abi kuryeler yaz-kış bindigi için en iyi korunma yollarını (soguklardan ve darbelerden) onlar bilir diye düşünüyorum. bu yüzden kuryeleri ornek alıyorum. elciklere elini içine soktugun şeyden de taktım. çünkü eldivende avuç içinde problem yok ama parmak uçlarım üşüyor. o şeyi takınca parmak uçlarım da artık üşümez oldu.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:44 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:39 ----------
şimdi yarın alp_tunay abi gelir,
benim heves dedigim şey motoru sürme hevesi değil motorun üstüne oturup foto çektirme hevesi, der.
beni rencide eder.
o yüzden heves ile ilgili yazdıklarımı geri alıyorum.
ekinler baş vermeden kör buzağı topallamazmış.::tartis::
cumartesi sabah gittik erkenden fuara.kimsecikler yoktu.üzerlerinde yazılar vardı saygı gösterdik ve oturmadık.11 de gösteriyi izleyip geri döndüğümüzde herkes bir motorun üstündeydi biz boşa mı anlayış gösterdik.bende bütçemin yetmeyeceği motorlara bi kere olsun üstüne oturma lüxünü yaşamak için bindim dayanamayıp
Uğruna Ölmekse Eğer Seni Yaşatmak, Bin Defa Ölürüm De Adına Leke Sürdürmem,
Gururdur Namustur Bayrak ,Aksa Da Kanım Korkma, HAİNİ GÜLDÜRMEM!!! burak beykurt
Valla açıkçası o yazılar beni hiç enterese etmez zaten ne amaçla konduğunu az çok tahmin ediyoruz.
Canımın istediği motora cart diye otururum,kimse bişey diyemez ama demeye çalışan kişiyede gerekli cevabı veririm.
Zaten bilinçli ve kendine güvenli gördüklerine karışmıyorlar.
biz yine de sorduk bazı markalarınkine binip görebilir miyiz diye.hiçbirinden olumsuz yanıt almadık
Uğruna Ölmekse Eğer Seni Yaşatmak, Bin Defa Ölürüm De Adına Leke Sürdürmem,
Gururdur Namustur Bayrak ,Aksa Da Kanım Korkma, HAİNİ GÜLDÜRMEM!!! burak beykurt
oturmayınız yazısını geçtim bi yerde lütfen dokunmayınız bile yazıyordu
Dünyanın en güzel hediyesini sana vermek isterdim ama seni sana veremem ki...
bizim türk milletinde görmemiş insanlar var kardeşim
adamlar mecbur o yazıları koyuyolar.motorla alakası olmayıp iş olsun diye
gidenler var.diyorlarki madem teşhir ediyorsun neden elletmiyon
bindirtmiyon falan bunasıl mantık yaa. demek bi defileye gitse
mankene ellemeye çalışcak.. ee öyleya madem teşhir ediyon
elletmen lazım.bumudur yani
Abi bu sektör halen bir noktaya gelememiş, tüketicisini tanıyamamış, ne zaman "Emin Arıkoğluysanız Sürtünmeyin" yazarlar o zaman derimki haa bu adamlar müşterisini tanıyor.
ekinler baş vermeden kör buzağı topallamazmış.::tartis::
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Emin oturmasın diye koyuyorlar o yazıları üzerinize alınmayın
Sonra adamlar motoru satamaz ellerinde patlar maazallah
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
Konuyu Toplam 4 Üye okuyor. (3 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
alp_tunay, emin_arikoglu+, ilhan1154
Ahanda geldi.... Adamın arka ceplerinde jilet mi var?..Neden oturtmuyorlar motora?... Ya da zımpara mı takmış arka ceplerine...
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
hahahahhahahahahahahahhahaha :D çok yaşa görkem patronun ducatiyle bi kaç pozum bile var
yok abi jilet devrini geçtik artık steril bistüri taşıyorum
hem benim toto zımpara gibi mübarek bindiğimi aşındırıyo
aynen abi binerim belini incitmem
Para her şeydir diyen, para için her şeyi yapabilendir...
Nasıl bir hayat yaşıyorsan, öyle ölürsünüz. Nasıl öldüyseniz, öylede dirilirsiniz.
http://gezginpardus.blogcu.com/
hahahhahahhahahahhahaha davetiyem olsa kesin gelirdim çok eğlenceliymiş
Ellemeden oturmadan nasıl tanıyıp alıcaz motoru diyen arkadaşalr var.
Şimdi diyelimki cebinizde para hazır, gerçektende kafanıozda alacağınız motoru bitirdiniz.
Sıra fuarda canlı canlı ellemeye geldi, e gittiniz standa motorun önünde sıra var
Ne diyeceksiniz stand görevlisine, indir bunları ben bincem benim param var mı
Kafadan motora oturulması yasak olduğu zaman siz gidipde alıcı olduğunuzu belli ettiğinizde bi kaç sayfa önce yazdıklarım geçerli.
Yahu bi benmiyim çömelip motorun ayrıntılarına bakan?
Oturmanın serbest olduu markaların standında hiç bir motoru inceleyemedim. Bırak incelemeyi bazı motorları zor gördüm.
Niye?
Oturma kuyruğu var
Sadece ziyaretcilerin oturmasına değil, mankelenrin de oturmasına karşıyım ben.
Kalkın motordan kardeşim, incelicem ben. Eğilcem bakcam ayrıntılarına, kurcalıcam.
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
Fuarın bir amacı vardır. İnsanlar yeni modelleri görmeye gidiyor. Özellikle motor alacaklar veya motorunu yenileyecekler için fuar büyük fırsattır. Markalar yepyeni motorlara zarar gelsin gelmesin insanların rahatça inceleyip, üzerlerine oturacağı hatta test sürüşü yapabileceği yeni modelleri insanlara sunmak zorundalar. Firma standa koyduğu motorları da insanlara satıp üzerine "sahibi vardır, oturmayın" yazısını koymamalıdır. Elinde hiç motor yok mu ki stand motorunu satıyor? Bunlar hikaye.. Açıkçası ben fuardaki bir motoru satın alsam firmaya standdan kaldırmasını söylerim, yazı da yazsanız insanlar bir şekilde zarar veriyorlar. Görüp satın aldığın bir motor artık senindir, kimsenin oturmasına izin vermeyebilirsin ama bu stand motoru olmamalı. Ne yazık ki ülkemizde herşeyde olduğu gibi bu fuarcılık da pek doğru şekilde yapılamıyor. Test sürüşü kesinlikle olmalı diyorum, almak istediğim motorun gazını, tepkisini, frenini, virajını hissetmeden motor almak istemem.
Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)