2009 RS125'imi satıp Street Triple veya CB600F Hornet almayı planlıyorum,haydi hayırlısı
2009 RS125'imi satıp Street Triple veya CB600F Hornet almayı planlıyorum,haydi hayırlısı
bu bukadar basitmi ya, sanki meyva alıp satıyorsunuz varmı öyle insanlar seneden seneye motor alıp satanlar....
...
bende bekliyorumpiyongo vurmasını süper bitane motor alcaz şimdilik as 200 le idare ediyoruz
Kaskı hallettik,Ehliyet de tamam. Montu,dizliği falan da bu ay alırım. Nisan ayında da ilk motosikletimi kısmetse alırım. Alamazsam ne mi yaparım. Montu,kaskı, ıvır-zıvırı satarım.Yetmezse gençliğimi, güzelliğimiz satarım. Ama gene de alırım bu moturu argideş
Allah hepinizin gönlüne göre versin dostlarım.
bizde bekliyoz bie piyongo vursa diye değiştireceğiz motoru ama yok as 200 le idare ediyoruz şimdilik
Fuarda o Hornet'in üstüne yayılınca,didim ki bu tam benlik böyle mis gibi rahat felan
SS artık düşünmüyorum,çünkü şehir içi de kullandığım için biraz da pratik birşeyler lazım.Tabi aklım her an çelinebilir,bir anda kendimi 600'lük bir SS üstünde bulabilirim.
Curve,
Sevindim adına, para olsa gider tekrar bir hornet alırdım, farklı bir yeri kaldı bende
Hayat ne kadar uzun olursa olsun, hep beklenmeyen kadar kısadır.
İlk motorumu alacam inş bu sezona tiger 250 veya caracal 200 düşünüyorum
ahhhh ahhhh rakamlarla kafayı bozdum ya çıkarsa yaa çıkarsa diye kafamda hayal kurmaktan kocaman bi dünya olustu nerdeyse Er-5 , Er-6N , Cb600F Hornet , FZ6
[B]l Bakmayın Suskunluğum Efendiligimdendir. Bayrağıma Vatanıma Ezanıma Dil Uzatanın Kulağına Selasını Okurum l[/B]
[B]K[/B]aza [B]A[/B]nında [B]S[/B]eni [B]K[/B]orur...
Mondial 150 ZC sattım 2 gün oldu , Piaggio XP 500 ya da Gilera NeXus 500 ama bu sezon zor gibi
İnanın Çocuklar! Güzel Günler Göreceğiz, Güneşli Günler, Motorları maviliklere süreceğiz.
Ybr'mi satıp bir er5 almayı düşünüyorum. şöle eli ayağı düzgün...
__To Be Or NoT tO be__
bu sene değilde inş 2011 yazında şu üç modelden biri olacak hornet,gsr,xj6 birde karar verebilsem.
Master of Davar
k8 gsr mi satıp cbf150 veya cbr125 e geçebilirim maddi sıkıntı var yoksa gsr çok keyifli ve agrasif
drift bilmem ne :P :queen::queen:
hyo gt 250r ve virago xv535 arasında kaldım viragoyu cok seviyorum ama bir yandanda ss hayranıyım bakalım kısmet popcorn um tabiki kalıcak onu satmaya kıyamam
Fikirlere Kurşun İşlemez .
Motosiklet heveslisi olupta motoru olmadan burada yazı yazan arkadaşlara hep üzülürüm.
Artçı olmak bile kullanmak kadar zevk vermez.
Motosikleti kullandığın zaman kendi kararlarını verirsin kontağı açtınmı özgürlüğe koşarsın hele doğayla başbaşa olmak ayrı bir keyiftir.
Stres atarsın evdekilerle (eş-çocuk-anne-baba vs.)tartışma yaşandıysa motosiklet gezisi terapi gibi gelir.
Sen ve diğer motosikleti olmayan arkadaşların bir an önce isteklerine kavuşmalarını diliyorum.
zx6 yı satıp K5 1000 yada 2006 zx10 düşünüyorum..
aslında K5 le K6 arasında ne gibi farklar var bunlarıda öğrenmek istiyorum bi konu açıyımmı acaba
belki birkaç sene sonra maddiyat durumu iyi olursa
suzuki v-storm yada bmw f-650 düşünüyorum
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)