Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

motoru degistiricem

REKLAM ALANI
    makarna - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Piaggio Liberty 200
    arkadaslar fikirlere ihtiyacim var, scooteri (piaggio liberty200) satmaya karar verdim, cbr125 alicam.
    zaman sorunum ve acelem yok ama cbr lar zamlanmadan benim bebecik de eskimeden halledeyim diyorum. ne dersiniz, ne yapayım? takas için konustum bir yerle, motoru getir bırak satılırsa cbr i alir gidersin dediler, aklima yatmadi.
    bi arkadas acik artırma sitesine ilan verelim dedi, fena fikir degil gibi geldi. bilemiyorum işte, bilenlere danısayim dedim..
    ne dersiniz?
    [FONT="Fixedsys"][SIZE="4"][COLOR="Magenta"]Ebru[/COLOR][/SIZE][/FONT]

A rh+
    Piaggio Liberty200
    34 DM 8840
    İstanbul

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    uzzy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda SW 400
    Ebrucum bence her ikiside mantıklı ama genede sen bilirsin bu arada bu siteyede resim özellikler fiat bildirirsen sonuca ulaşabileceğini düşünüyorum .. alana da satana da hayırlı olsun ebrucum
    Uzay H
    A RH (+)
    Honda SW 400

ebru bence cok mantıklı ama bence kendin satmaya bak daha cabuk cbr a kavuşursun...

Süper Moderatör (BBRR) Barış Şuşut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    200 cc bir scooter satılıp 125 cbr almak hemde scooter piaggio ise hiç mantıklı değil alacağın motor sattığından iyi olmalı ha dersen aprilla 125 rs veya derby 125 cc veya hyosung gt 250 r al derim ama cbr almak için piaggio satılmaz...sıfırı 4500 olan motoru almak için sıfırı 5000 oloan motoru satacaksın ha ben bunu kampanyadan aldım bu kadar vermedim dersen o iş başka ama sen bilirsin ben tecrübeme dayanarak böyle bir takas yapmazdım
    [B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]

Motosikleti
    '16 Z-One S Mondial
    bencede cbr 125 için piaggio satılmaz
    Uzaklarda bir güneş doğuyor!..

fordcu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha YBR125
    Motor kaç model? resmi varmı? km ne? kaç para istiyorsun yazarsan ben param yeterse düşünebilirim. Bu modelin sıfırnı sitede göremedim nasıl bir model acaba?
    [COLOR="Red"][B]41 NF 749[/B][/COLOR]
    [B]Emre ADAKLI
    KOCAELİ[/B]

ledo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Piaggio Beverly , Hyosung GV 650
    makarna,

bak herkes yorum yapıyor bu motor değişikliği için, ben de katılıyorum bu yorumlara...

Sen önce niye böyle bir değişiklik yapmak istediğini yazsana ! Biz de daha rahat yorum yaparız böylece
    Önemli olan, sadece yazarken veya konuşurken değil, hergün hayatı yaşarken adam olabilmektir.

TYP-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SES150 Dylan(2008)
    Alıntı BBRR adlı üyeden alıntı
    200 cc bir scooter satılıp 125 cbr almak hemde scooter piaggio ise hiç mantıklı değil alacağın motor sattığından iyi olmalı ha dersen aprilla 125 rs veya derby 125 cc veya hyosung gt 250 r al derim ama cbr almak için piaggio satılmaz...sıfırı 4500 olan motoru almak için sıfırı 5000 oloan motoru satacaksın ha ben bunu kampanyadan aldım bu kadar vermedim dersen o iş başka ama sen bilirsin ben tecrübeme dayanarak böyle bir takas yapmazdım
    +10000000
    Anladığım kadarı ile vitesli bir motosiklet istiyor racing olsun benim olsun fazla güçlü olmasın bana zorluk çıkarmasın der gibi geldi bana....
    [color=blue]Motosiklet Kullanmak Bir Düşünme Yoludur....![/color]
    [color=red]0Rh+[/color]

makarna'nın bir bildiği var ki değiştirmek istiyor, motor 30 küsur km'de, en başta CBR 125'e heves etmişti ancak bazı kişiler tarafından aklı çelinmek suretiyle scooter aldırılmıştı motorun rengi bordo ve hiçbir sorunu yoktur, makul fiyat teklifleri beklenmektedir, kolay gelsin

bence scooter al

motoman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda XL650V Transalp
    Alıntı orcun adlı üyeden alıntı
    bence scooter al

