücüleri gerçekten kamyonları kasap gibi kullanıyorlar, araç muhali yüksek olduğu için aşağıdakileri pek umursamıyorlar

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:00 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:03 ----------

motosikletlere geri görüş kamerası ve park sensörleri mi taktırsak acaba

Osbourne - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Var
    Aklına geldiğine göre bana da geçmiş olsun demek düştü şimdi usta..

Konuyla ilgili pek faideli bilgi:
    http://donald.hypermart.net/Teori/1DURUS.htm

Hastasıyım bu Donald amcanın

regal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    bmw650gs kawasaki er6 n
    gecmiş olsun ucuz atlatmışın tekrarı olmaz inşallah
    05428381357 mustafa minyas kahraman maraş merkez şimdiye kadar motor geçmişi +++ mobilet +mz 150cc++150cccelik coper +250cc regal rabtor+vf750c honda magna++er6 n++125cckymco++er5++şimidlik suziki bandit650s ve 150cckmt çelik sport

beykurt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Pulsar NS200 2016
    valla dondum kaldım ya:S bişi yazasım gelio ama hep küfür içerikli olduğundan kamyoncu bozuntusu hakkında yorum yapamıyorum Allah hepimizi kazadan beladan korusun inşallah
    Uğruna Ölmekse Eğer Seni Yaşatmak, Bin Defa Ölürüm De Adına Leke Sürdürmem,
    Gururdur Namustur Bayrak ,Aksa Da Kanım Korkma, HAİNİ GÜLDÜRMEM!!!
    burak beykurt

htmetin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Twister - honda cbf 150
    arkadan vurmak çok haince.)
    Sözün en güzeli, söyleyenin doğru olarak söylediği, dinleyenin de yararlandığı sözdür.

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler