yer mecidiyeköy kaldırıma bıraktım motoru polis arkadaşlar karşı kahveden otururken ceza yı yazmışlar saolsunlar 62 lira yaya yolu işgal adı altında
saolsun devletimiz teşvik edicek ti malesef ceza kesiyor
yer mecidiyeköy kaldırıma bıraktım motoru polis arkadaşlar karşı kahveden otururken ceza yı yazmışlar saolsunlar 62 lira yaya yolu işgal adı altında
saolsun devletimiz teşvik edicek ti malesef ceza kesiyor
cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın:
tebrik ederim motoru kaldırıma bırakıp ceza yiyen ilk üyemiz oldunuz
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
10 Gün abi.. 10 Gün.. her gün başına bi iş gelmesin senin.. gökan 10 Gün derken bunu kastediyo olmasın..
[B][COLOR="Blue"]Eskiden Piyasa nerde biz orada, Artık biz nerede piyasa orda..[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Yüreklerde ünlem akıllarda soru işaretiyim anlayana çok anlamayana az gelirim..[/COLOR][/B]
şimdi ben buna gülüyorum desem kızarmısın
hayır yani bir gün önce motosiklet fuara git ordaki güzellikleri gör düşün demekki devletimiz tejvik edicek köprü bedava olucak yollar bedava olucak de sonrada gel yaya yolunu kapatmışsın diye 62 lira ceza ver park ettiğim yer arkadaşımın dükkan önü be
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:37 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:36 ----------
10 gün sonra bakıcaz artık ne olucak
[B][COLOR="Blue"]Eskiden Piyasa nerde biz orada, Artık biz nerede piyasa orda..[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Yüreklerde ünlem akıllarda soru işaretiyim anlayana çok anlamayana az gelirim..[/COLOR][/B]
62 den tavşan yapıcaklardır belki ona lazımdır
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
saol canım
şile yollarında elimden kimse alamaz seni desem polis cezası bile kurtaramıyacak seni
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:40 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:39 ----------
aynen yazan şu
yaya kaldırım üzeri park
len baglama hemen bu ceza gecen hafta yemişiz evrak az önce geldi
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:46 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:44 ----------
ikinizide kafa kafaya carparım dur şu cezaları bi ödüyelimde
bu arada imzandaki baş haflerin dikkatimi çekti
geçmiş olsun polisler motorlara ve motorculara hiç insiyatif kullanmıyor yada ben hiç duymadım kaldırımdaki motora cezamı yazılır olacak şey değil
banucuk sen onun fikirlerine destek verme özendi dün benim yeşil fıstıktan oda yeşil giydi gerçi yakıştıda he
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:51 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:50 ----------
bu ara devletin harçamaları fazlaya bi yerden cıkaracaklar anlaşılan
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:53 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:51 ----------
tejrube başka bişe iştede kendimize olsun
Usta sende ama yapmışsım Kooooocaaaaa motoru kaldırıma cekmişsin olacak işmi yersin tabi cezayı.
Şaka bir yana ustam geçmiş olsun.
Ne olacak Bu Türkiye nin ve Tekstilin Hali http://www.apaydinmakine.net
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)