Zaten şu anki mevcut motoru bir scooter ikincisi ile turşumu kursun
    GÖZLERDE YAŞ YOKSA RUH GÖKKUŞAĞINA SAHİP OLAMAZ

ylmzzz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki Z800
    acelen yoksa bence sabret. motorun yok pahasına satılmamış olur.
    Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin

MeTaL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Artık Yok ama Olacak ...
    Bence 125 CBr için elindeki aleti vermen doğru değil ama yinede sen bilirsin. 200 cc den 125 e geçeceğine bir atak yapıp 250 CBF falan al diyeceğim ama senin içinde o motosikleti tutmak zor olur sanırım. Ben Aprilia RS 125 derim ama o da bütce meselesi tabii ki ...
    Eşini Seviyorsan, Onun (2 teker) Hayallerini de Seveceksin.

evet ben de öyle diyorum cbf 250 düşün diye, ama racing seviyor napsın?

Peril - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    ebru selam ,
    bende kullanıyorum cbr125..ve gerçekten bir bayan için oldukça ideal bir motosiklet..şiddetle tavsiye ederim..daha çok zevk alacağına şimdiden geranti ediyorum...
    takas işini düşün bence...maddi destek olur alırken..
    ancak tabikide 200 den 125liğe inmek var ama honda bu tartışılmaz..250liliklerişn hiçbiri hoşuma gitmiyor açıkçası ama zevk meselesi yine de...

erguvan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha YBR125
    ybr al, güzeldir.
    [url]http://benyunusum.blogspot.com/[/url]

Forumdan Uzaklaştırıldı zuhtupasa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Burgman 400 K7
    Ebru selam..
    Epeydir görüşedik. Umarım hayatta her sey yolundadır..Daha dün gibi hatırlıyorumda motoru aldıgın günleri..
    Bende buradaki bir cok yoruma katılıorum..O motordan sonra almak istediğin motor biraz tezat geldi banada.. 400 veya 500 lük bi scooter talebi beklerdim senden..
    Sen bilirsin tabi ama senin motor gayet iyi kondisyonda bence satacaksan bile kendin sat takasa girme derim..
    Ben mondial i sahibinden com dan sattım..
    Ama yinede iyi düşün derim.
    S&S

EgeKnn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA FZR 1000 EXUP
    yorumlara aynen katılıyorum cbr 125 düşünmen gereken en son model olmalı zaten kendi motorunda belli bir tecrübe edinmişsindir şimdi 200 cc den sonra 125 cc seni ne derece tatmin eder soru işareti???
    bana kalırsa tarzın racıng olacak ise derbı yada rs i düşün 125 klasmanında üstünlükleri tartışılmaz ama 250 cc bir makine daha uygun bana kalırsa hyosung GT250 yada honda cbf 250 güzel makineler bence ufkunu biraz daha genişlet

CsaRvoX - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR600F5
    Bende CBR125 var ama bana kalırsa başlangıç motoru olmak için ideal yani benim daha önceden race motor tecrübem olsaydı(hatta scooter bile olsa)alacağım alet CBR600 olurdu ki zaten CBR125 ile iyice tekniği öğrendikten sonra alacağım motor CBR600 veya YZF-R6'dır,katılıyorum 200cc'lik scooterdan sonra 125cc CBR'a binmek zor gelir ama belkide vitesliye alışmak istiyorsundur ona bişey diyemem benim fikrim bu sadece...

makarna - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Piaggio Liberty 200
    arkadaslar yorumlara sagolun
    ben de sahibinden e ilan verip hazır tatilime denk getirmisken satmak istiyorum
    Peril hem duymak istediklerimi söylemis hem de tecrübesine de guveniyorum, cok sagolsun
    zuhtupaşa ben de valla cok özledim ilk fırsatta gorusmek uzere

ben zaten bastan beri cbr125 istiyordum ama alısmak icin scooter almaya karar vermistim
    trafikte iki teker ustunde olmaya alıştıgımı dusunuyorum yeterince, onun icin simdi degistirmek en iyisi olacak

tum tavsiyelere tekrar tesekkurler
    [FONT="Fixedsys"][SIZE="4"][COLOR="Magenta"]Ebru[/COLOR][/SIZE][/FONT]

A rh+
    Piaggio Liberty200
    34 DM 8840
    İstanbul

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler